Un fill de Font de Mora ocupa a dit la gerència dels jutjats de Castelló

Jaime, un dels fills del conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, ocupa a dit, des de maig, la prefectura de secció de gestió interna de la Ciutat de la Justícia de Castelló

fontdemora

Per als Jutjats no hi ha diners, però… Per a Oltra, és “escandalós” que es creu “una nova plaça no contemplada per a cobrar més de 3.000 euros al mes, mentre s’escatimen recursos per a desbloquejar” la Justícia, que en cinc anys no ha resolt el cas Fabra -la imputació de nou delictes al president de la Diputació de Castelló-.

La política ha deixat veure les seves “sospites sobre la legalitat d’aquest tipus de contractació, a l’haver estat ocultada per l’Administració”, censurant que es destinen tants diners a “sous altíssims, mentre no es vol dotar de més recursos als jutjats de Nules”.

Anuncis

14 pensaments sobre “Un fill de Font de Mora ocupa a dit la gerència dels jutjats de Castelló

 1. Igual que ha passat en eixe lloc de treball, passa igual en tota la resta de feines públiques, per això quan es fan oposicions ixen tan poques places i la gent te que anar a treballar fora a una altra comunitat. Si es que esta generalitat es un vergonya!

 2. Totalment d’acord amb JO.

  Pero a més afegiria que la questió de la noticia no és només que el fill de Font de Mora agarre el carrec de gerencia de la justicia a castelló a dit sense fer oposicions… es que a més a més… resulta que hi ha prop… molt molt aprop un juí pendent per al “Senyor”… Carlos Fabra… i clar… ejem… amb el fill de Font de Mora com a Gerent de la Justicia de Castelló… docs fa una mica de “tufo” la cosa no penseu??

 3. Tens rao Robin, aixina maten dos pardals d’un tir, coloquen al Fon de Mora i de paso aixina evitara que “coloquen” a Fabra en el lloc que tendria que estar.

 4. Si, que curios que el pare de la ministra d´igualtat s´haja apujat el sou en 3000 euros mes. I que curios que no tinguen cap titol universitari estiga d´asesor asesorant. Que asesorara?El cafe de la maquineta de talllaets i caputxins?

  En Almeria igual, mes de 300 asesors posats a dit per el PSOE. Raro que no se faca aci reso d´este atracament. EL responsable que es el que els ha posat, aixi com la secretaria de la diputacio d´alli, ni s´els veu, ni s´els escolta.

  Per no dir els alcades de Zafra, Bigastro i San Fulgenci imputats en trames urbanistiques. Xe que raro, aci fense vorer que nomes el PP esta podrit i ara els nans estan comencant a sortir a la llum i que curios que estos siguen del PSOE. Lo que diu la dita es la veritat, a tot els llocs couen fabes.

 5. peperet pots dir on estan o per on han pasat ixos que nomenes.

  que curios que a estos desgraciats per cuatre perres estiguen o agen pasat per el talego, en cambi el mafios que tenim ací en castello res de res, “Tiene nuestro total apoyo”. Dixit per Camps en la comunitat de las maravillas.

 6. Per lo que veig ja comencen a sortir els rebentadors. Tot lo que he dit ha sortit en les noticies i en els diaris.
  Que no he clavat a tots en el mateix sac, soles he incidit en que tambe els socialiestes tenen que callarse i no posarse de santets

 7. Peperet ja se que a tu no t’entra en el cap altre concepte que el bipartidisme…. Jo no defense un partit defense la meva opinió, tu fas el contrari i només amb el teu nick ja ho dius. Tu realment votaríes al PP encara que ho fera tot lo mal que pugera, execepte quant ja et tocara directament….

  Salutacions!

 8. Peperet ja estem en el de sempre, com gent del psoe es corrupta i coses malament, aixo ja dona dret a altres partits, en este cas el pp al que defenses tu, a fer les coses igual o pitjor.

 9. Peperet els asesors que s’ha posat aci el senyor Alcalde tenen algun titol universitari? El titol de president del Pp local es considera titol universitari?.

 10. Que raro que ara volen que jo siga el roi, en quan lo he dit es lo que ha sortit en les noticies. No contents en fer que siga el que faça de contrapunt, ara em vullgeu encolomar el seu tancament mental, jo en cap moment m´he clavat en vosaltros i en la vostra manera de pensar.
  Que curios que ara me posen de dolent diguent que jo defense el bipartidisme. Se pot saber si jo us he manat que cambieu el vostre vot? Us dic jo a qui tingueu que votar?

  Per a “jo”, tu de que vas ?D´alguna manera he acusat a tots els socialistes de roins?Que no saps llegir?T´ho tornare a repetir, a tots els llocs couen fabes. Em clave en tots els socialistes en eixa dita?
  L´unic que dic es una veritat, tan siga el PP, el PSOE, el PC o el que siga, en tots el partits mes prompte o mes tard eixira alguna que altra poma podrida i el que no se pot es generaliçar a totes les persones i afiliats que no estiguen compartint les teves idees politiques.

  El fet que jo tinga les meves idees propies no me fa amo del partit en que jo crec. Vosaltres maneu mes que el secretari general del vostre o del partit que siga?

  Per als pares que no estan conformes en la forma de donarla; No es beneficios per al vostre fill que puga practicar ja la llengua anglesa desde que comenca? Per a mi els que s´han manisfestat envers a aquesta signatura demostren lo mal estudiants que van ser de joves i ara veuen que estan contra les corde quan els fills els comencen a fer preguntats.
  I si els fills fallen a l´escola, nomes hi han pocs a qui asenyalar el mal resultat, o son els mestres que no donen la talla com a tals, o els pares que no tenen ben educats al fills el que tinguen que estudiar i agafar els llibres, que molta PS3 i molt XBOX que s´han venut i aixo ja se sap a qui afecta en el seu aprenentatge.

 11. Ja veig que no entens…. Anglès i llengues des de primària i amb una bona inversió, SI….. Anglès només per boicotejar una assignatura, que al final acaba impartint-se en un caxondeo de películes en subtitols… NO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s