Tenim el audio que prova la censura de l’Alcalde al cap de l’oposició

Des de “El Mirador Valencià” hem aconseguit el audio de la passada sessió plenaria, on podreu observar la censura que pateix el cap de l’oposició per part del senyor Puchades

arbitrepuxi

El audio és tot una mina. Ja que prova la la censura que va excercir el senyor Puchades, així com ho va fer de forma irregular sense seguir el reglament. És curiós com quant Jose Ramón li rebateix que no l’ha amonestat correctament, el senyor Puchades s’altera i diu que si que liu ha dit, quant en el audio podreu vore clarament com aço és fals. També podem observar “l’ansia” de censura antidemocràtica i dictatorial que el senyor Puchades aplica, diguent textualment: “Lleveu-li el Micro!! Lleveu-li el Micro!!

En fí, esperem poder-vos oferir aquest valiós document per aquest cap de setmana. En ell podreu comprovar de primera má el talant polític del senyor Puchades.

Anuncis

12 pensaments sobre “Tenim el audio que prova la censura de l’Alcalde al cap de l’oposició

 1. de categoria joan, a vore si el podem sentir prompte i coneixerem la manera de governar d’aquest partit, i vorem si encara hi ha gent amb cara de defensar-ho, qeu estic segur que si, perque el que fan ells esta tot ben fet i sols s’equivoquen els demés.

 2. A veure si per a aquest pròxim Divendres ho puc penjar…

  El graciós ja ho voreu, és que quant Jose Ramón li replica lo de la amonestació que no l’ha avisat, Puchades DIU QUE SI!! jajaja Quant uns segons abans s’escolta perfectament que no ho diu.

  Salutacions

 3. que m’ho apunte per a nosaltres? jo no he vist mai que JR censurara la opinió d’algú almenys il·legalment, ni he vist que ens han enganyat com ho estan fent estos, que cada dia va demostrant-se mes i mes de com estan manipulanto tot, i parant tots els projectes que anaven a fer-se. van començar diguent que tornarien la quota de l’ecoparc i ara van a pujar-la junt amb altres impostos quan en 8 anys no ha fet falta pujar-los i hi havien diners per a tot, ara no hi han diners per a res excepte per a cobrar, pero en fi, tu continues defensant al que es riu de tu a la cara, una llástima, a no ser que tingues algun benefici amb el govern del pp

 4. Una pregunteta a veure si algu sap contestar!!!!!

  ahir van fer el mercat a la plaça de l’ajuntament, la meua pregunta es, que si el van canviar de lloc per les obres dels contenedors….. si encara no estan acabats, per qué ha tornat a posar el mercat a la plaça?????

 5. estan acabats ya ara fata que es plenen de rates per a que es menjen el fem perque no ya presupost pals camions que han de vindre a drede per un caprixet dels peperets

 6. Los contenedores aun no estan en funcionamiento por que tiene que venir “super RUS ” y toda la comitiva del PP para hacer una comilona e inagurarlos y tambien la MK.

  Moderat: No s’admeten descalificacions personals

 7. I vosaltres parleu de qui te educació i qui no?? si vosaltres sou el primers que només sabeu q fer atacas personals per a parlar de les coses i aixo crec que es d tindré molt poca educació! perdoneu pero aixó no es politica, i tot no es d’un colot o d’un altre, sempre hi ha un terme mig i faran coses b i mal com tots!!! xq tots son persones. I fer politica des de la barrera es molt facil i criticar sense sentit també!!!

 8. la politica desde la barrera es la que fa un poble,y el poble es el que diu quina politica es deu de fer,y si en campanya es digera la veritat el poble no cauria en els colors .
  ¿perque en campanya no es va dir que el alcalde cobraria el super jornal?
  ¿perque no van dir que pacman entrava de concejal sense ser triat pel poble y amb jornalazo?
  ¿perque no van dir que la voz, ivan,andres ,etc.etc…. tots anven a xuplr del pot?
  tal vegada la gent no estaria ta crispa y no miraria els colors

 9. En ningun momento mi intencion era ofender a nadie si en algun momento he ofendido a alguien le pido disculpas, por las formas pero no por el contenido que al fin y al cabo es la realidad. “PAPALLONA NO CRITICA SENSE SENTIT”

 10. lo del mercat el dia 9 d’octubre tenia que estar acabat i no va estar segons ells per les plujes, vale o acceptem pero desde eixe moment fins al dimarts que va tornar el mercat sols han tirat formigo en els contenedors que hi han davant de l’administracio de loteria, en dos mesos soles han tirat formigo

 11. Y que pasa en la persona que demaná llisensia para taxista ? Li se dona o no ? perque la señora del taxista que nia fa faena de taxista y ademes el servisi de la nevereta del hambulatori, dels analisis. ¿ te llisensia de taxista esta chica ?
  Si que va be en enchufisme de este ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s