l’IES “Les Foies” de Benigànim, es tancará contra la política educativa de Camps

l’Assamblea de professors ha redactat un manifest, convocant a pares i alumnes a una tancada-protesta que tindrà lloc aquest dimecres de 7 a 10 de la nit

jpg060
Click per Ampliar

La comunitat educativa de l’Institut, vol expressar la seva preocupació amb el curs que está seguint la política educativa del Govern Valencià. Especialment es manifesta el desacord amb:

 1. El desenvolupament de la LOE que está fent el Govern Valencià. En concret la demagògica implantació del plurilingüisme, els retards en la publicació de decrets i ordres i la precipitació i improvisació en la implantació dels diferents programes educatius.
 2. l’Augment del nombre d’alumnes per classe
 3. La reducció del personal destinat a l’atenció de les necessitats educatives
 4. La manca de reconeixement i valoració dels treballadors de l’ensenyament
 5. La instrumentalització política que s’ha fet de l’assignatura “Educació per a la Ciutadanía”, boicotejant-la impartint-la en anglès

Per tots aquestos esmentats motius, l’IES “Les Foies” demana:

 1. Un replantejament de la política educativa del Govern Valencià potenciant l’ensenyament públic.
 2. Adhesió al manifest unitari de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic.
 3. Retirada de l’ordre d’Educació per a la Ciutadanía en anglès i fi de les amenaces i pressions al professorat.
 4. Dimissió o destitució dels responsables d’aquest desgavell educatiu
 5. Es realitzarán les següents accions de protesta:

– Lectura i debat del manifest amb els alumnes, el Dilluns 17 de Novembre de 2008.

TANCAMENT A L’INSTITUT AQUEST DIMECRES, 19 de novembre, de 7 a 10 de la nit, amb els pares i alumnes que vulguen adherir-se a la protesta.

Anuncis

16 pensaments sobre “l’IES “Les Foies” de Benigànim, es tancará contra la política educativa de Camps

 1. Anonim, encara que estic totalment en contra del teu comentari, (almenys com jo l’entenc perque crec que vol dir que estas a favor de la Generalitat) ja que estan reclamant contra una altra de les bobades que fa el govern de la gneralitat que esta fent que hi haja un important fracás educatiu, perquè dius que tancaries per a sempre a quasi tots? Ho dic perque tots protesten contra el mateix, per això m’agradaria saber eixa diferenciació. Tal volta es perquè als de dretes els perdonaries la manifestació? (torne a repetir que opine a partir de com he entés el comentari)

 2. Per a l’anònim… ja que està molt animat, mira aquest enllaç que per enèsima vegada ens diu on estem i, si no es demanar massa de la teua inteligència… (sic) cap on anirem!

  http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Suspenso/ciencia/matricula/diversion/elpepusoc/20081118elpepusoc_3/Tes

  Així que, igual dóna ciutadania que no sé què… si això només ha sigut la goteta que ha fet vessar el got i la paciència de molta, moltíssima gent. El cas és que es perden moltes oportunitats de millorar l’ensenyança i d’aprofitar els potencials usuaris d’aquesta, que són, en definitiva, els joves actuals, oferint-los un bon servei com a societat i, a més, la possibilitat de poder fer allò que els agrada a partir d’uns estudis que a la fi, ens beneficia a tots. O no saps que els països rics “industrialment” també ho són “culturalment”?
  I si es vol fer ensenyament plurilingüe… ENDAVANT! MOLT BÉ! Però sense xorrades i sense perdre temps, diners, esforços… ben programat i ben estructurat!

  Ale, que passes un bon dia… anònim!

 3. buff, segons la vostra wiki:
  “España,[9] oficialmente Reino de España, es un país soberano miembro de la Unión Europea, constituido en Estado social y democrático de Derecho, y cuya forma de gobierno es la monarquía parlamentaria. Su territorio, con capital en Madrid, ocupa la mayor parte de la península Ibérica, al que se añaden los archipiélagos de las Islas Baleares, en el mar Mediterráneo occidental, y el de las Islas Canarias, en el océano Atlántico nororiental, así como en el norte del continente africano, las plazas de soberanía de las ciudades autónomas de Ceuta y Melilla, además de los distritos y posesiones menores de las islas Chafarinas, el peñón de Vélez de la Gomera y el peñón de Alhucemas. El enclave de Llivia, en los Pirineos, completa el conjunto de territorios junto con la isla de Alborán, las islas Columbretes y una serie de islas e islotes frente a sus propias costas.

  Tiene una extensión de 504.645 km², siendo el cuarto país más extenso del continente, tras Rusia, Ucrania y Francia.[10] Con una altitud media de 650 metros sobre el nivel del mar, es el segundo país más montañoso de Europa, tras Suiza. Su población es de 46.063.511 habitantes, según datos del padrón municipal de 2008.

  De acuerdo con la Constitución Española, el castellano o español es la lengua oficial del Estado y es la lengua común de todos los españoles. Otras lenguas son reconocidas como cooficiales en sus respectivas comunidades autónomas conforme a sus Estatutos de autonomía. Las modalidades lingüísticas de España son uno de sus patrimonios culturales, objeto de especial respeto y protección.[9]

  El territorio peninsular comparte fronteras terrestres con Francia y con el principado de Andorra al norte, con Portugal al oeste y con el territorio británico de Gibraltar al sur. En sus territorios africanos, comparte fronteras terrestres y marítimas con Marruecos. Comparte con Francia la soberanía sobre la isla de los Faisanes en la desembocadura del río Bidasoa y cinco facerías pirenaicas.[11]”

 4. Bueno ritbau, vols dir amb això de “la vostra wiki” que tu no comparteixes eixa descripció d’Espanya? no se, en les teues pagines blaveres que diu? jo crec que tu en tal de dur la contrària discrepes de tot.

 5. I tu segur que eres un dels que recolza la nostra llengua “el valencià” i eres el primer que parla en castellà igual que el nostre president Camps.

 6. A Jo, que Espanya no es això?

  A un valenciano de bien, no passa res si escrius en castellà, tens tot el dret d’expresarte en esta llengua i defendre el valencià, pero no creges que el PP a fet molt per la nostra llengua creant l’AVL, peó del IEC (institut d’estudis catalans), quant teniem la nostra academia reguladora de la llengua valenciana, pero va tindrer que doblar davant de Pujol per a que Aznar governara.

 7. Mira ritbau no pots defenssar una llengua si en parles una altra, perquè aleshores estas condemnant a la que no utilitzes a que desaparega. Si volem defenssar el valencià hem de parlar en valencià.
  En canvi estic amb tu, en que el pp no ha fet molt per a defenssar la nostra llengua, ni per a millorar la nostra qualitat de vida tampoc.

 8. Eh, ritbau… què vol dir “la vostra wiki”?

  Sembla que no saps per on vas… sembla que vols separar entre “vosaltres” i “nosaltres”. Que poca imaginació!

  I valenciano de bien… ¿El PP apoya nuestra lengua y la buena educación?

  ¿Nos podrías detallar estos dos hechos, para ti tan claros, para otros tan confusos? Pero sin demagogia, por favor, con hechos concretos, con actuaciones, con decisiones responsables avaladas por la mayoría de la sociedad, con ejercicio de responsabilidad política al servicio del ciudadano, no al aprovechamiento de éste.

  I tornem la ritbau… no sé quina normativa utilitzes per a expressar-te en valencià, però sembla la que van defensar els antics militants d’Unió Valenciana, és a dir, l’anarquia pura i dura reflexe d’un coneixement nul de la realitat lingüística i un despreci, sí, despreci als intel·lectuals que, perquè és el seu treball, ens expliquen les característiques i l’origen de la llengua en qüestió. Així que, és cert… t’entenem, però a nivell acadèmic com a comunicat en valencià no passaries ni la primera prova!
  A més, vols parlar de l’IEC i de l’AVL quan es veu de ben lluny la idea que tens d’aquestes dues institucions que, t’agraden o no, són necessàries. Per altra banda, la manera d’expressar-te mostra una actitut feixista cap a “lo” català… et sembla mal que parlem la mateixa llengua que es parla a Catalunya o a Ses Illes o a Andorra? Per què? Explica-nos-ho! Si pots, clar!
  En canvi, segur que no et sembla mal parlar la llengua que es parla a Múrcia, a Madrid, a Guadalajara, a Jaén… a que no?

  Vols la meua resposta? A mi no em sembla mal cap de les dues qüestions! Tan de bò (traducció al castellà: Ojalá) pogués parlar les llengües que es parlen a la Índia, o a la Xina, o a Rússia… però no, m’he de conformar en parlar les meues, el valencià i el castellà, i trobar-me amb gent que intenta posar foc amb no sé quin “carajo” de trellat cutre i barat per tal de mantenir un discurs que alimente el baix nivell polític d’aquest territori que, a pesar d’aquests personatges, continua siguent el que més m’agrada… no continue perquè… “pa no dormir!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s