El PSPV denuncia que Camps manté una fundació només perquè cobre la seva cunyada

L’entitat de la Ciutat de les Arts Escèniques rep 1,2 milions malgrat no tenir activitat. Gloria Bas ocupa l’adreça tècnica de l’organisme de Sagunt paralitzat fa quatre anys

Camps

La portaveu de Cultura del PSPV-PSOE en Els Corts Valencianes, Ana Noguera,va denunciar ahir que la Fundació de la Ciutat de les Arts Escèniques de Sagunt continua rebent un pressupost de 1,2 milions d’euros per a despeses de funcionament, a pesar que manca d’activitat des de 2004 .

Noguera va denunciar, durant l’última jornada de debat dels Pressupostos de la Generalitat per a 2009, l’augment que registra el capítol de la Direcció general de la Conselleria de Cultura, que inclou despeses de personal i de funcionament, i ha expressat el seu temor per que aquests diners serveixi per a “recolocar” a assessors. En aquest sentit, ha conclòs que la Conselleria de Cultura “serveix per a dones de conseller que guanyen places”, en al·lusió a l’esposa del titular d’Economia, Gerardo Camps, qui va assolir una plaça en l’Institut de Restauració, i per a la “cunyada” del president de la Generalitat, Francisco Camps, en al·lusió a Gloria Bas. La socialista ha manifestat el seu desig que algú expliqui “què fa-Gloria Bas- dirigint una fundació que en aquests moments no té objectius, però si que té despeses”, en al·lusió al lloc de directora tècnica que ocupa en la Fundació de la Ciutat de les Arts Escèniques.

logolevante
Noticia Completa
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s