Nova caricatura dels nostres lectors

Últimament els lectors del bloc están participant de forma molt activa , hui us oferim una nova caricatura referent al senyor Alcalde

puchapinocho
Click per Ampliar i veure l'animació
Anuncis

18 pensaments sobre “Nova caricatura dels nostres lectors

 1. jajajajaj, es tremenda, pero cal fixar-se en el gepeto, jajajaj, per cert una curiositat, no us sembla que el xapero ( t’oferisc noblea, lealtat, ami tots em conegueu i sabeu com soc) li sembla un poc a Baster kiton

 2. molt bona aquesta animacio, un 10 per al dibuixant.

  Una altra cosa ahir i hui estaven montant ja els contenidors i aixo que per al 9 d’octubre volien inaguraro.

  I que em dieu del bando: Es fa saber a tots els veins que no començen cap obra sense demanar el permis d’obres, collons quin interes tenen ara.

 3. Es el que toca no?? no començar fins que u té el permís d’obra, no com ha fet l’anterior concejal Pepe Llopis que amb la casa quasi acabada no havia pagat el permís. (si hagueren guanyat l’haguera pagat o no?)

 4. jo me pregunte: El que ho ha fet cobra del partit?
  Una cosa es l´anecdota de la foto, pero juntes aquesta amb la poesia, la capçalera del equipo i ara amb esto ultim, ja dona que pensar.

  Una cosa es fer el blog i altra el convertirse en un instrument de propaganda de partit.

 5. anónim, si pep lo l’havia pagat em pareix mal, pero quan manava paco i tots el peperets es feien xalets il·legals i sense pagar res, no criticaveu, en aquell moment tambe et pareixia mal?

 6. Per a “elpeperet” dirli que aquesta caricatura, al igual que la poesia ha sigut tot enviat pels nostres lectors. Ja se que tu tens una conceptió bipartidista de la vida, pero críticar al govern no vol dir necessariament donar suport al partit de l’oposició.

 7. No se d´on traus el bipartidisme, jo l´unic que he fet ha sigut puntualitzar una cosa. Ara si et molesta que diguen lo que pensen els demes, aixo ja es cosa teua e incidisc en que no tots ens agrada aquesta falta de respecte envers als carrecs i la resta de partits, siguen quines siguen les ideologies i els seus colors.
  Al que fa esmena dels xalets il.legals, si en eixos anys sabies que la construccion d´algun de ells era il.legal. A que esperaves per denunciar-ho?

 8. no sols els xalets, per a fer una casa en el poble el senyor alcalde “Paco Palmaeta” , era el que decidia si et feia falta plano o no (tot depenia de qui fores i de qui eres fill ) i això no fa tants anys que pasava en este poble, i com teniem que dir res , açi manava ell, quin remei passar per l´aro ens quedava als que vam voler construir. I que sapia que el millor que van fer els socialistes va ser en no distigir, tots igual i amb plano i permís d´obres.

 9. respecta a la caricatura peperet, et sabria mal si fora del psoe? pots fer-ne tu una i enviar-la i voras com joan la penja igualment. es que vos agrada molt clavar-se en els d’esquerres pero quan es claven un poc en la dreta, a mode d’humor i sense anim d’ofendre ja no vos agrada, o es que tal volta eixa caricatura diu algo de veritat? perque diuen que les veritats ofenen.
  i respecte a los dels xalets il·legals, de que servix denunciar en una dictadura? ara a tu et pareixia be que segons qui poguera o no construir, sense llicencia? es que a molts de vosaltres vos pareix be aplicar la llei per als demes pero quan vos l’apliquen a vosaltres ja no vos agrada tant, sino mira totes les manifestacions quan van fer l’ortissa.

 10. per al anonim que a dit que pep no va pagar el permis de obres de sa casa. dirli que es un mentiros que parla per fer mal, antes de parlar tens que documentarte ya que el que dius no es deveres. el que ta informat no ta dit la veritat. este sistema es el habitual d’ells ( la mentira).

 11. JOAN tant que dius que eres d’esquerres i no eres del Psoe de benigànim, supose que a alguna cosa d’aquest partit estarás en contra, deuries de manifestar-la, també podriem debatre a aquest blog, com per exemple l’oposició destructiva que esta duent a terme, que el benvolgut centre de día li costarà al poble uns 140 mil euros al any, sí, sí, una mitjana d’uns 12000 euros al mes, sí, sí, 24 mil.lions al any. Podiem debatre de la forma d’actuar del cap de l’oposició als plens, te que entendre que ja no te el poder i aixó costa de comprendre… podría seguir proposan-te noves parts dels blogs pero crec que no hem faras cas perque algo del psoe si que eres, deuries de reconeixer-ho.

  *****Per últim dir-te que jo també he fet un photo shop amb el concejals del Psoe i un de Jose Ramón, amb una postura un poc ridícula, si te la envia la penjaràs? o seràs partidista i no la veurem?

 12. que el psoe esta fent un oposició destructiva? i com era l’oposició del pp? sempre promovent manifestacions i difamant enfrontant a la gent en contra de l’ajuntament sense parar, ara ja no recordeu això? vos agrada molt fer rebombori quan manen els altres i ara no vos agrada que vos demanen explicacions del que esta fent el pp, i es perque no voleu que es veja la veritat.
  respecte al centre de dia, ens costarà diners perque els del pp mentre feien els tontos posant denuncies han perdut la subvenció per a posar-lo en funcionament, aixina que no et queixes al psoe i queixat a puchades. i no et sap mal que ens coste 240.000 euros els sous de l’alcalde i tots els seus amics?
  I el cap de l’oposició, esta actuant be, esta fent preguntes sobre qüestions com la de l’altre dia, i ha demanat al senyor puchades que presente documentació que demostre el que ell diu o sino que reconega que esta dient mentides, ara si als peperets vos sap mal que es vegen les veritats i que vos esta mentint la persona a al que li heu donat la vostra confiança, es una altra cosa.

 13. Per a un “puñado de dolares”, veig que no has llegit moltes de les meves intervencions, per que si no sabríes com he manifestat moltes vegades les meves discrepàncies sobre tot en l’anterior equip de govern. Com per exemple en la seva gestió urbanistica o l’enxufisme idèntit al del PP.

  Discrepe de que estiguen fet una oposició agresiva, més bé tot el contrari!!! Están paralitzats!!! I pel que respecta al comportament als plens, jo el que vaig veure va ser a un portaveu d’un partit expressant la seva opinió i un president de la sala censurant-lo a més d’una forma irregular segons el reglament.

  No se per que us preocupeu tant de si jo soc d’ací o d’allà, aquest bloc és un BLOC d’OPINIÓ, tin que repetir això totes les vegades?? He dit massa vegades que soc d’esquerres, no votant del PSOE… pero lògicament el PSOE es troba més a prop de les meves conviccions que el PP. Jo hem considere una persona independent, d’esquerres si, pero no soc aferrisat de ningún partit.

 14. el nas ha estat de lo més encertat, un personatge a les mides del que avüi a fet del ajuntament el seu feudo particular i el compani pepe grillo a mida reial també sens dubte .- http://www.youtube.com/watch?v=jjWr6cL1AoQ tan sols afetgir que no crec que ningú es rasge les vestidures si a qualsevol altre que tinga al seu haber manifestacions com aquestes li endolsen un nas a mida

 15. No creo que el PSOE haga tanta barbaridad de oposición como hacia el PP, con sus manifestaciones con los chinas delante y demas vecinos de lo que hoy es ORTISA, manifestaciones y mas manifestaciones con bombos altavoces y que, ahora que?
  Pero tranquilos que la reforma de la casa Ribelles y el Centro de Dia en el último año de elecciones ya vendrá el Sr. Camps a hacer la inaguracion de estas dos cosas y la placa con el nombre del Sr. Puchades.
  El PP quiere que dimita el Alcalde de etafe por decir locos a los votantes del PP, y sin embrago el RUS decir burros a los votantes del PP por creer que iba a traer la playa a Xativa a ese nada de nada y lo votan el 96% y encima el teatrito del telefono en el mitin , que hizo como si le llamase SARKOSY de Francia para preguntarle que hace con la silla de Zapatero y contesta fuerte que para que sea camarero, cuando el ridiculo lo hace el cada vez que habla.Pero saca el 98 % de los votos.

 16. Joan …. es per a tu …”enxufisme del PSOE” les seguens contratacions sempre despres d ´un proces de selecció i en concejals de l´oposició en el tribunal :

  Merce Llacer , Pedro Arenas, Nieves. Reyes, Idoia, Armando (sports), Amparo (t social)…..te semblem …… familiars, amics o li veus algun tipus de relació en els membres del PSOE de les ultimes dos legislatures ?????? …..NO

  eren per algun cas membres de les llistes del PSOE ….NO

  algú pot demostrarme eixe rumor casi fet real del enxufisme del PSOE ? ….NO

 17. Triki, triki, triiiiiki, triiiki, triki, Mon Amour, triki, triki, triki, triiiiii
  Triki, triki, triiiiiki, triiiki, triki, Mon Amour, triki, triki, triki, triiiiii
  Triki, triki, triiiiiki, triiiki, triki, Mon Amour, triki, triki, triki, triiiiii
  Triki, triki, triiiiiki, triiiki, triki, Mon Amour, triki, triki, triki, triiiiiiiiiiiiiii

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s