La política lingüistica de l’Ajuntament de Benigànim, al Síndic de Greuges

Aquest bloc ha presentat una reclamació a titol personal al sindic de Greuges en relació a la política lingüistica portada a terme pel govern Puchades

projectecastella
Carta en que l'Ajuntament obliga als costructors a escriure en castellà

Ahir es va presentar la reclamació al Síndic, acompanyant-la a més de documents testimonials que verifiquen el caire de la política lingüistica portada a terme per l’Ajuntament de Benigànim, amb l’alcalde Juan Puchades al capdavant.

El document base de la reclamació, és la carta en la que l’Ajuntament obligava a tots els constructors que volgeren optar al projecte de la Casa Ribelles, a redactar el mateix únicament en castellà. Fonamentalment per que l’Alcalde va rebutjar corregir l’errada de forma escrita i comunicant-ho als interessats. Després hem incluit diferents fotografies de fullets informatius escrits únicament en castellà, així com la senyalització.

fulletsolscastella_marked
Fullet únicament en castellà

Esperem que el Sindic de Greuges, actue en conseqüencia i li faça saber a l’Ajuntament, que no pot saltar-se les normes lingüistiques implantades en la nostra Comunitat.

Anuncis

4 pensaments sobre “La política lingüistica de l’Ajuntament de Benigànim, al Síndic de Greuges

 1. Joan crec q t’enganyes, de l’ajuntament es va enviar una carta als constructors rectificant, deia que si els presentaven en valencià si que valdrien.

 2. Que jo sapia el senyor Puchades només va fer “rectificació” en les declaracions al Levante, de totes formes si això es veritat m’agradaría veure ixa documentació.

  De totes formes res canvia la meva queixa, que a més d’això va suportada per les senyals vials i per fullets únicament en castellà…

  Salutacions

 3. Només es va publicar la noticia va enviar un document als constructors, diguent que en valencià si que els agarrarien.

  no puc fer-te’l arribar, xo jo el vaig veure.

  en tot els altres aspectes tens raó, en les senyals i els fullets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s