Tercera Part de la nostra entrevista a Puchades

Ací teniu la tercera part de l’entrevista que “El Mirador Valencià” i “Bloc Actualitat” varen realitzar a l’alcalde de Benigànim, Juan Puchades

Demà es públicará una nova part de les 8 corresponents, el fí de setmana no s’en publicará cap i serà ja la setmana vinent quant acabem totes les entreges.

VALORACIÓ PERSONAL: Pareix que el senyor Puchades utilitza diferents “vares de medir” per al institut i el poliesportiu. Per a l’alcalde la ubicació del institut te ventajes, jo no veig diferencia en comparació amb la del poliesportiu proposat pel PSPV, ja que anar xiquets de 12 anys creuant diverses vegades una carretera bastant transitada tot els dies, no pareix ser un problema per al senyor Puchades. Pero en canvi anar al poliesportiu que estaría ven bé al costat si que li sembla un problema, quant jo pense que les mateixes ventajes que ha dit que te ell l’institut (que moltes les compartixc) son també aplicables al hipotètic poliesportiu.

Respecte al Centre de dia sols un apunt. Puchades va dir en la entrevista a la MK ja fa uns quants mesos que ja havíen o anaven a fer el jardí…. ara diu que encara no esta fet…. si que es veu que es costós el jardí aquest.

Anuncis

12 pensaments sobre “Tercera Part de la nostra entrevista a Puchades

 1. Nou capítol espectacular del senyor puchades.
  “l’institut ni fet aposta esta millor col·locat”. i el poliesportiu perque esta tan mal? Segons ell perque el poliespotiu esta molt mes lluny, i total hi hauran 500 metres) i hi ha molt de trafic de camions, i en l’institut no hi ha carretera hi trafic de camions? a mes a l’intitut els xiquets que comecen tenen 12 o 13 anys, i en total son 800 o per ahi com diu ell, i van tots els dies i la majoria a peu, en canvi al poliesportiu anarien en moments determinats. A més que no es qüestió de fer el poliesportiu i no fer el que han fet ells, les pistes podrien permaneixer obertes per als mes menuts igual que el camp de futbol actual i el de futbol 7, es podria fer de gespa artificial i aprofitar-se per l’escola en clases de EF i per l’escola de futbol i l’altre per al Beniganim (primer equip). Respecta a lo dels autobusos, que quan venen equips de fora a competir en alguna disciplina esportiva venen en bicicleta o que? Venen autobusos tambe i on esta el pavello i el camp de futbol els autobusos i els cotxer particulars que venen causen molesties i molt de transit a eixa zona. De manera que cada volta es veu mes el plumero, l’única cosa per la que no volen fer el poliesportiu es perque es un projecte del psoe, i per que saben que es molt bon projecte i molt bones instalacions, i com ja he dit altres voltes, perque no volen que els pase com en l’ortissa, que renegarien molt i al final l’utilitzarien mes que ningú contradigent-se ells mateixos una volta mes, i que tampoc volen que la gent veja de nou que realment te idees per al poble i es preocupa pel progrés del poble.
  Una altra cosa que he vist, es que quan no sap per on eixir, sempre diu que jo no estava en política i no sabia el que pasava.
  Respecte al centre de dia, Jose Ramon va mostar un document en la mk on deia que el centre de dia estava totalment acabat i on Puchades va firmar i ara diu que no estava totalment acabat. Tambe diu que el psoe estava pagant coses i factures del centre de dia, (i recalque que sense pujar impostos i damunt el que vol dir que si que hi havien diners) i que ells han tingut que continuar pagant ( i de sobte quan entra el pp a governar ja no hi han diners, que justet home).Tambe dir que ha dit que es jardí encara no esta acabat, i en la mk no se si ho recordeu quan parlava del centre de dia, va dir: “…hem fet un jardí”. Es que es pilla abans a un mentider que a un coixo.
  Tambe diu seguint en el centre de dia, que tenen que fer el millor per a que a la gent del poble li siga barat accedir als serveis del centre de dia, i clar el millor es fer-ho privat (concertat). I una nova contradicció, es que diu que en gener obrirán gestinant-lo de manera municipal (a mode de prova) i que igual després, si va be, mantindrán la gestió municipal, aleshores per a que tanta història en negociacions i gestions? (segons ell clar). I a més, fa uns mesos enrrere deia que era impossible que es fera una gestió municipal perque no hi havien diners, i ara cap la possibilitat de que es deixe esta forma de gestió, i hem pregunte: Hi han diners o no? igual van avant que enrrere i contradient-se sense parar, el que demostra que no van amb la veritat per davant, pero en fi, com molts defensors del pp diuen, no hi mes cec que el que no vol vore, i es que a beniganim i ha molta gent que no vol vore les coses.

 2. Pues per a mi Juan ho deixa clar tot. Jo et recomane que no et tanques i que t’obrigues un poc. Jo crec que Joan (el admnistrador) s’en va anar satisfet del seu treball i també del que Juan va contestar. Que podra estar d’acord o no, però que el senyor alcalde va manifestar la seva opinió raonadament. Que treball s’està fent i coses també, cosa que abans l’unic que deieu era que aquest ajuntament no feia res i ara que comencen a veures tot el treball, no sabeu que dir. Que comenseu a criticar tonteries, que si això ja ho tenien el psoe, que si no es un bon projecte, que si el paddel és de pijos, etc, pues per a mi es una instal·lació que s’utilitzarà molt i la gent del poble estarà contenta .

 3. tu no has llegit res del que he posat veritat? jo no he dit res de pijos, ni que hem parega mal tot el que es fa. llig una altra volta i contesta sobre lo del poliesportiu que si esta lluny i l’institut molt ben col·locat per exemple, sobre la concertació del centre de dia que deia que no hi havien diners per a gestio municipal i ara diu que potser que al final siga aixi. Es dieu que no, pero contesteu el que vos interessa. Ara si que estic dacord amb tu en que ho deixa tot molt clar, el que pasa que el concepte de clar no se si es el mateix per als dos.

 4. Coincidixc amb tu anònim, pero jo crec que ell va expressar la seva opinió que era previsibile. Per això ja quant escriga la meva valoració personal, dire que crec que al igual com en el passat debat Zapatero – Rajoy, Juan ha fet igual… ha conseguit en aquesta entrevista convençer als seus crec jo.

  De totes formes jo quant torne a sentir l’entrevista veig que ha pegat moltes voles en les preguntes. Seguixc sense entendre com el Institut o les cases de protecció oficial están ben situades, i el poliesportiu no. Per que totes les ventajes que diu que té l’institut, son aplicables per al poliesportiu, pero sembla que son dos “vares de medir” diferents…

 5. el centre de dia diu que tindra unes perdues de 5 a 6 mil euros mensuals, pot dirme algu quines perdues te tindrerlo a ell en nomina ?

  o millor encara quin es el increment de les perdues per concepte de nomines de personal respecte a fa dos anys ?

  a perdoneu que no men recordaba, ara no son funcionaris ni ats, son cirugians.

  PD: els entrevistadors fins el moment estan decepcionam-me, crec que li debrieu de haber fet preguntes mes concises per a que es mullara un poquet mes i no li pegara tantes voltes a la perera.

 6. Sincerament charli, ja veus que jo vaig intentar rebatir-li en la mesura del possible pero vaig veure que no contestava res en concret, per tant vaig considerar inútil rebatir-li més vegades per que la conclusió no portava a ningún lloc.

  De totes formes ja et dic que la part final de l’entrevista és la més interessant, estes primeres parts son més generals….

 7. Joan, yo no sé si tot te una explicació o no, no vullc valorar de moment lo que está pasant, poden haber moltes explicacions, está clar que els Ajuntaments no están arreplegant els diners que s’arreplegaven abans, i pot ser siga la causa de algunes coses, pensem que els ingresos del Ajuntament del PSPV eren molt més grans que ho son ara, tots sabem perquè, de totes formes si t’ha de ser sincer, de moment yo tampoc estic masa content de que i com estan fent les coses, espere que canvien en alguns asuntes.

 8. Lo dels ingressos está clar ritbau, estem en la situació econòmica que estem, pero la forma de gestionar els recursos i de donar entendre una cosa o un altra es bén diferent. Vull dir que tu no pots dir que tens pocs ingressos, i pujar-te el sou i no parar d’enxufar a gent, vull dir això es contraproduent…. El que tens que fer es actuar de forma coherent i adoptar les mesures oportunes per solucionar la situació com per exemple la congelació de sous i altres mesures que han fet altres ajuntaments…

 9. És una de les tóniques dominants en l’entrevista, i es que la culpa no és d’ell…. pero en cap moment dona la culpa directament a Diputació ni a la Generalitat o siga que no s’atreveix a defensar al poble davant aquestes institucions, supose que per por a presions polítiques….

 10. La forma de gestionar els recursos..? Conec probu be l’aguntament i es puc dir que s’esta traguent petroli de el que entra. El centre de dia? Qualsevol persona que sapiga un poquet del projecte, del projecte en serio, que s’el haja vist, s’asabentara que es EL UN DELS PITJORS PROJECTES que s’han construit a beniganim. Desde que va començar, ja en la legislatura del PSOE no ha parat de tenir problemes, s’ha inundat, ha necesitat de milions de rectificacions… i a mes a mes es lleig.
  Jo estic d’acord amb el que va dir el Alcalde a la seua investitura… probablement no siga culpa del PSOE sino dels arquitectes….

  …ara be, que el PSOE ho aprofite com un “arma arrojadiza” contra el PP, seguent que “ells eren els que van aprovar el projecte”… sincerament te delicte.

  vaja cara dura

  Un abraç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s