Ja podeu votar-nos als premis blocs de “El Penjoll”

“El Penjoll” ha organitzat un concurs al millor bloc de les comarques centrals valencianes, entre d’ells podeu votar al nostre bloc

premiselpenjoll

Podeu votar “El Mirador Valencià” en la secció del gènere d’actualitat de l’enquesta que s’ha organitzat per les votacions. El funcionament és el següent:

Comença la 2ª fase dels Premis blocs de les Comarques Centrals del PV. Esta fase consisteix en la tria, mitjançant votació popular, dels tres blocs finalistes per categoria, excepte en la categoria Miscel·lània en què, degut la seua gran participació, s’ ha estimat convenient deixar-la en 5 blocs finalistes. Fins el diumenge 21 de Desembre hi ha de temps per poder votar.

El formulari de votació consta de dues parts independents. En la primera es voten les categories de: a) Notícies i informació; b) Literatura; c) Política; d) Educació; i e) Art i audiovisual. En la segona part es voten les de: f) Esports; g) Associacions socioculturals; h) Humor; i) Miscel·lània; i j) Mediambiental. Sols s’ admet un formulari (part 1ª i 2ª) per votant. Per tal, d’assegurar-nos d’esta condició en cada part es demana l’adreça d’e-mail del votant. Este camp és obligatori omplir-lo per poder ser tramés i confirmat el formulari. La informació del mateix serà tractada anònimament per part de l’Organització dels premis.

No és obligatori votar en totes les categories. Es poden deixar categories per votar. En cada categoria es podran votar lliurement tots els blocs que es consideren oportuns. Una vegada es prema el botó “Continue” del final de cada part del formulari els vots assenyalats seran definitius i no es podran canviar.

Els 3 blocs més votats de cada categoria i els 5 de la categoria de Miscel·lània seràn els blocs finalistes que participaran en la 3ª fase dels Premis (vore punt 6 de les bases).

+ PARTICIPA EN LA VOTACIÓ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s