Crònica de la sessió plenaria: Puchades expulsa al líder de l’oposició

En el ple celebrat avui dia 25 de Novembre, Juan Puchades amb la seva actitud autoritaria ha fet expulsar del ple al portaveu socialista a l’oposició

arbitrepuxi
Puchades imposant la seva llei

l’Abitre Puchades seguint fent de les seves aquesta vegada censurant les paraules del líder de l’oposició i fent-lo expulsar de la sala. Tot ha ocorregut de la següent manera: Després de diferents al·lusions personals entre Jose Luís Gallego (Regidor d’Urbanisme) i Jose Ramón (Portaveu del PSPV, el regidor va al·ludir directament al portaveu qualificant-lo de mentirós, aquest va voler rebatir pero el senyor Puchades va dir que s’ho guardará per al torn final de preguntes. Al arribar aquest tó, el portaveu torná a traure el tema relacionat amb els pressupostos, que derivá en la destinació presupostària a personal al·ludint a el possible nomenament irregular de la Secretaria i Interventora.

Al senyor Puchades que el tema ja li sonava si més no espinós, fa callar a Jose Ramón sense deixar expressar l’opinió de la oposició i ho fa d’una manera dictatorial de la manera següent: “Calla! t’Amoneste 1 volta, 2 voltes, 3 voltes” tot això seguidet i en segons. Aleshores  el senyor Puchades mana a l’agent de policía que expulse a Jose Ramón de la sala, aquest s’hi nega, i li diu a Puchades que “abans de sancionar, deuría d’aprendres les lleis”, referint a que no es pot expulsar directament amb 1, 2 i 3 sino que s’ha de donar un avís extra a la segona amonestació. Acollint-se a aquest motiu Jose Ramón és nega a abandonar la sala i segueix expressant la seva opinió, seguidament el policia li lleva el micròfon i el senyor Puchades en una reacció d’aquestes de rabieta i diu “t’Amoneste 4, 5, 6, 8, 10 voltes”. Seguidament es va suspendre el ple degut a aquests incidents. La conclusió és que el senyor Puchades va deixar parlar al seu portaveu per que desqüalificara als altres, pero alhora de que els demes rebatixquen de forma pacífica, aleshores censura a un partit que representa quasi el 50% dels ciutadans del poble.

Sincerament crec que l’actitud de Puchades com a president de la sala és més que qüestionable, fonamentalment per que té un prompte i un tó de paraula massa elevat, i això genera crispació. A més quant ell diu el que vol parla normal, pero quant li rebaten augmenta el to de paraula que pareix que estiga cridant i això fa que el tó del ple puje de nivell. Personalment crec que les sancions i expulsions no son una sol·lució i a més quant no es repartixen de forma igualitària, ja que el senyor Puchades actua de forma partidista en la seva gestió de la sala. El problema principal el que és que el senyor Puchades no val per això, per que només sap que cridar i pareix que el diàleg no siga lo seu.

En quant els assumptes més interessants del ple son els següents:

 • El PSPV li reprova al Ajuntament que els pressupostos desquadren en 2 mil·lions d’Euros, el senyor Puchades diu que s’han enganyat sumant (….)
 • És qüestiona el increïble augment que ha sofrit la partida de personal en els pressupostos, i després resulta que els cirurcians no saben sumar.
 • És reprova que el Ajuntament está finançant-se a base de vendre terrenys dels antics governs, reduïnt la quantitat de sol públic i amb una situació futura qüestionable
 • El PP proposa un document de conmemoració i d’incencions pel 25 aniversari de la Llei d’Ús i Ensenyament del valencià, el PSPV li rebat que fins ara no está afavorint el valencià i que s’han de fer més fets i menys paraules.
 • És rebat que l’Ajuntament te contractats des de fa mesos a 5 persones per a fer el jardí del Centre de Dia, i aquest mateix jardí segueix sense fer-se.
 • Les factures de despeses de la restauració de l’Església del Crist mostren quasi 4.000€ gastats en dinars i sopars a un restaurant de Benigànim.
Anuncis

76 pensaments sobre “Crònica de la sessió plenaria: Puchades expulsa al líder de l’oposició

 1. Jo mateix, aci pots parlar el que vullgues, sense contar els torns de replica i contrareplica, pots fer-ho les vegades que vullgues, no com en l’ajuntament, aci no t’amonestaran per opinar.

 2. content, lo de la grabadora sols ho ha dit una persona, i no s’ha demostrat, i per tant jo no ho considere cert. no se si l’afirmació s’ha fet amb mala fe, pero tranquil que no anem a tindre aixo en compte. ara podriu defensar al pp, contestant a les demés preguntes de “ULL”, perque no vull ser mala gent i pensar mal del partit que “tant de be i tanta properitat” esta aportant al proble.

 3. ah! i la rabia, no ens pot a nosaltres, mira que es el que vol censurar la opinió de l’oposició i qui ha tancat el ple, per a que la gent no puga sentir veritats i obriga els ulls. ahi tens que son els rabiosos. al pp li agrada criticar i fer mala sang quan no mana, pero quan governa, ACI MANE JO!,i tot el mon a callar!

 4. a la perrera comarcal deurien de dur a qui te un comportament més propi d´un boxer que d´un alcalde. ¿ perquè no utilitza la paraula per fer valdrer les seus conviccions i raonaments ? perquè no els té.
  ¡a la perrera ja !

 5. A Don Quant l´unic que li preocupa és el seu sou i treballar poc.
  Ho está demostrant, poca faena, molt de sou i mentiroles a roll.
  Esta és la seua estrategia i mentres tant, com no pot acabar el més, ala, a per les casetes, que paguen que no acabem l´any i necessitem mes diners.

  Ha pujat els impostos, ha triplicat el cost de personal, cobra uns preus desmesurats a les casetes de camp, no guarda ninguna relació entre un chalet de luxe que paga 18.000 euros i una caseta a la que demanen 12.000 euros.

  Els propietaris de les casetes no deurien pagar rés, mentres no s´aclare perquè a uns cobren uns diners i a altres els apliquen una norma diferent.

  Els amiguets del pp poden construir i a la resta de gent li paren les obres.

 6. Jo se del tot cert que mes de la meitat de les casetes estan per a tombar, ja que estan construides en sol rustic i per lo tant alla no se pot construir. L´unica edificacio permitida es la casa d´apers (2.40×2.40 a 1 sola planta sense cap pis a sobre), que l´unic que se paga es la multa per edificacio i no la llicencia d´obres, ja que per a tindrela tens que tindre el solar llum i aigua i planol d´arquitecte de per mig.

  El dia de dema que els que manen a Valencia, se posaren ferms en les casetes il.legals de tombarles, me se de mes de quatre que es quedarien en un pampol a davant i altre a darrerre.

  Si teniu dubtes, us prego que consulteu tots els PGOU del poble.

 7. HOLA, això que tu contes, ja ho feia el govern del psoe! segons el color polític et feien pagar una quantitat o una altra, així que la cosa ve de fa temps. No és exclusivitat pepera.

 8. elseñor alcalde de la mitad de beniganim digo esto porque la mitad de beniganim le dio su voto pero la otra mitad se la tiene que ganar dia a dia y esto veo que no sabe ganarsela por desgracia del pueblo de beniganim primero tiene que poner educacion a los suyos ( pag-na el cherif del pueblo) ( jans la educacion que tienes viene de don juan ó de doña elvira ) chapero mas de lo mismo mal educado don juan porque se anota los numeros de telefono para contestar algunas observasiones que gente de la calle aguardan con toda la educacion a que usted les pueda atender al menos esperan una llamada telefonica y no un desprecio con su silencio a si no podra nunca ser alcalde de todos los de beniganim porque entre otras cosas le falta educacion y correa porque usted esta para escuchar lo que quiera escuchar y lo que no

 9. je je ..ni el J Muñoz, ni Marbella…visca Puchades, Beniganim i que cante la xica pelirroja de la coral i no la Pantoja. Mare meua quina mena de personatjes de pelicula i quines funcions de circ, cobrant eixo si clar, que al mon de la farandula l´alturisme muta funambulisme en la fina linea de la llei

 10. I vosaltres parleu de qui te educació i qui no?? si vosaltres sou els primers q només sabeu q fer atacs personals per a parlar de les coses i aixo crec q es d tindre molt poca educació! perdoneu xo aixo no es politica, i tot no es d’un color o d’un alre, sempre hi ha un terme mig i faran coses b i coses mal com tots!!! xq tots son persones. I fer politica des de la barrera es molt facil i criticar sense sentit també!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s