La llibertat d’expressió de nou limitada a Espanya

La Fiscalia de l’Audiència Provincial de Cadis ha obert d’ofici diligències d’investigació sobre unes declaracions realitzades per l’alcalde de Port Real (Cadis), José Antonio Barroso (IU), en contra del Rei Espanyol


En un acte de conmemoració republicà l’alcalde d’aquesta localitat va donar la seva opinió sobre els negocis ocult del Rei Joan Carles. Concretament les seves declaracions van ser: “El Borbó és fill d’un crápula. El Borbó de condició despreciable, el present, no és menys despreciable del que el seu pare va ser. Va afectar al cop d’estat, menyspreat pel tirà, al que reiteradament li va sol·licitar la seva incorporació a l’Exèrcit faccios. El Borbó és fill d’una persona de condició licenciosa, deplorable, despreciable. No menys licenciosa que la de la seva esposa. El Rei senyors, perquè la seva procedència ho és, és corrupte“.

d’Aquesta manera la llibertat d’expressió queda de nou restringida a Espanya, com en els vells temps, el Rei segueix seguent intocable. En aquestos moments un dubta de si viu en una vertadera democràcia.

Anuncis

73 pensaments sobre “La llibertat d’expressió de nou limitada a Espanya

 1. El es un ser homofobo, disfruta con su minuto de gloria aqui. Fuera en la vida real, es uno más del monton. Con sus aptitudes y sus defectos pero no infalible, que es lo que quiere hacer creer aqui el Ritbau.

 2. Jua jua jua jua jua jua, quina paraeta de “niñatos” enrabietats, ab falta de criteri, odi i poc documentats, en les files de l’extrema esquerra, EL BOLC I ERPV d’hon son la majoría dels, profes? que teniu, cada u diu una tontería diferent pero ningú anula en fets lo que yo dic, cuant no sabeu per hon eixir es dediqueu a desacreditar, clasic de l’esquerra espanyola, uno diu, que l’agiluxo no se que de que defen idees no democratiques, i de matar a algú, informat be i despres opina sobre l’agiluxo, i te en el capsal del llit l’estelada, com tots els que esteu per este lloc, representació de la llibertat, la vostra, com la de Cuba o China, bandera representant de TERRA LLIURE, grup terroriste , ixa si que esta prohibida per ser insignia d’un grup terroriste, i que damunt no tingueu ni tan sols els collosn d’inventarne una vostra, adopteu, o vos fan adoptar, la bandera independentista catalana, i despres digueu que defeneu la vostra terra, un atre fa referencia a les “normes de Castelló” sense saber res d’elles, ni per que, com, per qui, l’importancia que varen tindrer, si son o no “normes” quans filolegs les van respaldar i durant quant de tems, per supost hasta que Lerma les va comprar a un privat, un atre diu que els llibres i els diccionaris valencians son igual als catalans i el grau mitjá i tot igual, puix clar que son igual estan fetes per els mateixos, i el poble aixina ho reconeix, que aixo no es valencià es català, clar que vosatros digueu que “es que parleu mal”, i vosatros pijor, un atre diu que la senyera que si vert o roig en Castelló i Alacant, antes de insinuar lo que insinues per favor DOCUMENTAT.

 3. En este tema vosatros sou els que tireu de la cordeta, yo lo unic que faig es contestar, vosatros faltar, Joan deuries repassar lo del “Avís Legal”, tant per els insuls com per la intenció d’alguns, de adjudicar nom propi als nicks i insinuar qui son, que no sería problema si fora certa l’identitat, lo que pasa es que si no ho es, algú li podría agarrar manía a una persona inocent. Aspere Joan, que poses mijos per a remediaro, si vols que esta página siga, lo que tu dius, un lloc lliure.

  PD: l’anterior intervenció meua “la dels ninyatos” es contestació en les mateixes formes que me feu a mi, no me digau que yo tamé insulte.

 4. no no, ritbau, a lo dels diccionaris i les bandere i tot aixo, no es el poble el ho accepta. le poble no es que fa els diccionaris i els llibres, ni els examens del grau mitja, son els que manen (conselleries) els que accepten tot aixo, pero clar despres de cara a la gent fan el paperot per a tindre vots, perque sempre hi han com tu que s’ho creuen. respecte a les banderes no t’enfades, que saps que es aixina, eres tu el que s’ha de documentar, que ja vam parlar aci tu i jo sobre la franja blava, i ja no vas contestar mes. aixina que para ja de dir tonteries i de parlar amb eixa prepotencia i tant de jajajaja i jejejeje, que amb aixo sols demostres que no saps per on eixir, tot per no dir que tenim rao. I ja ho tens be, de portar qualsevol tema del que es parle a les banderetes i la llengua, i parla sobre els despilfarros i les assignatures amb anglés, i els , els numeors rojos de les universitats públiques, el forat econòmic de la nostra comunitat…que aixo es la part que tots voleu amagar i es el que realment ens esta fent tan de mal. El pp es el cancer d’aquesta comunitat.
  AH! respecte de lo de l’aguiluxo i lo de matar a gent, si et referixes a la guerra civil, clar que l’esquerra va matar a gent de dretes, pero la guerra la va començar la dreta perque no va soportar perdre unes eleccion, llavors, si tu vens a per mi, no tinc mes collons que defendrem. Aixina continua sent la dreta, lo que la dreta diga, te que ser perque si, enganyant, mentint, i aprofitant-se de gent molt influenciable que s’ho creu tot, com tu.

 5. Jo diu: Aixina continua sent la dreta, lo que la dreta diga, te que ser perque si, enganyant, mentint, i aprofitant-se de gent molt influenciable que s’ho creu tot, com tu.
  Crec que t’has equivocat, acabes de descriure a la gent del psoe que governava a beniganim.

 6. no anònim, acaba de descriures a ell mateixa, que en 23 línees, lo unic que ha fet ha segut (apart de tornar a insultar, no se hon esta el administraor, Joaaaannn), no en atina una, desde lo dels diccionaris i llibres, que no saps ni lo que yo he dit, hasta lo de la bandera, que yo no li vaig contestar diu, cuant va ser al reves ;), per cert, tinc uns cartells cridant a “la batalla” fet per el ejercit republicá, que diu “ingresemos todos en el ejercito voluntario, acudid a inscribiros en la base de Castellon” i una image de un soldat republicá AB UNA REAL SENYERA, la republica ERA PEPERAAAAAAA, i en Castelló?, i per l’esquerra?, a ya clar, la real senyera sempre a segut la bandera de guerra, per a movilisar a tots els ajercits del Regne quant era treta en les torres de Serrans, era la que unía a tot el regne, “pero esas son otras historias”

 7. Ja he corregit algunes paraules de “jo”, pero Ritbau hem pareix que per part de tots moltes voltes pareix ja un pati de col·legi. I tinc altres feines que estar ací corregint comentaris tot el dia, per tant un poc de seny per a tots…..

 8. mira ritbau la historia esta escrita i tu ara no la vas canviar, aixina que no tens que convencerm de res, i com sempre contestes el que vols.lo de insultar no se quines paraules m’han corregit pero tu mes amunt et referixes a no se qui com a “niñatos”, a vore qui insulta, pero en fi, si es que al final em rebaixe al nivell de vosaltres i pareix que estiga jo tambe al pati del col·legi. Iper a anonim, jo he descrit al psoe de beniganim? et recorde que els projectes de tot el que ha presentat el psoe per a fer en beniganim s’han aprovat en els conselleries pertinents, i saps qui mana a la generalitat no? doncs imaginat si les coses estaven ben fetes que el pp les va aprovar al psoe de beniganim. Una altra cosa es al “aci mane jo” del senyor puchades.

 9. MIRA RITBAU… SI NO VOLIES CALDO….

  NOTICIA LEVANTE:

  LA UNIVERSIDAD DE VALENCIA SEGUIRÁ LLAMANDO “ACADEMICAMENTE CATALÁN” AL VALENCIANO (A PESAR DE CAMPS I RITBAU)

  La Generalitat había recurrido la sentencia que anulaba la modificación de los Estatutos de la Universitat de València, en los que se modificaba lo referido a la denominación académica de lengua catalana y al área lingüística catalana.

  EFE El Tribunal Supremo ha desestimado el recurso presentado por la Generalitat contra la sentencia del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que permite a la Universitat de València emplear la denominación académica de lengua catalana en sus Estatutos.

  En una sentencia dictada el pasado 13 de octubre y hecha pública hoy, que desestima el recurso de casación interpuesto por el Gobierno valenciano, el Alto Tribunal recuerda que el Consejo Jurídico Consultivo autonómico, en su dictamen no vinculante del 24 de marzo de 2004 ya consideró que no procedía hacer ninguna observación de legalidad a la expresión “académicamente catalán”.

  La Sala Tercera del Tribunal Supremo indica que en dos sentencias de 2006 y 2008 se ha pronunciado sobre si el valenciano y el catalán son o no lenguas diferentes, aceptando que este problema “no está resuelto” en el Estatuto de Autonomía de la Comunitat Valenciana.

  El 30 de julio de 2004, el Gobierno valenciano aprobó un decreto por el que se aprobaron los Estatutos de la Universitat de València con la modificación del apartado segundo del artículo 6 y el primer apartado del artículo 9, referidos a la denominación académica de lengua catalana y al área lingüística catalana.

  El TSJCV dictó sentencia el 18 de octubre de 2005 en la que estimaba parcialmente el recurso de la universidad contra el decreto del Consell, lo anulaba por ser contrario a derecho y lo dejaba sin efecto en cuanto a las modificaciones de los artículos 6 y 9.

 10. cansino i damunt misioner, ni que forem tots els d´aci els negrets a baptizar. A mi no me tens que convencer, es mes el que deurie de documentarse tindries que ser tu i no donarte de filoleg. El valencia fins fa poquet s´esta donant en les clases i recorde clarament els inicis, de com gent com tu tiraven i acusaven als mestres de valencia de catalanistes.

  Pareix mentira que digues que mos documenten, en quan abans formavem part de la Corona d´Arago i per lo tant, res de catalaniste, sino enveja per volerse sentar a la poltrona de Valencia.

  La republica no era pepera i menys açi en la decada dels 30. En quin any es va fer el PP? Ho dic perque eixe partit ve de l´AP de Fraga que es va refundar en el seu dia. Lo dit que eres un cansino envers amb aquesta questio i me trau de pollaguera de rebentadors que no diuen i no aporten res, tret de no opinar de lo que se esta parlant.

  El senyor de l´article aquest que vaja preparant la cartera si es que no vol anar a preso. Que la llei ho diu ben clar, ens desargrade o no aixi esta escrita i mentres ho estiga es deura d´obeirne.
  Tu Ritbau que opines de l´article? Te rao o te culpa l´alcalde aquest?
  Que per lo vist açi i en altres llocs, açi se parla de lo teu i de res mes, sense importar el tema que es debat.

 11. per a joan,,enhorobona per el blog ,es de lo milloret ,,pots vorer comentaris imparcials,de esquerres i de dretes,,,……i per a ritbau,,no coment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s