Mitjans per seguir la nit electoral

En el segon dels posts especials sobre les eleccions d’EEUU, us mostrem els mitjans més efectius que tenim a l’abast per seguir aquesta nit la jornada electoral nord-americana

cnnelections

La millor opció per seguir les eleccions nord-americanes lògicament, son els mitjans “on the field” o siga a peu de la noticia. Per això el més recomanable per aquell que vulga seguir els resutats en directe en translladar-se als mitjans americans, a continuació us nombrem uns quants on podeu fer el seguiment:

  • CNN: Sens dubte el millor mitjà a l’abast per seguir aquestes eleccions. Podeu fer-ho a través de la pròpia televisió que emet per internet, o la CNN Internacional per satel·lit.
  • The New York Times“: Un dels principals diaris d’EEUU en fará un minuciós seguiment online
  • MSNBC: A través d’aquesta pàgina de noticies de la popular cadena nord-americana, NBC, també podeu seguir els resultats amb video i conexions en directe.

A part d’això, les cadenes de casa nostra també farán un abundant seguiment, encara que no amb tanta precisió com ho pot fer per exemple la “CNN”. En la nostra llengua, TV3 realitzará també un exhaustiu seguiment dels resultats a partir de les 12 de la nit.

TV3 realitzará un programa especial amb connexions en directe amb els diferents equips d’enviats especials, les valoracions dels convidats del plató i gràfics en 3D dels resultats estat per estat. Així mateix també emetra el documental “Ruta 66” que mostra les dos ameriques, d’Obama i McCain.

Anuncis

Un pensament sobre “Mitjans per seguir la nit electoral

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s