Més proves de les pressumptes irregularitats de l’Ajuntament

Ahir ja parlavem d’aquestes presumptes irregularitats en la selecció de personal a l’Ajuntament de Benigànim, hui us aportem a més una nova prova amb les Bases de Selecció

bases2_marked
Extracte de les Bases

El document que teniu dalt és un extracte de les bases de la convocatòria per a cobrir les dues plaçes de netejador o netejadora que han sigut assignades de forma presuntament irregular aquesta setmana.

Al document a baix de tot, en el requadre roig podeu observar que posa: “Per a l’acreditació de l’experiència s’aportará certificat, contracte de treball o document similar“. Segons el que diuen les bases, amb una cosa d’aquestes tres sería suficient, pero com ja comentavem en la passada noticia, l’Ajuntament ha donat com a excusa de desqualificació l’exigència d’altres documents que no costen en les bases.

seleccio2_marked
Document 2

Aquest és un dels incompliments del procés, pero a més encara hi ha un altre de més important i que ja vam comentar ahir. I és que l’Ajuntament no concedix ningún periode de subsanació, tal i com podeu vore en el document 2, cosa que és totalment il·legal segons la llei 30/1992 de Procediment Administratiu Comú:

Article 71. Subsanació i millora de la sol·licitud.

Redacció segons Llei 4/1999, de 13 de gener.

1. Si la sol·licitud d’iniciació no reuneix els requisits que s’assenyala l’article anterior i els exigits a les bases, si escau, es requerirà a l’interessat perquè, en un termini de deu dies, resolga la falta o acompanye dels documents preceptius, amb indicació que, si així no ho fes, se li tindrà per desistit de la seva petició, prèvia resolució que haurà de ser dictada en els termes previstos en l’article 42.

2. Sempre que no es tracte de procediments selectius o de concurrència competitiva, aquest termini podrà ser ampliat prudencialment, fins a cinc dies, a petició de l’interessat o iniciativa de l’òrgan, quan l’aportació dels documents requerits present dificultats especials.

3. En els procediments iniciats a sol·licitud dels interessats, l’òrgan competent podrà recaptar del sol·licitant la modificació o millora voluntàries dels termes d’aquella. D’això s’aixecarà acta succinta, que s’incorporarà al procediment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s