Article d’un lector: “El Cultiu de l’enveja”

A continuació reproduïm un article enviat per un lector a la redacció del bloc

ajuntament0

Em continuen sorprenent  les opinions en aquest bloc  dels simpatizants i afiliats del Partit Popular. Dia a dia, comentari rere comentari, segueixen insistint en  “EL CULTIU DE L’ENVEJA“ , que  evidentment els ha donat molt bon resultat al llarg d’aquests ultims  anys per a aconseguir el poder municipal:

Segueixen intentant equiparar les seves  actuacions  amb les del PSOE, amb falsedats, insídies i veritats a mitges sobre la gestió de l’anterior equip municipal amb el fi molt ben calculat de fer com a bones les “barbaritats” que  han ocorregut en tan sols un any i mig  de gestió del PP a Benigànim.

El PSOE ja no governa, el poble sobirà pese a qui pese “dictà sentència” i per 131 vots, va retirar la seva confiança en Jose Ramón i el seu equip, otorgant-li la responsabilitat de govern a “Don Juan” i al Partido Popular. Per tant  en aquestos moments la gestió és del Partit Popular i no es pot excusar que ” els d’abans feien el mateix”: si el PSOE ho feia mal, vostès ho han de fer bé, si el PSOE no contractava legalment, vostès han de fer-ho amb la llei de la mà, si el PSOE gastava molt, vostès han de gastar amb mesura…o no? Des del meu punt de vista  mal van : amiguisme, enxufisme, caça de bruixes, histerismes, despotisme, “bravuconeria”, deixadesa, ineptitud, “xuleria”, son part dels adjectius que la seva gestió mereixen. En fi els i nota molt la mescla de feixisme, beateria i “caspa” en la que s’ha tornat el P.P. a Benigánim.

Senyors del P.P. deixen de cultivar l’enveja i les mentires i dediqueu-se a treballar, a governar i no s’emparen amb el passat. El PSOE no esta al poder, les seves insinuacions sobre corrupció i “enxufisme” de l’anterior corporació no s’han demostrat. Han tingut casi dos anys per a això. Cal recordar els resultats d’una auditoria  (demanada  a una empresa particular i per tant sense cap valor legal ) en la que no pogueren demostrar cap fet rellevant i/o personal? Cal que un altre jutge (al que el ” Sr. Gallego ” va acudir pel seu compte) els torne a denegar la raó? Cal comparar la seva llista de nous treballadors a l’ajuntament i dels seus acomiadaments amb la gestió de l’anterior equip per a certificar el seu “amiguisme” i fins i tot afirmaria el seu “familiarisme”

Deixen de mentir, vostès tan aficionats a anar a missa, sobre tot abans de les eleccions i portant a tota la família, s’estan “condemnant” amb les seves actuacions. “Don Juan”, el vot es fàcil d’aconseguir amb l’enveja ,  però …  que poc els durarà. Als  que prometeren treball, els que el dia de les eleccions portaren de la mà a votar, els que durant els últims anys enganyaren amb falsedats i aconseguiren els seus vots…  eixos … prompte els abandonaran. No els hi podran donar treball, no podran tornar a per ells dintre de dos anys, perquè quan arribe el dia no es creuran de nou les seves farses i badomeries.

Justifiquen la seva gestió amb TREBALL, amb més TREBALL i amb JUSTICIA. Poc de temps els resta per a aconseguir-ho.

Anuncis

12 pensaments sobre “Article d’un lector: “El Cultiu de l’enveja”

 1. xeeee, que be has parlat.
  llastima que ademes de enveja, tinguen ceguera.
  Tots els que van votar al pp, tornaran a caure, perque com diu el xiste,
  els del pp, o son listos i malos, o bons e ignorans.

 2. Abans de les eleccions ja sabiem tots de quina “calaña” eren els del PP, però aixina i tot, van acabar guanyant les eleccions. Tots sabiem que son uns deshonrats, que tenen una ansia de poder increible, que totes les seues promeses eren les contraries a les del PSOE…. però aixi i tot van guanyar.
  El nostre poble és una clara evidència de lo que passa a la Comunitat Valenciana; la gent és treballadora, pero prefereixen votar a un partit de dretes, ja que tenen el somni de convertir-se en eixos pijos que tant envejen i sempre han volgut ser.
  Fins que no canvii eixa mentalitat seguirem estant baix el mandato de Mr. Camps i compañia…

 3. mira anònim, si ha guanyat el pp no es perque el psoe ho haja fet mal, perque les promeses electorals les complien, sino perque el pp ja es va encarregar de fer bona campanya, prometent coses com un centre comercial que no es farà, o dient que tornaria la quota de l’ecoparc que no ho fará, o sobre tot empadronant a gent per a que votara, canviant el vot a la gent major en el moment de votar, tocant per telf a la gent per a que vinguera a votar (m’ho ha dit gent que estava en les taules i no se perque no van dir res), i de oferir faena a gent amb certa discapacitat intelectual aprofitantse d’eixa discapacitat per a guanyar el seu vot. de fet al senyor paco ja li ho van recriminar al eixir un dia de misa, diguent-li que els 30 euros si que li’ls havien donat pero la faena que li havien promes on esta, i hi havia gent del poble davant. si es que ahi s’ha vist el talant del pp, sols han entrat per a omplir-se les butxaques fent el que siga, inclúas enganyant a gent “dèbil” com sempre. tant d’anar a misa i després son pitjor que el dimoni!!!

 4. molt bon intent anonim. aixo es el que eres tu un…… (comentari editat, no valen insults) i aixo es el que tens que fer no escriure mes en aquest bloc per a fer tonteries. Jo no m’he cregut que eres Joan

 5. Baig a agafar el bou pels cuernos (banies sería mitjor don) pero clar a un docent no cal … wifi a tuti pleni per tot el poble i de regal, carril bici, opositar als carrecs i serveis públics de l´ajuntament de forma imparcial, pública i transparent, un local digne per als jovens per a reunions i activitats lúdiques, adecuació i retauració de léstació, concloure de forma regularitzada un centre per la tercera edat (centre de día) …..austeritat en els sous …..jeje ..treballe i treballaré de forma desinteressada per al poble (no llegeis el diari supong don)… el día de la beata diu o va dir que va pendre la decisió i el tren, no deise escapar la próxima ocasió que ja s´apropa per pendre seriosament el que la boqueta va deixar caure o prenga la determinació de putjar al tren que deia voler agafar o tal volta quedem tots sense tren, ni carril bici…ni diners ..ni centre de día …ni dignitat …..ah!!!!! oblidaba com voste mateix els desplaÇaments de l´equip de “baloncesto” ..i tantes i tantes altres coses amb les que no voldría aburrir ningú, només cal una repassadeta al bulletí propagandistic i les seues famoses i populistes alocucions tipus rus, només li cal ja possarnos un mot similar al famós “burros” per el que s´anomenen ara els socarrats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s