Última part de la entrevista amb Jose Ramón

Anuncis

20 pensaments sobre “Última part de la entrevista amb Jose Ramón

 1. José Ramón, tens les característiques dels bons dirigents, innovador, treballador, revolsiu, adelantat al teu temps…. i, lamentablement, infravalorat pels teus contemporanis.
  En qualsevol poble els teus mèrits el donarien el 80% dels regidors, però estem a Benigànim i el bunquer beatero pesa molt.
  Pots estar satisfet de ser el cap de l´entrada de Benigànim al segle XXI.
  Infinites gracies per tot.
  P.D.: No tinc cap ocurrencia per la que recordaré la gestió de Puchades dins de 20 anys

 2. José Ramon, es veritat que has treballat mol, pero el comentari de dalt, te rao, ya que el bunquert beatero es molt gran, y la machoria estan segos y no veuen, lo mal que se esta fent en Benioganim, En la Beata no se podien fer conserts, per ser monches tancades, y mira si en un añ nan fet, y res de res. Pero es igual el dia 28 en Madrid wen la plasa de Colon, fallaran un 50 % o mes de Cardenalsy Obispos, perque veuen que la Iglesia Española no es la que Cristo predicaba, estate tranquil Jose Ramón, que tu uasfet molt be.Aunque no guañares, as fet lo que tenies que fer.

 3. “Nadie es profeta en su tierra”
  I J.R. es el millor profeta , pero hi han moltes enveges i malicsies, perque es del poble, i es vaiano, del poble de tota la vida, per en este poble prefereixen gent forastera (Paco, Puchades), encara que no sabem d’on venen ni qui es la seva familia(ni mos importa), pero si es del poble si que es te en conter, i mos recremem que un pobre de tota la vida, arribe a ser alcalde, i no un simple alcalde, sino el millor que coneguem i que coneixerem en mols anys.
  BON NADAL A TOTS

 4. Aixo que es el club de fans de JR?
  Haura fet coses bones i tambe de dolentes, pese a qui li pese.
  Per a quan una nadala per a JR i companya? Per al polero i altres disidents tambe, no siga cas que en diguen que no puc vorer al que disideix de Pujades.

 5. persuposat peperet que haurà fet coses bones i dolentes, de fet ell mateix a l’entrevista ho reconeix, pero tu reconeixes també que el senyor puchades esta fent coses molt dolentes o no? perque estas diguent si açò es el club de fans de JR pero tu pareixes el president del club de fans de puchades, este no res malament? mira que està fent-ne de grosses.
  Respecte a la nadala per a JR, fes-la, la envies i que la posen, que no pasa res, a nosaltres no ens sabrà mal escoltar-la, que pareix que estas molt dolgut de vore la que li han fet al teu amo.

 6. Dubte molt que açi ho penjaren, envers els signes i els modos que es gasten. Ja es veu que açi tinc dos fronts oberts els afins al PSOE i les censures de les opinions d´altres persones que s´han fet dins del post (no en este, pero si en altres).
  Jo se reconeixer les errades del PP, no com altres tancaets de ment que nomes saben criticar, insultar i faltar el respecte.

  2 anys mes i lo que penja, es lo que li queda de legislatura a l´alcalde. Ah no! No! Els afins del PSOE lo que vullgeu son eleccions anticipades, si que sou democratics.

 7. 1-Dame, dame.
  2-Quita, que estoy ahora yo.
  3-eso no es, yo estaba antes.
  4-pero ahora estoy yo.
  5-tu no cumples, soy yo el que debe estar.
  6-????
  Los niños de parvulitos tienen más inteligencia que toda esta clase que nos representa. Tenemos lo que nos merecemos.
  ¿Por que no tambien se airean las cantidades totales que todos estos representantes ha cobrado en plenos y comisiones?
  Otra pregunta y esta más personal a todos:
  ¿Os gustaria que se publicaran todos vuestros ingresos totales?
  A mi no; solo aceptaria que publicasen las referidas al cargo público que ostentase, junto con los plenos y comisiones que recibiera.
  Viva la libertad de expresión.

 8. A la casta política y redes clientelares no les interesas, solo tu voto y tener al personal enfrentado y que no se hagan ciertas preguntas.
  Lo mismo de siempre, divide y venceras. No hay nada nuevo que este inventado.

 9. Xe Joan, vaig fer una pregunta per a JR i veig que no li l’has feta, que pasa que no t’interesava??? si, era sobre la recalificació de sa casa, que el que havia fet era recalificar-se-la, no pagar un duro i no cedir un metre, que això era aprofitar-se del càrrec, i si això li pareixia be!,
  No l’has feta? que no era del teu agrado??? ahhh, es que per a vosaltres JR sols feia coses ben fetes!!!

 10. Ja vam dir les condicions de l’entrevista. Igual que vam descartar preguntes massa “agressives” a Puchades, ho hem fet amb Jose Ramón. Vosaltres per lo que veig no compreneu la responsabilitat que suposa concertar una entrevista…

 11. jAJAJAJAJAJAJ, EM DONES RISA JOAN, QUE PASA, QUE EIXA PREGUNTA NO VALIA??? PQ??? AIXÒ ÉS APROFITAR-SE DEL CARREC I ESTARIA BE TINDRE UNA RESPOSTA PER LA SEVA PART NO???

  Editat: Al bloc es parla de l’actualitat a Benigànim, al Món i al País Valencià

 12. Per molt que s’empenyeu ni jo aprove les accions de Jose Ramón, ni aquesta pàgina està al servei de ningún partit, això si está en contra del senyor Puchades per totes les accions que ha fet.

  Ja saps la linea editorial del bloc, si no t’agrada no cal que entres, ningú t’obliga.

 13. Joan, eres un partidista, jo estiga d’acord o no, puc entrar i opinar el que vuiga, pq es tracta d’un blog d’opinió no? Per tant, la meva opinió és que tu eres un partidista que no veus més enllà i sols vols criticar les accions de l’actual equip de govern. Pq del ple ordinari sols parlares del que t’interesava, és a dir, de l’expulsió de JR, que per a mi va estar bé, per maleducat. Es van parlar de moltes coses interesants, entre altres l’aprovació dels pressupostos, del conveni de la gespa artificial, de l’auditori, del centre de dia, i moltes més coses, però tot això a tu no t’agrada.
  per tant, entraré quan vuiga i diré el que opine, per això a tu et queda llegir opinions que no t’agraden, entre altres la meva, QUE ERES UN PARTIDISTA I SOLS VOLS UNA PLAÇA A L’AJUNTAMENT (encara no m’has contestat sobre això).

 14. Pots creure el que vullges, pero com t’he dit críticar a un partit no vol dir necessariament donar suport a un altre. Pots pensar el que vullges que quant jo vaja a les urnes, no els votaré a qui tu penses que jo done suport.

  Com tu dius aço és un bloc d’opinió, pero un bloc d’opinió sobre assunts públics no sobre si una persona és d’ací o d’allà. En segon lloc i com és un bloc d’opinió, els continguts son subjectius i són els que jo considere interessants, si tu vols posar els teus propis continguts no tens més que crear un bloc o una web.

  Tu pots creure el que vullges, pero jo soc el primer que discrepe de moltes coses que va fer Jose Ramón i per això no diré com altres que és un “angelet” ara tampoc diré que és un “dimoni”. Em fa gràcia el que dius de que vull una plaça a l’Ajuntament…. si les meves intencions foren interessades hauría pogut posar públicitat en aquesta pàgina i estaría guanyant un bon grapat de diners al mes, i no ho faig per que la meva intenció no és ixa. Jo no necessite, com molts, que ningú m’enxufe a ningún Ajuntament… per que a més ho rebutjaría moralment per que va contra els meus principis.

  I per favor, a partir d’aquest comentari, m’agradaría que en aquest bloc es parlara de l’actualitat a Benigànim, el País Valencià i el Món…. i no sobre mi. Gràcies!

 15. Jajajajajajaja, quin romans, total per dir-te que si et proposen una plaça a l’ajuntament (tipic del psoe) no la rebujaries per moralitat, perque segur que l’agafaries i no em vingues en romansos.
  Tu, al igual que critiques l’actual ajuntament, podries tb de tant en tant comentar malifetes del psoe que l’actual equip està arrastrant.

  TU ESTAS FLIPAT, COM CIRCULES PER L’ESQUERRA SEMPRE ESTAS TROPESANT EN TOT.

 16. De nou et torne a dir, pots creure el que vullges, pero acceptar una plaça a dit representa dos coses al menys per a mi. Primera que va contra els meus principis polítics i segona que és devaluarte a tu mateixa al no tindre suficients mèrits per entrar conforme toca. Els dos partits que han estat en este Ajuntament han fet una política idèntica en l’enxufisme, excepte que el PSPV deia clarament que estaven enxufats i el PP diu que están per concurs quant realment están a dit.

  Perdona que et diga “Anònim” pero aquest bloc és personal, i per tant vol dir que jo comente el que considere convenient i si vols contar les “malifetes del PSOE” et fas un web específic i ho comentes allí si ho creus convenient.

  La política a Benigànim, com he dit nombroses vegades, está molt faltada de credibilitat. I lamentablement el que creu a ceges en un partit, com pareix ser el teu cas, demostra poca capacitat reflexiva.

  I fins ací acaba el tema, aquest bloc está per parlar i debatir obertament sobre l’actualitat i no sobre la vida privada de cadascú, de fet la lacra que te la política a Benigànim és la personalització de la mateixa. Per tant a partir d’ací comentaris relacionats amb aquesta entrada, qualsevol missatge que no tinga relació amb la temàtica del bloc serà esborrat.

 17. I dien de la censura quan a Franco, hi han que son pitjor que ell, per molt amanerats i pulcres que siguen a parlar o expresar-se.
  O siga hem pasat de tirar els trastos de que hi han enxufats ara que mana Pujades, a reconeixer que l´anterior equip de govern tambe ho feia quan manava. Quina moral hi pot trobar la gent amb aixo?
  2 anys i lo que penja en tenen la culpa, jo dic i ara acabe açi la meua intervencio en este tema, pero no en noves o futures que apareguen en el Bloc.

 18. “Peperet” et conmine a que repases els meus comentaris en altres posts sobre el govern municipal del PSOE, voràs que el que dic no es res nou.

  Respecte a la censura que dius, ací encara no s’ha censurat MAI a ningú per expressar ningúna idea ni pensament polític. El que si que és, i això está en les normes que s’accepten al escriure en comentaris, es adaptar-se a a temàtica del bloc i no parlar ací sobre altres temes. I menys sobre “personalismes” que com pots veure en altres posts, he parat els peus tant a gent del PSOE com del PP que volíen començar a parlar de certes persones que no son càrrecs públics.

  El PP va dir “Un Ajuntament per tots” i al final ha seguit els passos tradicionals en la política a benigànim, i ha sigut “Un Ajuntament per tots… els meus amics”.

  Si vols parlar d’actualitat i de temes públics sempre tindràs aquest bloc a la teua disposició per expressar la teva opinió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s