l’Ajuntament difondrà les sessions plenàries

Segons pareix l’Ajuntament de Benigànim ha anunciat que les sessions plenàries es facilitarán a la població per diferents mitjans

ajuntament

Pareix que l’Ajuntament ha escoltat les peticions i s’ha plantejat la difussió del audio de les sessions plenàries. En un primer moment pareix que es podríen difondre a través de la xarxa, bé siga en la web de l’Ajuntament, Youtube o facilitant els arxius a mitjans locals com el nostre. En un futur, també s’ha anunciat que es podría plantejar l’emissió radiofònica aprofitant els aparells d’emissió que disposen les instal·lacions de l’Esglesia.

Així mateix també es facilitarán en paper o en format telemàtic qualsevol document referit a assumptes públics tratats en sessions plenàries, de manera que tota la població podrà estar assabentada de l’informació local.

NOTA: Evidentment aquesta era la nostra inocentada, ja ens agradaría que fora veritat

Anuncis

19 pensaments sobre “l’Ajuntament difondrà les sessions plenàries

 1. si arriben a fer lo que diuen,,enhorobona,…em sembla una idea molt bona..la gent te que estar enterada de tot,,perque si sens a uns,,,mal,,i si sens als altres pitjor,,aixi tota la gent trau les seues conclusions,..adeu amics

 2. A vicent! Del que no es que estiga segur sino que ho se cert, que desde Juny Juan Puchades esta intentant com siga que es retrasmetren els plenos. Independentment de qui isca guanyant o perdent en quant a ideologia politica, espere que al menys servisca per a que al menys Jose Ramon es comporte sabent que el veu tot el poble.

  Podras estar de acord en les idees de Juan Puchades o no, pero mai en este poble s’havia donat tanta transparencia (total accesibilitat a ell dels veins, entrevista en el medi mes critic, totat recepció apropostes, i esta intentant, i creu-me que no es una opinio sino un fet) que es retrasmitisquen.

  Ah, i administrador… aço ho esta fent desde fa mesos… no et vages a pensar que quant ho aconseguisca sera una proposta teua… “que nos conocemos, bacalao”

 3. anonim, per favor, no vingues diguent que Puchades este govern es transparent, que el psoe esta demanant-los documentació sobre el deposit d’aigua i sobre la contractació de personal i no els està donant res. A més, tots sabem com es van guanyar les eleccions, axí desde eixe dia ja no hi ha transparència. per altra banda, si per a tu ser transparent, es ser simpatic o accessible i pegar-te la palmaeta a l’esquena, i gastar 1000€ al mes (si no recorde mal, era mes o menys això) per a eixir en la MK, mentre cobra l’hora mes cara de al vall d’albaida, la costera i la canal, i mentre posa en carrecs de l’ajuntament a gent que no estava en llista, i mentre ens puja impostos, i mentre retalla presupost de cultura i festes per a poder cobrar tots, si per a tu això es transparencia, ara veig d’una manera mes clara la ignorància que abunda en este poble, i cada dia m’explique amb mes claredat com poden estar goverant estos sense fer res pel poble. Si es que d’aci 2 anyets tindrem el que ens mereixquem, un poble fet merda per 4 cirurgians que els importa sols la seua butxaca i no el progrés del poble. I no dic que el psoe, ho va fer tot perfecte, perque esta clar que no, pero ningú pot negar que ara al poble hi han moltes coses que abans no hi havien i es veu un clar progrés, en canvi ara que tenim millor, uns contenidors?

 4. no estara intentanto molt ja que, aprofitant de que l’ajuntament te pagina web, i tambe aprofitant de que els plenos els graben en mp3, no costaria molt penjar les grabacions en la web.
  Salut i Republica

 5. transparencia sobre tot en la colocasio de personal ,la prima anxufa,pacman,la prima de pacman,la voz,ivan,juan antonio,etc.etc…. tots xuplant del anjuntament y volent fer greurer que an entrat per merits ja ja ja…..

 6. Per al Anònim de dalt, dir que si tant interessat está el senyor Puchades en la transparència, seria tan fàcil com que ens facilitara a aquest bloc les grabacions en MP3, o en el seu defecte com han dit més amunt que les penjen en la web de l’Ajuntament. No crec jo que per això s’haja de fer cap gestió!!!

  Salutacions

 7. Tanta trasparencia com la teva de pujar el pleno gravat amb musica de fons i tallaet en la part que a tu te interesava sentir i lo mes fortet cedit per els del PSOE i no pujat sencer.
  No denuncies coses que no son i si tant t´interesa que s´apujen els plenos, ves tu amb la grabadora i pujals.

  Per no dirte que ja tant mal et sap que no se puge en la pagina web i si aixi fos, no tardarien ni dos dies els del PSOE a queixar-se del contingut.

  M´estime més que senta per megafonia el pleno, que s´apuje a la pagina del poble. Saps per que? Perque sentint les parts ja se sabria que es lo que meneja i no estaria tallat, ni censurat per part de ningu i molt menys ficat a l´ull que mes conve que se senta.

 8. Lo normal seria posar-lo en la pagina web tot el ple i tambe podrien emetrel per l’emisora que hi ha en l’esglesia, aixina el sentiria el que vullga i no en el bando ja que a molta gent molestaria, igual que molesta cuant posen les nadales.
  Salut i Republica

 9. No crec que molestara molt, si mes de la meitat dels plenos els han fet pasades les sis de la vespra; no vullgues comparar-ho amb les nadales que es una volta al any quan les fan.

  La megafonia es mes practica que fer-ho en la radio o pujar-ho a la pagina (Tots no tenen conexió a internet, ni ordinadors) ja que sols es tracta d´abaixar i conectar els cables d´audi.

 10. Escojo todos los medios descritos, radio, megafonia e internet. Asi nadie se podra escudar en que no sabia o no tenia conocimiento de lo que se hablaba y discutia.
  Asi ganamos todo el pueblo y sabemos la naturaleza de los plenos.

 11. Además 20 metros de cable y varios agujeros por donde pasar elcable tienen la culpa de que ya no se este emitiendo por megáfonia. Por no decir que es la más practica y rentable de hacer, eso si solo hace falta que ponga voluntad en ello.

 12. Home siguem realistes, la megafonia no és una possibilitat viable. Primerament per que la qualitat del so és molt dolenta,i segona per que igual ni ha gent que no vol escoltar-ho i no te per que fer-ho (tema nadalenques igual). El més adequat sería o be per emissor de ràdio, o més fàcil que ho tenen amb internet ja no ho poden tindre. Pero sincerament jo crec que tant al PP com al PSPV pareix que no els interessa molt.

  Salutacions!

 13. Sense desmereixer cap viabilitat a l´hora de transmetre els plens, trobe que la radio seria mes adient, perque hi han mes probabilitats de sentir-ho per la radio que per internet.Qui no te en casa una radio o un equip de musica? Trobe que cuasi totes les cases tenen radio.

  La megafonia, es barat sens dubte i molt més asequible que cualselvol dels altres mitjans. Pero hi ha que entendre que no plouria a gust de tots, ja que en certes parts no se sent, o quan no es mol deficient i per no parlar dels que tenen que treballar de nit, la molestia de sentir-ho.

  Zaplaneta ha estat encertat en allo de que en moltes cases ordenador no tenen i molt menys en eixes internet. Apart de que en altres cases que tenen ordinador, tampoc tenen internet. Perque clar tinguen xiquets i no tan xiquets a casa, la baralla per l´us de l´ordinador a eixes hores estaria servida.

  Trobe que la radio es el mitja més adient. Es més personal, ja que no molestes a ningu (te fiques els cascos i a sentir).

 14. Jo trobe que la radio seria el mig mes popular, pero aixo tampoc li lleva que ho posen en internet, ja que es debaes i ho podriem escoltar tots a l’hora que vullguerem, i com estaria en mp3, uns podriem anar pasant-ho a altres en els movils, reproductors de mp3, correu electronic, etc, aixina si treballes per la vesprada, cuant acabes de treballar ho podries escoltar, o si treballes de nit tambe ho podries escoltar al dia seguent.
  Salut i Republica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s