Els nous contenidors

Els nous contenidors soterrats ja están funcionant a Benigànim, i com era previsible els primers problemes ja han començat a sorgir

contenidorssoterrats_marked

A part del preu extra que costará el manteniment dels nous contenidors i la vinguda del camió específic, el problema principal és que les deixalles ja en dos dies están escampades per terra. Per tant al final es aspecte que acaba donant la plaça és igual o pitjor que el d’abans, i si tenim en compte que això es en només 2 dies esperem d’ací a un mes com estará la cosa.

Anuncis

27 pensaments sobre “Els nous contenidors

  1. El problema del de cartó, es que no se si heu vist el sistema de com funcionen estos contenidors. La tapadora circular de damunt al alçar-la de frontal, la part posterior va cap avall, aleshores tu has de deixar damunt el que vullges i al tornar a tancar ja cau. Pero clar, si el cartó es grandet i l’has posat presionant una mica pot passar, com de fet está en estos moments, que la boca s’embosse.

    Salutacions!

  2. I tambe diu que tornara la taxa de l’ecoparc, pero ja vorem cuant la tornen, i si es il·legal segons diu ell, perque la continuen cobrant.

  3. en quan a l’últim comentari de Joan, té tota la raó. I ja no parlem del cartró només. Tots sabem que prop de l a plaça trobem uns quants bars.
    De normal, a les cuines dels bars, els contenidors que utilitzen per al fem son prou més grans q els habituals que tenim a casa. Ací és on apareix el problema que les bosses de fem no cabran al contenidor.

  4. Estos no son com el altres…… en el primer any de govern ens pujen els impostos un 20%, l’alcalde s’asigna un sou de més de 1700€ per “distintos IPC’s”, fan concursos irregulars per enxufar a gent, augmenten la despesa en propaganda…. QUE VA!! ESTOS NO SON IGUALS QUE ELS ALTRES!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s