El TSJ condemna a l’ex-alcalde per dificultar l’oposició

El Tribunal Superior de Justicia del País Valencià ha condemnat l’ex-alcalde de Benigànim, Jose Ramón Vayà, per dificultar la tasca d’oposició del Partit Popular durant la seva legislatura

tsjcondemnajr
Extracte del Levante-EMV

El ex-alcalde de Benigànim i actual portaveu socialista de la localitat, Jose Ramón Vayà, ha sigut condemnat per el Tribunal Superior de Justicia per haver “vulnerat el dret fonamental dels concejals del Partit Popular a participar en els assumptes públics” quant Vayà ocupava l’alcaldía.

OPINIÓ: Crec que Jose Ramón ha quedat desacreditat en aquesta sentència per unes accions que no es poden permetre en qualsevol govern democràtic. El PSPV va fer avançar Benigànim en infraestructures i serveis, pero també hauría de reconeixer certes errades en la gestió política de l’Ajuntament. Per aquest motiu coincidixc amb el PP, en que Jose Ramón deuría plantejar-se la seva dimissió a curt termini, per la seva dignitat i també pel futur del PSPV. És hora de que el PSPV escollixca un nou lider que es consolide en la lína democràtica i de no canviar mentres s’està a l’oposició o al govern. Al mateix temps, crec que aquesta sentència deu també de donar “un toc” al PP de no jugar amb la mateixa moneda, a la que moment pareix que està tantejant.

59 pensaments sobre “El TSJ condemna a l’ex-alcalde per dificultar l’oposició

 1. Anonim, tranquil que no desviem el tema com feu vosaltres, JR ha sigut condemnat segons pareix per ocultar informació, molt be, i perque al pp ara no li diuen res per no mostrar documentació sobre la elecció de la secretaria, o del depòsit d’aigua en construcció? si el pp oculta coses no passa res? jo no dic que aixo no esta mal fet, pero hi ha que condemnar a tot el món, perque a mi sols estan demostrant-me que esta sentència te un interés partidista.
  Perque no diuen res sobre les sentencies arxivades per lo de la residencia? perque no diuen res sobre el resultat de l’auditoria?jo t’ho diré, perque han sigut favorables al psoe i no els interessa dir-ho.
  a més, pense que esta sentencia ve desde aquella pena condemnatoria que tenia JR, que va ser perque el pp va demanar informació i psoe els va donar la informació que el pp va demanar, i després el pp es va donar compte de que hi havia mes, pero ells no l’havien demanat, per tant, jo no tinc perque donar-te res que tu no em demanes, si no estas ben informat es el teu problema. Aixo es ocultació de informació? jo crec que això es que el pp no s’entera de la película ni governant ni en l’opossició.

 2. NO ENTENC PERQUE EL PSPV DE BENIGANIM NO HA DENUNCIAT NI TOT EL QUE VA TROBAR MALAMENT QUAN VAN ENTRAR, TOTES LES MANGARRUFES DEL PACO PALMAETA.
  I ARA NO DENUNCIA LES IRREGULARITATS DE PUCHADES. I MENTRESTANT ELS DEL PP DENUNCIAN-LOS SENSE PARAR.HASTA QUE UNA DE TOTES LES DENUNCIES QUE LI HAN POSAT HA EIXIT BE. COLLONS JOSE RAMOOONNN!!!! XEEEE GARROT EN ELLSS.. DENUNCIEU TOT EL QUE FAN DENUNCIEU IGNORANTS!!! MIRA HAS SIGUT EL MILLOR ALCALDE QUE HEM TINGUT I FARAN CREURE A TOTS QUE HAS SIGUT EL PIJOR PER NO ATREVIRVOS A POSAR A CADASCÚ AL SEU LLOC AMB UNA BONA DENUNCIA CADA VEGA QUE FAN ALGO MALAMENT.

 3. No ho entenc, tant de rebombori i total tot per aixo. Per una simple estira d´orella, tant gran cacau. No vull ni pensar si fora per una falta o un delicte més greu.

 4. Realment s’ha fet un gra massa de la sentència, si, confirma el carácter antidemocràtic de accions de Jose Ramón pero res mes. No se quina conseqüencia dura la sentència, pero supose que serà merament simbòlica o en tot cas s’aplicarà la multa corresponent. El que passa és que Jose Ramón i els del PP están com a xiquets, i tenen que aprofitar qualsevol oportunitat per atacar-se mutuament. Per que si per una simple sentència simbòlica el PP demana dimissions, supose que per tindre 10 o 20 càrrecs com els que te el senyor Fabra sería prou per demanar el mateix?

 5. Però algú de tots vosaltres ha llegit la sentència completa per poder opinar conforme esteu fent, algú s´ha parat a pensar que en este any i mig de govern del PP, han pogut enviar al TSJ el que els ha donat la gana, manipulant intencionadament la documentació per intentar una sentència en contra de José Ramón.

  Obriu els ulls. La sentència no és més que una manipulació el PP que ha buscat en ella el desprestigir per a José Ramón, com ja va intentat i no va poder amb l´assumpte de la Fiscalía. ¿Algú ha sentit dir al PP que el Fiscal li va dona la raó a José Ramón?. El PP manipula i torna a manipular un altra vegada, però la veritat eixirà de nou, estic segur.

  La sentència en questió no data de 5 de desembre de 2008, sino de juliol de 2007 quant Jose Ramón ja no estava d´alcalde.

  El PP va amagar el contingut de la sentència perquè José Ramón no puguera interposar recurs contra ella i la mateixa devinguera en ferma, que és el que ha ocorregut.

  Es tot un montatge del PP. LA INFORMACIÓ HA ESTAT OCULTADA PEL PP. no ho veieu?

  l´anterior Ajuntament té una sentència de febrer de 2007 del TSJ que li dona la raó a José Ramón, però d´esta el PPros no diuen res i manipulen .

  Esta sentència l´han tinguda amagada al caixò perquè José Ramón no la poguera recurrir produïnt-li una clara indefensió.

  Pel que diueu de l´informació privilegidada, només tingue que vorer el que ha comprat i venut moneta en els ultims anys, inclós els terrenys de la UE 26 i Don Juan el gorrero que li h venut a sardineitor la granja il.legal de la que té obert un expedient per part del SEPRONA.

  Això és informació privilegiada,sense oblidar els terrenys de Paquillo denfront de les monges que els va urbanitzar sense cedir ni un m2 al poble y sense disposar les zones verdes corresponents.

  Per acabar en la informació privilegiada, mireu el xalet que hi ha a la putjada al caixò del diposit nou, en els corrals, concretament és d´un constructor conegut del poble, de la filla o del gendre, no sé a quin nom ho aurà posat per disumular-ho. eixe terreny l´il va vendrer moneta a canvi de deixar-li fer un xalet sense pagar projecte d´obres ni cedir ni un m2 de terreny.
  A canvi, és clar que moneta es va embutxacar una bona quantitat d´euros que li ha servit per comprarse un terreny a l´UE 6 i fer-se una senyoracasa.

  I que me digeu de la casa de Don Juan el gorrero, amb retranqueix i jardí el voltant quant la seua tipologia es de planta baixa, dos altures i àtic, perquè té este privilegi, i la resta de veïns, no.

  Més informació privlegiada, que me digueu de la contractació a dit de la cosina de moneta? No ha tingut escrupuls de tirar a un altra persona per col.locar la gent de la seua familia. ¿Serà éste el model de famlia que vol Rouco?.

 6. Però que dius: la sentència és ja del tribunal superior de justicia i per tant és definitiva, no pot recurrir!!! LISTO! ha quedat evident que JR va enganyar al jutge (per tant podem dir que és un mentiros), i damunt està condenat. Que dur és això per a tu eh!!!però això és la realitat.

 7. no fotes tu.
  el tribunal enviara la sentencia a les dos parts, no?
  o sera que el que pert no te dret a sabero?
  este kdie esta equivocat.
  Ah, i en el terreny de finca crec que tame pots fer una casa individual, lo unic es que es pedre diners, perque perds metros de contruccion, pero cadascu…..

 8. PRIMERO- LA SENTENCIA NO ES SOLO POR OCULTAR INFORMACION ,HAY MAS COSAS,Y GRAVES . SEGUNDO- PARECE QUE EL PP TAMBIEN SEA CONDENADO,ASI DE FANATICA ES LA GENTE ,LA CONDENA NO ES SOLO A J.R ES AL PSPV. Y DE MOMENTO NO HAY CONDENA DE NINGUN TIPO AL PP(PARECE QUE SE JUSTIFICA TODO DICIENDO QUE EL PP IGUAL ,Y UN HUEVO ,EL PP NO TIENE NINGUNA SENTENCIA,NO MEZCLEMOS ) Y TERCERO- EL SIMPATICO DEL MSJ ANTERIOR (KDIE) VAMOS A VER, TU ERES TONTO? O ERES TONTO? ,QUE EL PP HA IDO ENVIANDO INFORMACION MANIPULADA ,QUE SI NO SE QUE, TU QUE TE CREES QUE ESTAN EN VALENCIA ESPERANDO A QUE ESTOS DEL PP VAYAN A DEJAR PAPELITOS?.TSJ SABES LO QUE SIGNIFICA ESTO?

  Editat: No es permeten insults ni descalificacions personals

 9. ye kaka, algo de rao tindrá KDIE si tu t’has sentit tan ofés. si la sentencia no es soles per ocultar informació, explica quines son eixes coses tan greus, perque et recorde que al periodic posava que era per ocultar informació, i a JR el pp ja l’ha intentat acusar de tot sense èxit, ja que ninguna de les denuncies anteriors han sigut favorables al pp. Aixi que el dit, espere que ens expliques totes eixes coses, pero sense faltar al respecte i sense enfadar-te tant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s