Las Provincias: “l’Alcalde suspén el ple per una discusió amb l’oposició”

L’alcalde de Benigànim Juan Antonio Puchades, va suspendre la sessió plenària celebrada dimarts passat 25 de novembre, després d’una acalorada discussió amb el portaveu socialista, José Ramón Vayà, al que finalment va expulsar.

expulsaprovincias
Feu Click per Ampliar

Les crítiques realitzades pel socialista referides a dos milions d’euros que va assegurar que no quadren en el pressupost, a unes obres que no es van portar a terme i que l’alcalde va dir no conèixer, van derivar finalment en l’al·lusió, per part de l’oposició, a la situació irregular en la qual està la secretària de l’Ajuntament.

El socialista, va explicar que des del seu partit “no volem posar en dubte la professionalitat d’aquesta dona, però és un fet demostrat que la seva elecció s’ha realitzat a dit per motius que desconeixem, ja que ella, no ha realitzat cap concurs per al trasllat de la plaça en propietat que té en altre poble”. Aquestes crítiques van conduir a un debat que va contribuir a incrementar la tensió i caldejar l’ambient de la sala, provocant una forta discussió entre equip de govern, públic i oposició.

Segons va explicar Puchades, el socialista “ja havia parlat en dues ocasions sobre el mateix tema i li vaig demanar que esperés al torn de precs i preguntes”. José Ramón Vayà va esperar que arribés el torn final, per a tornar a formular les preguntes esmentades anteriorment. “L’alcalde es va alterar i va pujar de to, després em va amonestar tres vegades seguides i va demanar que abandonés la sala”, va dir.

El cap de l’oposició li va dir que si volia expulsar-lo havia d’avisar-lo a la segona amonestació i no ho havia fet”, va afegir el primer edil de la localitat. Vayà, va insistir en el fet que la sol·licitud d’abandó “es tracta d’un desconeixement de la legislació, tal com s’establix en l’article 95.2 del ROF, així com d’una actitud dictatorial per part del senyor Puchades”.

Vayà, va demanar a l’alcalde que s’acostumi “a rebre les crítiques de l’oposició i que responga amb arguments, no amb gestos dictatorials“.

logotipo_lasprovincias
Extracte
Anuncis

21 pensaments sobre “Las Provincias: “l’Alcalde suspén el ple per una discusió amb l’oposició”

  1. Chatet, ningun del PP te mes modals que la Perera, perque digues si es veritat o mentira que en el antic govern del PSOE ixes persones que parla bramaveno no y no eren consechals estaben en el public?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s