PP i l’Església es donen la má de nou

El PP i els bisbes s’han tornat a unir, aquesta vegada per defensar la presència de creus catòliques als col·legis públics

rajoymisa

Tot arran d’una sentència judicial que obliga a retirar les creus catòliques dels col·legis públics de Valladolid, després de que associacions de pares portaren anys reclamant-ho. Així la secretaría general del PP, María Dolores de Cospedal ja ha dit que recolzen la presència de les creus catòliques a l’escola laica, i que això ni te importància ja que l’aconfesionalitat de l’Estat ve marcada a la Constitució.

I aleshores li diria jo a la senyora de Cospedal, no creu que qualsevol alumne d’un altra religió o que siga ateu o agnòstic, pot pensar que l’Estat afavoreix la religió catòlica? d’Aquesta manera es voríen malmeses les llibertats individuals d’alguns ciutadans. I més ara mateix on l’inmigració ha fet que molts espanyols amb nacionalitat no tinguen com a creença el catolicisme, això si ho sumem a l’augment de ciutadans sense cap creença, genera un ampli porcentatge de població que es pot veure ofesa o molestada per l’afavoriment de l’Estat cap a un “negoci privat”.

Anuncis

9 pensaments sobre “PP i l’Església es donen la má de nou

 1. Crec que el titolar està equivocat.On diu catòliques a l’esgleisia deu dir als col·legis, no?

  Evidentment que sempre han estat junts. Sols cal mirar el rebombori i les barbaritats que estan fent amb l’aplicació de l’assignatura d’Educació per a la Ciutadania.

  No comprenc al PP quan s’ompli la boca dient que hi ha que defendre la Consitució i quan s’ha de posar en pràctica com esaquest cas la vol negar.

 2. Toda la iglesia no es igual que la de Reouco, un 52% es diferente y es Iglesia de Cristo la otra 48% es iglesia del poder, del dinero, del folclore, de las apariencias etc.Un ejemplo en Beniganim.En la Beata hace unos 4 años con el PPSOE en el Ayuntamiento no querian las monjas de la Beata que se hicvieso ningun espectaculo en la plaza del Real porque molestaba a la comunidad en sus que haceres, y ni tampoco ningun conciento ni nada ya que el el Cristo no se podia hacer, y en la Iglesia de la Beata era solamente para culto y nada mas.
  Mira ahora con Puchades y Elvira, en la plaza del Real para Beneficio del PIVE, mira si han hecho espectaculo. ¿Se han quejado las monjas de la Beata? Creo q

 3. Toda la iglesia no es igual que la de Reouco, un 52% es diferente y es Iglesia de Cristo la otra 48% es iglesia del poder, del dinero, del folclore, de las apariencias etc.Un ejemplo en Beniganim.En la Beata hace unos 4 años con el PPSOE en el Ayuntamiento no querian las monjas de la Beata que se hicvieso ningun espectaculo en la plaza del Real porque molestaba a la comunidad en sus que haceres, y ni tampoco ningun conciento ni nada ya que el el Cristo no se podia hacer, y en la Iglesia de la Beata era solamente para culto y nada mas.
  Mira ahora con Puchades y Elvira, en la plaza del Real para Beneficio del PIVE, mira si han hecho espectaculo. ¿Se han quejado las monjas de la Beata? Creo que no.Han hecho expectaculos, ? los que han querido. Ahora no molestan y antes si? Esa es la Iglesia de Cañizares, Rouco y garcia Gasco.No es la Iglesia de Tarrancoin,ni de Juan XXIII, ni de Pablo VIPor lo tanto no juzgueis a todos igual

 4. Mireu… jo no sóc creient… però respecte als que creuen. Però hi ha coses que hem senten com una punyalada al mig del cor, com per exemple…

  … Veure que al món hi ha milions de persones que moren de fam… i mentre l’església demana diners per fer bens socials i després es gasten els diners en altres coses, com per exemple una festa privada per a l’aniversari del germà del Papa Ratzinguer aquest mateix any.

  … o veure com resulta que el Vaticà, és l’estat més xicotet del món però al mateix temps resulta que és l’estat més ric per habitant.

  I es que, ara que veig els anuncis que fa l’església a la Televisió en el que demana que marquem una “X” a la declaració per donar els diners per a l’església només puc pensar en una cosa… quan una institució, com l’església catòlica es veu obligada a fer anuncis per la tele per tal de recaptar més diners perquè els seus fidels no els hi donen els suficients…. Escolteu!! que s’ho facen mirar perquè alguna cosa deuen estar fent malament, perquè si realment actuaren com ells demanen que la resta actuen la gent, igual, se’ls prendria un poquet en serio.

  Però mentre vagen diguent que utilitzar el preservatiu, encara que puga evitar les infeccions de SIDA, és “Sacrilegi” i al mateix temps apareguen retors implicats en escàndols de pederàstia… ho tenen clar, la gent veu que la mateixa església no predica amb l’exemple.

  A la meva manera de veureu, amb tots els meus respectes als creients l’església és així com diu aquesta dita popular…

  LA IGLESIA ES UN COMERCIO,
  LOS CURAS LOS COMERCIANTES,
  I AL TOQUE DE LAS CAMPANAS,
  ACUDEN LOS IGNORANTES.

 5. Gracies ROBIN HOOD, per dir a tots els creients (amb respecte) IGNORANTS.
  No feia falta aquesta aportació innecesaria després del comentari tan ben fet.

 6. Jo coincidixc amb Robin Hood i amb tot el respecte del món, he de dir que puc comprendre que algú siga catòlic, pero que crega en l’Esglesia ja és un altre assumpte…..

 7. jo estic amb robin tambe, i no ha dit lo de ignorants amb ganes de insultar ni res paregut. A més “el cuarteto”, si estás dacord amb que el comentari esta tot ben fet, vol dir que estas dacord amb el que diu, i per tant, encara que comprenc que et sapiga mal, la gent que creu en l’Església sabent tot això crec que es un poc ignorant. (ho dic desde el meu punt de vista i amb tot el respecte en el que cadascú vullga creure)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s