El 99% dels alumnes de dos instituts alicantins suspenen EpC en anglès

La pràctica totalitat dels alumnes de segon curs de Secundària (ESO) de dos instituts d’Alacant han suspès el primer examen parcial de l’assignatura Educació per a la Ciutadania (EpC) en anglès.

Els responsables docents de l’institut ‘Badia de Babel’ i ‘Mare Nostrum’ han assenyalat  que, del total d’estudiants, solament ha aconseguit un aprovat un alumne del segon dels centres, encara que han aclarit que es tracta d’un jove d’origen britànic.

“Si complim les instruccions de la Conselleria, que estem obligats a fer-lo, s’estan produint situacions veritablement esperpèntiques. Els xavals tenen un aguant però després comencen a riures perquè veuen que això no és normal, amb la qual cosa la dignitat del professorat queda un poc mancillada”, segons el director del ‘Mare Nostrum’, Ernesto Torres.

Noticia Completa

Anuncis

15 pensaments sobre “El 99% dels alumnes de dos instituts alicantins suspenen EpC en anglès

 1. Sincerament… aixó demostra que som (encara, i em referisc a Espanya) un país de tercera que donem pena quant eixim fora i parlem angles.
  No se si fer educació per a la ciudadania en angles es la millor de les idees, pero o es puja el nivell de angles de alguna manera o cada vegada serem mes ignorants.
  I si fa falta suspendre a tots els alumnes… que no s’els caigen els anyells…

 2. No, anónim, el que demostra aço es que els del PP que gobernen a la Comunitat saben molt bé como boicotejar el que, per política, no els interesa. No mesclem pomes amb peres, l’anglés té la seva asignatura propia… per qué dimonis mesclar Ciutadanía amb anglés??? Queda clar, hi ha que desprestigiar a tota costa eixa assignatura vinguda del gobern socialista del país…
  amb un parell de…!!! Bona jugada, Camps!!! (sarcasme més que evident, crec)

 3. XEEEE eres un envidioso. Si tanto te gusta ser maestro, ale hinca los codos y sacate la licenciatura. Despues oposita y luego dinos como te tratan las criaturas de hoy en dia.

  Si es que casi dan el titulo, ahora es más facil que antes sacarselo

 4. Vuic aclarir una cosa, i es que jo respecte molt el treball dels mestres, ja que cada vegada es mes dificil portar una classe, i mes d’institut.
  El meu comentari de antes , un poquet irónic es per que estan posant moltes trabes per a donar una asignatura que ja s’está donant en la majoria de paisos europeus, i que cada volta fa més falta en la nostra societat, en la que s’están perguent els valors morals, l’educació i el respecte.
  I al vostre benvolgut president camps, pareix que l’importe mes fer oposició al govern central que l’educació dels nostres fills.
  salut i republica

 5. ¿Por que deduces que el Camps es santo de mi devoción?
  ¿Estas acomplejado por acabar siempre todos tus comentarios con “salud y republica”?

  El PP no me pone, la que me pone es la pepa y mi parienta que lo sepas chavalin.

 6. Primera cita:

  “Esteu tan cegos que tot es meneja al voltant de la politica.
  Hi ha una cosa que es diu humanitat.
  ferstadp, mira en el diccionari.”

  Feta per XEEEE en un altre post.

  Segona cita escrita açi a dalt:

  “eI al vostre benvolgut president camps, pareix que
  l’importe mes fer oposició al govern central que l’educació dels nostres fills.
  salut i republica”

  ====================================

  Se pot saber i sense anim de faltarte a que jugues?
  Aci tipo casco blau i en el dels bous de republicano, t´aclarises o explicam el joc de les dos bandes?

  El qui te competencia es el titet Camps perque en tal dia com hui es va presentar per unanimitat el renovar l´autonomia d´aci de Valencia en totes les carteres que admitira la constitucio i el senyor que va pegar la cabotada va ser tio Jose que justetament es el president. Per acabar-ho d ´adobar, ara es piquen mes de quatre per la barrabasada de donar-ho açi en angles, una asignatura que en el moment de la cabotada del tio Jose no estaba.
  I per acabar de servir el pastis, aquesta asignatura la va presentar el tio Jose i els d´açi que son molt de misa, no van tragar i manera de putejar al tio que els puteja, si pues aixo mateixa putejanlo tambe.

  Tant borreguets, com ovelletes, que com cabretes ens ha tocat tragarsen els caramelets del tiet Camps i com l´altre esta mig empanat com Camps, no hi ha voluntat per part dels dos tiets d´afluixar-se el pla.

  Els mestres estan que bufen de tot, peque el tiet Jose els ha posat de correcuita una asignatura que no la tenien prevista en el present curs i per part del tio Camps el caramelo de que tinguen que donar-ho en angles i per si no fora tot ara este esta pegant cullerades als directors de les escoles i instituts clavantse en mare santissima de coses que no li pertoquen decidir.

  Per acabar la pelicula, el ciri ara el passegen els xiquets en una asignatura nova feta a correcuita, en angles i per damunt de tot en lo poquet que entenen ells d´angles els han afonat les notes del curs, tot per culpa de estos dos.

  Si i ho torne a dir per culpa de estos dos. El tio Camps i el tio Jose alies els Pîmpinela d´Espanya.

  Ni operacio triomf ni de per lliure, este duo els enviem a Eurovisió l´any que ve i guanyem el primer premi de caixo, lo mal seria a l´hora de repartisel que vist lo vist encara ens tocaria a tots pagarlos una altra copa.

 7. Jo estic completament d’acord en que ens falta millorar molt en anglès, pero la forma de sol·lucionar-ho no és imposant una asignatura en anglès a xiquets de 2n d’ESO que no tenen ni de lluny un nivell suficient per a fer-ho.

  De fet si aquest assignatura la posaren també en 2n de Batxillerat, tampoc l’entendría el 90%. S’ha de començar per millorar la base no per dalt.

 8. xeee metralla que també hi han cascos blaus republicans.
  I segurament tambe hi hauran republicans que els agraden els bous.
  Simplement, soc republicá , i estic en contra del maltractament als animals.
  Ja se que açi no toca este tema, pero volia contestarli al meu amic metralla.

 9. Jo soc dels que pensa que l’assignatura Epc no deuria de donar-se en angles, però tb pense que és una assignatura que tragué Rodriguez Zapatero de baix manega i que la veritat no li veig trellat. Jo crec que el nivell educatiu a baixat moltíssim amb la ESO i deurien reforçar altres assignatures i deixar-se de tonteries amb la Epc (ni en angles, ni castella ni valencià), a vore si pensen que amb la Epc van a canviar als alumnes (el problema educatiu, de comportament, és de més fons que una mera assignatura). Jo demane als mestres i professors, que en ves de fer vages pel tema d’angles, que fasen vages per llevar aquesta assignatura, PERO NO CREC QUE LA FASEN PQ LA POSAREN ELS SOCIALISTES.

 10. Anònim, l’assignatura d’Educació per a la Ciutadanía es una iniciativa a nivell europeu, de fet per exemple França i Italia entre d’altres ja l’han implantat a pesar de que els seus governs son més dretans.

  Jo crec que aquesta assignatura si que te importància sobretot social, estarás d’acord en mi en que molta joventut de hui en dia li cal una educació cívica de valors democràtics i socials… És lo basic en la nostra societat…

 11. anem a vorer que el tio Jose molt guay, molt feten no s´adona conter que part de la culpa de que els xiquets estigueren rebolicats abans del regalet era que els pares no podien compaginar els horaris de treball amb els dels xiquets.

  Que mes de quatre anem a jorna partida, i disme de quina manera pots comportar un xiquet si no es amb l´ajut dels iaios?
  I no me serveix el tindre mainadera i quan es mes menut guarderia, que molts no s´ho poden permetre per Doña hipoteca, i per als cecs, ja´hi ha parelles que treballant els dos els costa anar a dinar o a sopar els caps de setmana en casa dels pares perque es que no poden arribar a fi de mes.

  Que hi ha qui s´excusa en lo que fan a Europa i es lo que va dir en el seu dia el Felipe. Que aci tinguem que tindre dos marches, Europa més acelera i Espanya mes sosega. En Europa han tingut 30 anys d´avancament respecte a mosatros, i ens ha costat aproparnos al nivell de ells. Casi que tots els casats d´avui dia viuen ofegats.

  El problema del comportament no es altre que no hi ha qui els pose ordre i els faça rectificar les seves errades. Doneuse conter de que el problema no son els xiquets, son els horaris de treball dels pares. Que quan esta el xiquet es a casa quasi més de la meitat estan en els iaios, per no dir de a que a partir de certa edat un iaio no pot apoderarse d´ell i més ara que pareixen armaris empotrats de lo alts que son.

  La menua nebodeta de 16 anys ja fa 1’68 i la sogra del meu germa que es la que esta sempre a casa fa 1,57, i encara no ha fet tota l´estira la xiqueta i sort que es xiqueta si arrivara a ser un xic mig alocat ja em direu que fara una dona major en eixe cuadro dins de sa casa.

  Sembla mentira que no vullguen vorer la veritat de lo que esta pasant en les cases i crec que com este cas hi hauran molts en tots el pobles.

  Les dones deurien de ser afavorides per la SS si se posaren com a ames de casa, esclar que no negaria tambe els homens com a amos de casa. Vull dir un que treballes i l´altre a casa amb una ajuda de lo que fora menester, d´aquesta manera molts desastres que pasen en xiquets violents envers als pares es reduirien i molt.

  Pero clar per a que aixo pases, tambe se tindrien que apujar sous i crec que més de quatre fabriques per no dir que quasi totes no estarien per la labor. O aixo, o que els pares treballasen turno complet de vuit hores i no la merda de 12 hores que més de quatre il.lumanatis han pensat, ni que forem maquines.

  La malea esta no s´acabara si no comencen a plantarse ara que poden si no, dificilment alcarem el cap les families.

 12. NO CREC QUE LA FASEN PQ LA POSAREN ELS SOCIALISTES.
  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  Tu estos ultims mesos en quin pais ha estat vixquent?
  Que no veies el ciri dels d´anar per misa de deu del mati escarotarse?
  Que no veies els peperets rebotats?

  Ara disme qui la va proposar i aprovar?
  Perque en la cambra de diputats els peperets van dir que no i son casi que mes de 30& d´asientos. Si el tio Jose va eixir en la tele defensant el regalet este pa tots els xiquets i com els d´iglesia se li rebotaren, despres per no ser menos els peperets es va afegiral ball.

  Esclar que la fan açi a Valencia, lo que pasa que esto que son molt de misa no perdonen el perdre vots i com t´ho he dit abans manera de putejar, putejar al que puteja i els que arrepleguen per davant tans sels fot.

  Lo que hi ha que llegir i vorer, res chavalote tu estate en el puesto que estas, que de segu pujes en l´escalafo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s