La Generalitat deu a la Universitat de València 224 milions, el 92% dels diners pendents de cobrament

La Universitat de València ha fet públic avui un informe sobre la seva situació econòmica i financera que assenyala que la Generalitat té un deute amb aquesta institució de 224 milions d’euros.

Aquesta quantitat representa el 92% dels diners pendents de cobrament a data 15 d’octubre, ha informat en un comunicat la Universitat de València. L’informe reflecteix també que el deute del Ministeri de Ciència i Innovació amb la universitat és de 7,7 milions d’euros, el 3,2% del deute total de la institució, fonamentalment per projectes d’investigació cofinançats amb aquest departament i ajudes per a la contractació i formació de personal. La resta del deute s’eleva a 11,9 milions d’euros, el 4,9% del total, segons l’informe presentat per la gerència al Consell de Govern de la Universitat.

Noticia Completa
Anuncis

Un pensament sobre “La Generalitat deu a la Universitat de València 224 milions, el 92% dels diners pendents de cobrament

  1. Para educasió, servisis sosials, y demes no ni han diners, la Generalitad deu mol, pero para grans eventos, formula 1, les barquetes, palaus y atres coses, venguda del Benedicto XVI el Papa, para totes estes grandees si que ni han y para lo presis res de res, y la vengda del Papa ¿ CUANT A COSTAT? ENCARA NO EUSABEM? Si no estaguera la Iglesia clava per ahi el mich si que eusabriem para be o para mal, pero lo que fa ella es secret de confesió, y no eusabrem may en clar res y demanen diners a Madrid cuan antes no eudemanaben a Aznar, y asi subvensión denegades, o perquer no ni han diners o no san demanat com es deu demanar, perque la subvensión de les pintures del Cristo ¿ que ? y atra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s