Milers de concentrats s’oposen a la política educativa valenciana

Uns trenta mil manifestants es van concentrar ahir en una vintena de municipis (fotos), convocats per la Plataforma per l’Ensenyament Públic en el marc les protestes contra la política educativa valenciana.

xativaciutadania
l'Albereda de Xàtiva - Levante EMV

Les concentracions més nombroses foren les d’Elx (5.000 manifestants), Alacant (3.000) i València (3.000). La plataforma s’ha congratulat de l’èxit de la convocatòria i ha concretat la data de la vaga de l’ensenyament valencià: el 17 de desembre.

També va haver-hi concentracions a Alcoi, Altea, Alzira, Bunyol, Castelló, Dénia, Elda, Gandia, Llíria, Ontinyent, Oriola, Port de Sagunt, Requena, Torrent, Torrevella, la Vall d’Uixó, la Vila Joiosa, Vila-real, Villena, Vinaròs i Xàtiva.

logovilaweb
Noticia Completa
Anuncis

7 pensaments sobre “Milers de concentrats s’oposen a la política educativa valenciana

 1. Al contrari Peperet, els mestres tenen dignitat i per això están defensant-se de atacs polítics a la educació. I no és lo únic a defensar, ja que el País Valencià és l’autonomía que menys inverteix educació i te uns deutes impressionants en l’universitat mira:

  http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Consell/cola/gasto/publico/alumno/elpepiespval/20080902elpval_9/Tes

  http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Universidad/Valencia/dice/deuda/Generalitat/224/millones/puede/bloquear/actividad/elpepusoc/20081028elpepusoc_7/Tes

  Lo del trinlingüisme és una escusa total. Mira si algú defen l’aprenentatge de llengues ixe soc jo, hem preocupe bastant per perfeccionar el meu anglès, pràctique Francés… a casa veig moltes estones canals en altres idiomes. Pero com tu sabràs segurament, la situació de l’ensenyament de l’anglès al nostre país es bastant deficitari. Com vols que un alumne de 2n d’ESO entenga tota una assignatura en anglès, si això no ho poden fer ni els que están a l’universitat??

 2. Aci hi ha una manera d´ensenyar-se i es posar asentats els colces en la taula i el llibre al davant. Si se vol practicar, ja se sap a posarse de cambrer a Palma de Mallorca i alli de segur que te perfeccionaras no nomes en l´angles, sino tambe en alema, italia, rus. Per no dir de que tambe cotizaries i duries un sou a casa.

  La cuestio es plorar, plorar, plorar i no posarse a treballar. De quina manera se pot endur endavant un pais? Si lo que se veu de portes afora es gent tancada en el seu poble i en la seva escola.

  Lo dit o son gent gossa, o son els mestres incopetents. Tot lo altre que no siga aixo, son ganes d´arreplegar vots per a les properes votaes. Que lo estic vegent es la politizació de tot problema.

 3. mira peperet, si vols que un xiquet a eixes edats entenga l’anglés, donali i parlar-li anglés desde la “guarderia” i voras com en la ESO li pots donar una assignatura en anglés. De fet, hi han col·legis britanics a valencia on els donen clases integrament en anglés, i de vegades et sorpren, com un xiquet amb nomes 10 anys enten perfectament a un anglés quan li parla. Eixa es la manera d’enssenyar un idioma, desde xicotets, i no imposant una assignatura en un idioma als 13 o 14 anys, i menys encara per qüestions polítiques, que els alumnes i els professors no tenen culpa de que tingam a uns ineptes en la generalitat

 4. Peperet però quin rotllo ens vols vendre ara amb la importancia d’aprendre Anglés, l’única raó per la que es realitza Educació per a la C. en Anglés és per a rebentar l’assignatura.

  Que no és evident que els alumnes no tenen unes bones bases en anglés per seguir les classes?

  Que no és evident que per a que els alumnes de la ESO entenguen amb facilitat l’anglés deurien de donar-lo desde xicotets?

  Que no és evident que la culpa de que els alumnes no sapiguen inglés, no és ni dels alumnes ni dels professors? Els alumnes no han estudiat inglés desde xicotets… no poden saber-lo de la nit al matí… i els professors no els han donat anglés abans… simplement perque segons la llei (tant per part de l’estat com per la generalitat) no tocava donar anglés de tant xicotets. Així que si busques responsables, no busques en els instituts, que ni professors ni alumnes tenen cap culpa d’aquest sistema educatiu tan desastros, busca en els despatxos.

  Això és com si en el cas fabra, li tirem la culpa als jutges per no fer res… els jutges fan el que poden creume, així com els professors en educació, els metges en sanitat i tot els funcionaris al seu lloc corresponent, però si el sistema falla… falla per a tots… i falla, creume, falla molt.

  A més… ara que? Ara volen donar EPC en anglés i s’ha de produir un miracle no? Tot el procés d’aprenentatge d’una llengua que s’havia de fer en anys, s’ha de fer en un dia per a que a l’endema puguen seguir l’assignatura de Ciudadania? Que no veus que això és impossible? De veritat no ho veus? Mira prova una cosa… agafa algú que no sapia Anglés… si tu no saps, pots provar-ho tu mateix… l’agafes i li poses una pel·licula en angles a casa teva… i després feu un resum en anglés d’aquesta pel·licula… i no valen escuses e?? ja hem contaras com ha anat.

  No entendré mai com hi ha gent que defensa l’indefensable inclús en situacions tan evidents com aquesta, tot per amor de partit, ara diguente Peperet, no sé de que m’estranye tampoc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s