Levante-EMV: Els instituts de Benigànim i canals es tanquen

300 persones es concentraren a l’IES “Les Foies” de Benigànim, alumnes, pares i professors varen acudir a la protesta

A l’acte es va llegir un manifest crític amb l’actual política del Govern Valencià. Mentre que en el bar de l’institut es preparaven entrepans per a una vesprada-nit molt llarga. Els manifestants varen pintar cartelles i pancartes que posteriorment es penjaren al voltant i dins de l’Institut.

levantetancada

Anuncis

15 pensaments sobre “Levante-EMV: Els instituts de Benigànim i canals es tanquen

 1. ja hi ha comentaris… algún dels professors o dels mestres (recordem que a l’institut no son tots professors) no està dacord amb el manifest i aquest matí era el “comentari del dia” a l’institut….

 2. Si, sobretot els “mestres” com dic jo de la “antigua usanza”, no cal que diga qui son, que han intentat obstaculitzar tot el que han pogut.

  Simplement persones amb interessos personals i/o de partit, i no interessos per defensar l’ensenyament públic.

 3. Mira Joan, jo soc partidari de no fer l’educació per a la ciutadania en anglés tal com volen fer-ho a la comunitat valenciana, podrien incloure l’angles pero no tant drasticament. Però per a mi, aquesta assignatura no té ni cap ni peus i això l’han clavada des del govern central i ningú ha dit res de res. L’educació de l’alumnat no cambiarà amb aquesta assignatura.
  PEr que els professor o mestres que si defenen aquestes mobilitatzacions no fan res en aquest tema: DES DEL GOVERN CENTRAL HAN IMPLANTAT LA GRAN FACILITAT DE PASSAR DE CURS AMB ASSIGNATURES SUSPESES, LO MÉS FORT, ÉS LO DE QUE SI EN PRIMER DE BAT TENS 4 SUSPESES POTS PASSAR A 2 DE BAT. MENUDA RISA, EL QUE SUSPEN 4 EN PRIMER NO ESTA PER A PASSAR A SEGON. Que passa, que volen que les estadistiques de fracosos disminuixquen o que? PER AIXO SI TINDRIEU QUE FER MOBILITAZACIONS I ESTEU CALLATS (TAL VOLTA SERÀ PQ SON DELS VOSTRES)

 4. Anirem per parts. En relació a l’assignatura d’Educació per a la Ciutadanía, no se si saps que és un projecte a nivell europeu que la majoría de païssos europeus de dretes i d’esquerres han implantat tots. Jo crec que vist les coses que passen en aquesta societat es necessaria una assignatura com aquesta, que fins ara ja es donava com a part de Ética.

  Lo de Batxillerat coincidixc en tu en que la mesura no és acertada. Pero de totes formes tin en compte una cosa, encara que l’alumne pase a 2n amb 4 assignatures, tindrà que recuperar precís totes elles a més d’aprovar totes les del curs, ja que per a poder fer el selectiu s’ha d’anar en les notes netes. De totes formes estic d’acord amb tu.

  No se si has llegit atentament el manifest, pero la comunitat educativa sempre s’ha manifestat per un ensenyament públic i de qualitat. No se si son dels seus o no, pero jo et puc dir que han hagut vages contra mesures proposades pel PSOE t’ho puc assegurar.

  No sé si sabràs que la competència en Educació está transferida a les Comunitats Autònomes… mira lo que fa la nostra…

  http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Consell/cola/gasto/publico/alumno/elpepiespval/20080902elpval_9/Tes

 5. Lo que jo dic que no estan donant la talla els mestres. Aixo si, tancarse i donar la nota si que saben mes de quatre. Ho sento per els joves estudiants els regalets del Zapatero.

  Lo fort que ara en 4 suspeses pasen de curs i abans no es deixava i en rao.

 6. Peperet ja teu han dit dalt, no servix de res passar de curs en 4 suspeses. A vore si tu en suspens 4 en 1r i decideixes passar a 2n és per que eres molt tonto, per que en 2n a part de totes les matèries d’ixe curs tindrás que recuperar totes les que portes…..

  Lo que crec que enteneu mal, es que vosaltres es penseu que ixes 4 assignatures te les passen, i això no es aixina per que en 2n tens que recuperar fins a la última si vols obtindre el titol…

 7. si tot lo que digueu be, pero pasen al segon curs i abans els tocava repetirlo amb eixos suspensos. I si els toca aprovar-ho.
  Disme. A quina ment li entra fer la casa per la teulada? D´aixo se tracta el meu comentari.

 8. Per a que obrigues els ullets, lo de començar la casa per la teulada em referia a lo de pasar amb 4 suspeses el curs. Si no domines el primer grau, dificilment entendras les lliçons de segon grau.
  Tranquil que a les proximes votaes ja tindreu els socialistes o qui siga la poltrona de Valencia, si es que hi hagen suficient nombre de vots per a aseures.

 9. Per això mateixa que tu dius, teu algún benefici passar de curs en 4 en el cas de Batxillerat??? Doncs la veritat es que no, a menys que canvíes radicalment i a l’any següent es poses les piles.

  Repetixc això no te ningún efecte real, per que quant tu passes les has de recuperar per poder obtindre el titol!! O siga en segon tindràs que aprovar un munt d’assignatures a part de les de ixe curs. I una cosa de dos, o et poses les piles i ho aproves tot, o fas el mateix que en 1 i aleshores el passarte de curs no t’ha fet ni mal ni bé per que has seguit igual.

 10. Jo ho mire mal aixo de pasar amb 4 suspeses. Tot lo demes sobra i si a tu t´apanya que una persona s´asega en un curs que no li pertoca fer o asistir, aixo ja es asumpte teu.
  Perque lo que jo entenc, es que volen ferlos pasar per a que abaixen les llistes de suspesos en el primer curs i aixo te nom i es falsejar resultats.

 11. Sincerament jo crec que lo dels 4 suspesos, és un TRELLAT en totes les lletres de la paraula. Això no te ningún sentit, vull dir si una persona té 4 suspesos i decideix passar a 2n és per que no sap on s’estaca per que després tindrà que aprovar tot.

  En quant a les dades pot ser siga la única explicació possible, pero dubte que això canvíe molt, i dubte que això siga el que més es preste l’atenció.

  Jo crec que la prioritat i més al País Valencià, és invertir molt més en educació (ja has vist la noticia d’abans), el·liminar tots els barracons que tenim ect…

 12. El trellat sera el teu, abans i dic en els meus temps si tenies 2 suspeses no se pasava de curs i el peperet en eixe sentit ho exposa molt clar. Un altra cosa sera si lo que tu vols es buidar les cadires de primer curs, sense el que haja estat abans, haja estudiat lo suficient.

 13. El que esta clar es que no poden tingre jovens que no volen estudiar calfant la cadira i molestant als demés.
  Fa falta com sempre diguem, que invertixquen mes en educació, i en llocs de formació profesional, que tots no volen ser ministres, ni jutges, ni metges, que també hi han que volen ser mecanics, obrers i també llauradors.
  En l’institut esta juntanse gent de 14 anys en gent de 18, i aixó no es precisament el millor per als de 14.
  salut per a tots

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s