Israel comença l’invasió terrestre a Gaza

l’Exèrcit d’Israel ha mobilitzat milers de soldats i de tancs per fer front a la inminet invasió dels territoris controlats per Hamas

tancsisrael

De nou tornem a veure com les legislacions internacionals no serveixen per a res i s’incompleixen repetidament. La força política o de posseïr certs suports pareix que es prou per violar la legislació internacional i començar una masacre indiscriminada contra la població palestina. La majoría de païssos europeus han mostrat el seu rebuig a l’ús de la violència en Gaza, pero lamentablement tot es queda en paraules i en declaracions molt formals.

l’Estat jueu segueix amb les seves aspiracions “imperialistes”, amb l’objectiu de fer una neteja ètnica de musulmans en la zona. Al igual, i amb el silènci d’EEUU, han actuat amb la mateixa impunitat que ja ho fera Bush a l’Iraq. I el pitjor de tota aquesta parafernària política, és que els afectats son els ciutadans de les poblacions atacades. Els atacs indiscriminats fan que un percentatge molt alt de víctimes siguen civils. Amb això, no vull defensar Hamas, que te bona part de culpa en aquest conflicte, si no la població palestina que ja ha sofrit prou durant aquestos últims anys.

La solució al conflicte ha de ser la paraula, i no eliminar sistemàticament als que no pensen igual. És clar que el diàleg, és complicat en aquest conflicte, pero tota la comunitat internacional es deuría implicar i entre tots trobar una solució negociada que pose fi a un conflicte que porta ja massa anys perjudicant als més inocents, la població civil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s