Puchades va cobrar més de 4.000€/mes durant aquest estiu

Segons el líder de l’oposició, l’Alcalde de Benigànim, Juan Puchades, va sumar entre les seves dues ocupacions més de 4.000€/mes durant aquest estiu

puchades

Segons comenta Jose Ramón Vayà, cap de l’oposició del grup PSPV-PSOE, a l’entrevista realitzada a este bloc, l’alcalde de Benigànim ha estat cobrant durant els mesos de Juliol, Agost i Setembre més de 4.000€ entre el sou de mestre i el sou de l’Ajuntament. Segons afirma el portaveu del PSPV, Puchades ha cobrat tot el sou sencer de la Conselleria d’Educació més els 1600€ que s’adjudica com a alcalde per mitja jornada.

Atenent a aquestes dades el senyor Puchades s’hauría emportat aquest estiu més de 2 milions de les antigues pessetes durant aquest periode estival. Estes questions i altres s’explicarán en el contingut d’un nou butlletí informatiu que prepara el PSPV de Benigànim.

63 pensaments sobre “Puchades va cobrar més de 4.000€/mes durant aquest estiu

 1. aci els unic que estan enriquint-se a costa del poble son els del pp, i en els sous esta bastant demostrat, almenys en els de Puchades i JR, que els dos van eixir al levante, i parle de la part d’alcaldia no de la de funcionaris. Els dos hauran fet coses mal, pero en lo que als sous respecte no han actuat igual.

 2. ¿Per a quan un conveni que esmente lo que guanyen i els obligue a demanar l´excendencia ( en el cas del nostre poble) si volen estar-se dins a l´alcaldia?
  Crec jo que ni PP ni PSOE ni el que siga, aixo ho aprovara. Per lo tant nu vullgues anar de santet tirant per terra als peperos, ja que vist lo vist els conter no els posen clars, ni uns ni altres.
  A mi no me cuadra que diga jo 2000 i plenos apart o l´altre 1600/1700 a mitja jornada i plenos apart. Que diguen el total que arrepleguen de poble i punt, tan dificil es que ho entenguen tots dos costats. No vegeu que al qui fan mal es a tots nosaltres. Ara tots vorem lo que tarden els acolitets de tots dos partits tirant-me els trastos.
  Un poquet de serietat i responsabilitat no estaria gens ni miqueta de comportar-ho entre tots, ara per l´interes volen a Andres (dita popular traduida al valencia).

 3. Como decian “los morancos”:
  ¡TACO! ¡Taco, señores! ¡Hay que estar en el taco! Lo demas son tonterias.
  Y viva la libertad de expresión.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s