Sebastián culpa el Consell que no es veja TV3 legalment a la Comunitat Valenciana

Dos vegades ho ha afirmat el ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, ahir al Senat en resposta al senador Jordi Vilajoana, de CiU, i hui al Congrés en resposta al diputat d’ERC, Joan Ridao.

25anystv3Miguel Sebastián ha assenyalat que la Comunitat Valenciana disposa d’espectre sense utilitzar que és susceptible de ser emprat per a emetre els canals de la televisió pública catalana. De fet, per al ministre «hi ha prou amb que les autoritats valencianes seguisquen el camí legal establit» perquè a la Comunitat Valenciana es puga veure TV3 i el Canal 33. A més ha destacat que des del govern de Madrid s’han posat els mitjans, i que són les comunitats autònomes les que han de posar voluntat política.

Segons Sebastián, la Comunitat Valenciana ja disposa dels mitjans necessaris perquè «té un segon múltiplex i un excedent digital per a poder portar a terme aquestes emissions», però el Consell «no ha convocat cap concurs», per la qual cosa si s’assignaren els dos canals que s’han sol·licitat, «encara quedarien altres dos canals més per assignar» i allò que s’emetrà correspon «en exclusiva a una decisió del Consell». Per la seua banda, per a Ridao la resposta de Sebastián ha estat «decebedora», ja que l’assignació dels múltiplex ha de planificar-se i eixa planificació li correspon a Madrid. De fet, ja l’han iniciat, segons ha destacar el diputat d’ERC, qui a més ha denunciat que el Consell no està acomplint l’acord al que en el seu moment va arribar amb la Generalitat de Catalunya perquè s’emetera TV3 a la Comunitat Valenciana i Canal 9 a Catalunya.

logopagina26
Noticia Completa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s