VilaWeb Ontinyent es fa resó de les possibles irregularitats de l’Ajuntament

L’ajuntament de Benigànim ha creat recentment dos places de netejadors per als centres escolars, en la selecció de les quals es podria haver donat alguna irregularitat.

vontiregular

Així ho denuncia El Mirador Valencià, que assegura que no s’ha fet ‘de forma neta, ni justa i a més incompleix certes lleis de regulació’. Algunes de les persones descartades en la selecció han informat que reclamaran per incompliment de normativa.

Segons aquesta web, s’ha puntuat de manera molt baixa gent amb experiència suficient, i s’ha reclamat documentació no exigida en les bases oficials, que no concedien cap termini per a la subsanació.

logovilawebontinyent
Noticia Completa
Anuncis

10 pensaments sobre “VilaWeb Ontinyent es fa resó de les possibles irregularitats de l’Ajuntament

 1. Jo crec que hagueren tingut que fer com va fer Jose Ramon (l’exalcalde), no fer cap procés de selecció i col·locar a la seva cunyada a l’institut de netejadora, Així hagueren evitat tot açò

 2. ooooohhhhh!!! ja veus quin favor li va fer eh? posar a un conegut de netejadora. Col·locar a la gent a dit esta mal fet, siga el partit que siga, el que no podem fer es, com el altres ho feien doncs ara si ho fem nosaltres no pasa res. Per a fer les coses igual ja estaven be els altres.

 3. No sé si els que vols insinuar és el que jo pense. Si el senyor Jose Ramón va enxufar a la seva cunyada hem pareix igual de malament i de irregular que el procés aquest. Jo no defense els interessos de ningún partit, pero no se si tu si, per que sembla que les males accions d’altres legitimen les actuals.

  Pero ara estem on estem, i el senyor Puchades está al poder i ha fet una selecció irregular. La nostra obligació és al menys donar-ho a coneixer, i de fet com ja us vaig dir, diverses persones ja han presentat reclamacions a l’Ajuntament pel tema, així que ja están “al tanto”.

 4. Per si no ho sabeu, les que netejen l’institut no treballen per a l’ajuntament, treballen per a una empresa privada que contrata la conselleria.

 5. Benigànim, m’has llevat les paraules de la boca: efectivament, el personal que treballa a la neteja de l’institut, al contrari que el de les escoles, no ha sigut contractat per cap convocatòria pública d’ocupació, ja que la neteja de l’institut la fa una empresa privada que és, al mateix temps, contractada PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ. I, com empresa privada que és, la llei li ampara per a contractar a quin le done la real gana i a través dels mitjans que estime oportuns.

  Per altra banda, estic completament d’acord amb el fet de que l’Ajuntament ha portat a terme el procés de selecció de manera completament irregular, fins i tot tenint la poca vergonya de trencar la llei i incomplir el regulat en unes bases que el propi ajuntament va redactar, va elaborar i va publicar. Jo, a diferència d’alguns de vosaltres (tal com he pogut comprovar per les vostres intervencions) sé molt bé del que parle. De fet, si algú de vosaltres vol que jo li faça qualsevol aclariment respecte a aquest tema o qualsevol altre que verse sobre dret administratiu o laboral, que no dubte en preguntar-me’l, que molt gustosament li solucionaré els seus dubtes,

  Un salut

 6. Nomes una cosa, estaria be saber cuan cobren aquestes persones aixi voriem si tambe tenen un megasou d’aquests que posa puchades als ”enxufats” a pesar de que com diu ell ”no hi ha diners” pero per a ”enxufar” i posar megasous si que n’hi ha de diners si.

  Vorem si les reclamacions son ateses almenys o per el contrari son ”destruides” o manipulades

 7. La neteja de l’institut depen de conselleria i la de les escoles de l’ajuntament, i que jo sapia desde fa 13 anys que en la conselleria mana el Partit Popular. Ademes si tens alguna proba de que estan “enchufaes” la aportes igual que l’han aportada ara per a les que han enchufat a les escoles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s