Per a uns si, i per a altres no

La sentència del TSJ contra l’ex-alcalde per no proporcionar informació a l’oposició, ha deixat en evidència les tendències canviants segons interessos del Partit Popular

ajuntament0

Ahir coneixíem la noticia de que l’ex-alcalde socialista Jose Ramón Vayà, havía estat condemnat pel TSJ per dificultar la tasca política de l’oposició. Al mateix temps, el Partit Popular de Benigànim va difundir un comunitat en el qual demanava la dimissió de Jose Ramón, ara portaveu socialista, per “decència i dignitat política”. Coincidixc en ells en aquest cas, pero per que això no s’ho apliquen dins del seu partit?

Senyor Puchades creu vosté que una persona imputada per delicte contra la salut pública, falsetat en document públic, falsetat en document privat, delit contra l’hisenda pública, suborns, malversació de caudals públics, prevaricació, trafic d’influències, informació privilegiada i relacions secretes amb funcionaris públics… deuría de presentar la seva dimissió? Doncs aquesta persona és del seu partit, i s’anomena Carlos Fabra, i el president del seu partit Camps (al que vosté dona suport) está conforme amb aquesta persona. I podría donar-li altres noms dins del seu partit.

Respecte a la negació de documents a l’oposició, com pareix presentar-se en aquesta sentència, dir que hem pareix absurd i antidemocràtic posar entrebancs a la tasca de l’oposició, i per això crec que Jose Ramón no te credibilitat ara mateix. Ara, senyor Puchades, de nou pareix que aplica vosté medicina selectiva per que el seu company de partit el senyor Paco Salvador va estar 20 i pico anys al poder, i va jugar amb la mateixa moneda que es va jugar aquest 8 anys. De fet, segons el que estem vegent últimament, vosté mateix pareix que ha heretat la moneda i está posant en pràctica les mateixes males accions dels seus antecessors.

Per a uns si, per a altres no, medicina selectiva? Així és la dreta del nostre país.

Anuncis

16 pensaments sobre “Per a uns si, i per a altres no

 1. be, a vore si els del pp tambe demaneu la dimissió del senyor Fabra perque al seu costat JR no ha fet res, aixina que a vore si acusem a Fabra tambe si som igual davant de tots, perque com ja pensava jo, aquesta sentencia te interés partidista, no busca justicia.

 2. em pareix molt be el que dius Metralla, pero fa gracia que la dimissió de Fabra la demaneu ara, com per obligació perque la esteu demanant per a JR, i a més, vegent tot el que esta fent puchades amb la pujada d’impostos, els sous, etc. vos pareix be que estiga governant i no li demaneu explicacions.

 3. A mi me la porten fluixa el PP, el PSOE i qualsevol partit. Si depenguera per mi els tancaria a tota aquesta ralea a 15 anys picant pedra.
  Que es veu que hi ha qui li senta mal que les demes persones tingam una opinio aliena a la seua visio i aixo ho dic tant per a peperets, com a per socialistes; que quan veuen que algu no comparteix el seu signe, de seguida s´excusen diguent o donant a entendre de que son afins de l´altre partit.
  O tots moros, o tots cristians; que ja esta be de que tingam cada vegada que vorer o sentir la gent de a peu els pollastres aquestos plantant crestes i espolons, quan ixen noticies d´aquesta mena i lo que fan es mes mal, que be.
  Si el que vullgera ser o tindre un carrec politic, l´agranaren de la mateixa manera que ho fan amb els treballadors, estate tranquil que açi i en qualsevol lloc no eixirien tants pollastres i tantes gallinetes cacarejant.
  Si et pica o li pica algu; per algo sera.

 4. peperet eres cansino en les votaetes eh? aci que ha dit algo que faja entendre que no s’accepte el que la gent ha votat? estem parlant que la llei s’aplica a un costat i no a a l’altre com es demostra en el cas Fabra.

 5. PEPERET, de acuerdo al resultado de las votaciones, gracias als SARDINEROS, y a lo que desde un almacen de la calle Diputación hacian dando bolsas y votos, pero habeis ganado de una forma o de otra y tenemos que callar. Adelante-

 6. Xe que els vots dels Sardineros valen el doble?
  y els vots se introduixen en una urna no es reparteixen pel carrer.
  Ademes algú podria incluir el suseit, parlant del tema dels vots, entre JR y chaperet en la casa de la cultura en el que JR estava en una cabina”explicantli” a un votant com tenia que fero.

 7. dnou, JR podria estar en una persona explicant-li com tenia que fer-ho, si vols insinuar que la va incitar a votar al psoe molt be, pero es sols una persona. El pp va començar a empadronar a familiars de fora, a pagar i a enganyar a gent per a que el votaren (inclús segons ha dit molta gent a la porta de l’institut), i a tocar per telf desde la taula electoral, mira si hi han vots guanyats aixina, si no es aixina no guayen les eleccions. Que trist. I ara mira, tanta promesa i tu creus que van a fer el que van prometre?ja et dic jo que no farán res, perque de fet, tinc fonts de primera mà, que gent afina al mateix partit, ha reconegut que no farán res de res.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s