TV3 es planteja rebutjar la reciprocitat amb Canal 9 després dels tancaments de repetidors

La directora de TV3, Mònica Terribas, s’està plantejant la possibilitat de suspendre el procés negociat entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) per a permetre que els respectius canals de televisió puguen veure’s en els territoris de la Comunitat Valenciana i de Catalunya.

25anystv3

Terribas va fer aquestes declaracions arran dels recents tancaments dels repetidors de TV3 de la Llosa de Ranes (la Costera) i Alginet (la Ribera Alta), ordenats per la Generalitat Valenciana, el que ha suposat que el canal autonòmic català es deixe de veure’s en bona part d’aquestes dues comarques. La directora de TV3 va advertir que la cadena està valorant “si val la pena l’esforç” que està fent per a aconseguir que Canal 9 es veja a Catalunya, a la vista de l’actitud del Consell de Francisco Camps, que segueix tancant repetidors a la Comunitat Valenciana. “Si no estem preparats per a assumir que les emissores de les nostres televisions es rebin en tots els territoris en igualtat de condicions, potser és que no estem preparats i no val la pena realitzar aquest esforç”, va indicar Terribas.

Anuncis

2 pensaments sobre “TV3 es planteja rebutjar la reciprocitat amb Canal 9 després dels tancaments de repetidors

  1. És lamentable la actuació del gobern de Camps, es pensa que els enemigs dels valencians són els catalans, en quant el vertaders enemigs són ells mateixos, volent que els valencians no vegen altres maneres més democràtiques de fer televisió de qualitat. A que té por Camps que es veja tv3 al pais valencià? a que realment ens donen una informació real del que està pasant açí?. Meins victimisme respecte al catalans i més treballar pel país.

  2. No crec que siga prudent, fer el mateix que el govern de Camps, a més a mérs no crec que hi haja ningú a tota catalunya que veja Canal 9, si comparem la serie mes vista en Canal 9 “l’alqueria”, en qualsevol de les series de TV3, vorem que no fan ninguna competencia, i no vullc fer cap comentari de La marató, que sóc de valencia i m’avergonyis els resultats de “gent x gent”. Esta mesura sols augmentaria les diferencies.
    Tinguem que ser capaços de vore Tv3, al Paiks Valencià, i per aixó cal negociació, sobretot en els de Madrid, que ara es el PSOE i tampoc ells hna sigut mai clars en la politica llinguística i de normalitat audiovisual del nostre pais.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s