Obama: “anticrist i musulmà”

Un periodista britànic, va rebre aquesta resposta del director general de una planta de etanol en Craig (Missouri-EEUU)

La veritat és que m’he quedat sorprés al veure aquesta història que pública el diari britànic “The Guardian“. Un periodista d’aquest diari, va anar a entrevista al director de una planta de etanol a Missouri i a l’entrevista va sorgir el tema de les eleccions a causa de les diferents propostes en relació a la producció d’etanol als EEUU.

Pero el periodista es va quedar sorprés al veure com el director li contestava els motius pels quals no podía votar a Barack Obama. “Barack Obama es musulmà i ho amaga” i a més “és el anticrist”.

Després d’aquesta sorprenent informació el periodista va cercar per internet els rumors de que Obama és musulma i a més l’anticrist. Es va sorprendre al veure la quantitat de pàgines i articles que relacionaven Obama amb el tema. Fins i tot hi ha una corrent que creu que Obama porta el “666” en la seva mà esquerra.

Per exemple en aquesta pàgina, relacionen el que diu la biblia sobre l’anticrist amb Obama. Relacionen el periode d’estada a la presidència així com, al seu pareixer, el orige musulmà d’Obama.

+Llegiu la noticia del “Guardian”

+Vegeu el video de l’entrevista

Anuncis

6 pensaments sobre “Obama: “anticrist i musulmà”

 1. Evidentment, pero no deixa de ser curiós que hi haja gent que s’arribe a creure aquestes barbaritats, o com deia McCain fa uns dies que Obama “era amic dels terroristes”….

 2. trapatoles que te donen a menjar els de la floreta?
  Que els del PP no son precisament santets, igual que els del PSOE. Els mateixos gossos amb diferent collar.
  I pa que no te pique el tio eixe esta vixquen en un part del pais en la que fea poquet quan penjaven un negre, baix del arbre se posaven a sopar. Que els blancs de l´EUA quasi una gran part de ells son racistes.
  Per a que sapigues, més de la meitat del soldadets que tenen enllistats son de procendencia humil, que per lo tant este persones fugen de la fam, ja que la SS alli com a tal no existeix.
  Nomes ha faltat que tambe hagueren posat el fontaner que va estar en el mitin de Mc Cain, la forma en que va despuntar va ser pareguda com aci en lo de quan van preguntar quan mos costava el cafe, ten recordes?
  Ara que els peperets tambe n´han dit de groses, cadascu se pot comprar la casa que vullga. Lo dit uns per altres i casa per agranar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s