PP-Informat Desembre 2008

Davant el butlletí del senyor Puchades el “Ben-Informat” des de aquest bloc llançem hui la primera edició de “PP-Informat”

portada_marked
Feu click per descarregar

NOTA: Disculpeu el canvi de tamanys al PDF

Anuncis

11 pensaments sobre “PP-Informat Desembre 2008

 1. No vuigues donar-li un to irònic a este bloc, que tu no vals per a això. Dedicat a penjar el ben-informat vertader, que a mi encara no m’ha arribat a casa i vuic llegir-lo. El que no pot ser és que penges abans aquesta paròdia que el vertader.
  Gràcies i Bon Nadal

 2. Tan listos que sou??? i desitjar-vos en doble essa???? veus com tots podem cometre errades!!! i eixa no la feta l’ajuntament listillo!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Anònim, entens la diferència entre un escrit informal de un bloc d’opinió, i un escrit oficial d’un organisme??

  I aquells que es penseu que aquest bloc és un mena de servei públic que te l’obligació de penjar certes coses, o de canviar la seva línea… dir-vos que esteu molt equivocats. El bloc és una opinió subjectiva d’una persona.

 4. Entenc que el bloc siga una opinió subjectiva, però per a poder opinar sobre el ben-informat l’hauré de llegir, i així podré arribar a entendre el teu PP-informat.
  Ho entens?

 5. Si ho entenc, pero això no és tasca meva i menys una obligació. Si he penjat els diferents butlletins i això, ha sigut per que he volgut per que he cregut que es necessari el pluralisme informatiu. Pero no m’agrada que entreu a aquesta pàgina pensant-se que es un servei públic, ací cadascú entra per que vol ningú l’obliga i a cadascú estará més o menys d’acord amb la meva opinió pero d’això es tracta aquest bloc.

  I tranquil que en quant ho tinga tot escanejant es penjarà el Ben-Informat.

 6. No Anònim no és així, un Ajuntament te que tindre cura dels escrits que pública i deuría de tindre una persona mínimament entesa que revisara els escrits. Et puc dir que a l’Ajuntament ni ha algú que revisa els escrits, per que et puc dir per experiència pròpia que Puchades no escriu tan bé com ix en les seues cartes, pero es veu que esta persona tampoc te massa idea.

  No és el mateix ni de lluny, escriure a internet de forma informal i depressa, sense representar a ningún organisme ni institució pública.

 7. El que deuria fer l’ajuntament es penjar el ben-informat en la se pagina web,
  pero ben pejat, no com el llosar, que pasa que esta alli, pero cuant puxes damunt no es veu res.
  Aci en el bloc no te per que tindrer cap d’obligacio, es una bloc personal, i l’unic que puguem fer es donar gracies que ens informem de moltes coses que l’ajuntament intenta amagar

 8. JAJAJAJAJA

  XEEEE… Joan no fages cas… que jo igual que molta gent m’he rist ben agust amb el “PP-Informat”. Quan tingues un ratet penja l’original i el veurem també… però no deixeu perdre l’humor… que la vida és molt més bonica amb una sonriseta a la boca… i el que no sap riures d’ell mateix docs pitjor per a ell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s