Parlar és delit

Hui ha començat el judici contra “Lehendakari” Ibarretxe i diferents membres del PSE per les reunions mantingudes en 2006 durant la treva etarra

patxi_lopez_juan_jose_ibarretxe

De nou sembla que l’Estat Espanyol és una democràcia encara a mig camí. En el conflicte basc la via diplomàtica tindria que ser, al meu pareixer, la prioritaria sobretot per a les institucions democràtiques. Crec que és un greu error imputar als que utilitzen la paraula per a resoldre un problema, per que aleshores i com ja he dit moltes vegades, l’únic que es fa és fomentar la via violenta

La imatge de d’aquests dirigents polítics en la banqueta dels acusats per la pràctica del diàleg, empobreix la democràcia. Matar és imperdonable, és un delit, pero la paraula no deuría de ser-ho mai. Si censurem la paraula, aleshores quina via ens queda per resoldre un conflicte que va molt més enllà del terrorisme de ETA? La força? No crec que siga l’oportú, per que aleshores demostrem que la nostra convicció en la paraula i en la democràcia no és la correcta.

Anuncis

Un pensament sobre “Parlar és delit

  1. Con esas palabras vas y se lo dices a los familiares de las victimas de ETA. En Gandia la que cayo y por no recordarte la bomba en el corte ingles de Valencia, aparte de las victimas mortales como la del catedrético Broseta por citar alguno.

    Es facil que se entregue ETA y punto. Se demostro en su dia en que se hizo la tregua y esta solo sirvio para que la banda se rearmara y abasteciera de nuevos miembros. Más alla de esto, solo sirve la via punitiva de la justicia y de la acción de la fuerzas de seguridad.

    Asociación ilícita, obstrucción a la justicia (por no facilitar tales encuentros) y si se sigue con la listas de acusaciones estos en lugar de estar fuera estarian condenados por enaltecimiento del terrorismo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s