Entrevista Jose Ramón Vayà – Tercera Part

Demà us oferirem la última part de l’entrevista, així com el MP3 de l’entrevista al complet. També us podem avançar que demà tenim preparat un regal de nadal molt especial per al senyor Puchades


5 pensaments sobre “Entrevista Jose Ramón Vayà – Tercera Part

  1. què gilipollaes fa la gent que no té res que fer en la seva vida diària… doneu pena.. de veres.. i açò és una web apolítica? primer apreneu els significats de les paraules, i després ja passeu a crear una web que realment tinga sentit… m’agradaria que a la pròxima vegada que guanyen el socialistes els patetgen igualment o més encara, tot el treball que facen.
    ni segueu persones normals, ni segueu solidàries, ni teniu el cap centrat, no sabeu distingir allò que està bé d’allò que: com que ho fan els de la oposició, doncs està tot mal… i vosaltres us feu dir apolitics? i cregueu q

  2. i cregueu que teniu raó? si, clar.. que preguntes… no sé per a que m’ho questione… tan sols són tonteries.. i no se’n adoneu que els únics perjudicats segueu vosaltres. guanyeu alguna cosa? obteniu algun benefici?… en fi.. supose que aquest comentari serà borrat, però si algú el llegeix, estaré satisfeta.
    LA VERITAT ÉS EL QUE FA MAL, PER AIXÒ HO INTENTEU TAPAR TOT AMB MENTIDES, ALLÒ QUE DIEU SI QUE SÓN MENTIDES.

  3. “Anònim” només et faré una pregunta, algú t’ha obligat a tu a entrar ací? Comprenc que vos sap mal que existeixca aquesta web que va amb una llinterna darrere del senyor Puchades, manipular es fàcil quant l’informació no arriba a la gent i això és el que li ha fotut al PP de Benigànim. Que per mitja d’aquesta pàgina que visiten milers de persones al dia, s’enteren de coses que al senyor Puchades no li fan massa gràcia.

  4. ay mare anonim, estigues tranquila que si que ho estem llegint, i si dius que JR diu mentides a vore quan Puchades ens obri els ulls, perque fins ara nomès fa que contradir-se ell mateix, i vosaltres o no ho vegeu o no voleu vore-ho. a més en esta pagina tambe es va fer un entrevista a puchades, aixi que tambe ha tingut la oportunitat d’explicar-nos coses, encara que moltes si que s’han demostrat que son mentida, i mes que es vorán. el que vos passa es el que ha dit Joan, que vos molesta que la informació arrive a la gent, perque si la gent sap no la podeu enganyar. I et dic una cosa, tambe em pareixerá molt be que si guanya el psoe en les eleccions es vaga amb llanterneta darrere del psoe igual que esta fent-se ara amb el pp.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s