Dos dies per a enviar la teva pregunta al cap de l’oposició

“Bloc Actualitat” i “El Mirador Valencià” hem concertat una entrevista amb el portaveu del grup PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Benigànim, on els lectors tindràn l’oportunitat d’enviar les seves preguntes

bannerjr

l’Entrevista es durà a terme si no hi cap canvi, el proper cap de setmana. Qualsevol lector podrà enviar la seva pregunta al mail que apareix que apareix a continuació. Al mail s’haurà d’incloure un nick o nom d’usuari i la pregunta a formular. No s’admetran mails que continguen insults i/o descalificacions, així com assunts personals.

entrevistajoseramon

El termini d’enviament de preguntes finalitzarà el proper Dimecres. Posteriorment es seleccionarán les preguntes més interessants i que complixquen un mínim de respecte i coherència. Les preguntes que tracten d’assumptes privats quedarán descartades, al igual que ho vam fer a l’altra entrevista amb l’alcalde.

També es podrà formular la pregunta a través del sistema de comentaris, deixant un nick i la pregunta a formular. Aquesta serà enregistrada pel sistema del bloc.

Anuncis

3 pensaments sobre “Dos dies per a enviar la teva pregunta al cap de l’oposició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s