Carlos Pellicer estrena dos de les seves últimes obres

La Banda Municipal de València serà l’encarregada d’estrenar Dis-TENSIONS-diS, una de les últimes obres del compositor de Benigànim Carlos Pellicer

carlospellicer

Les dos peçes s’estrenarán en el concert que la Banda Municipal oferirà diumenge que ve dia 18 de gener en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València a les 11:30 h. Paral·lelament, la Banda Municipal de Castelló oferirà també un concert diumenge que ve 25 de gener a les 12:00 h. en el Palau de la Música i Congressos de Castelló seleccionant entre el seu repertori altra de les últimes obres del compositor valencià: Jad-a-daj.

En ambdós casos es tracta de música escrita per a Banda sinfònica i amb certa tendència al “eclecticisme” en algunes de les seves parts, però combinat tot això i de forma realment contrastada amb altres moments summament expressius i de gran bellesa. Tal vegada aquest eclecticisme vsiga reforçat per la poderosa instrumentació emprada en les últimes obres escrites per a banda en els últims anys per aquest jove compositor. Instrumentació que arriba a diferenciar realment la música escrita per a banda respecte d’altres formacions orquestales aconseguint que aquest tipus de música arribi a adquirir per fi un lloc merecidamente genuí.

Anuncis

21 pensaments sobre “Carlos Pellicer estrena dos de les seves últimes obres

  1. FLORETA.- Tu mateix ho has dit, no sabem ni qui ets, ni com et diuen, ni on vius, ni en que treballes… llavors?? Com vols comparar el comentari que t’han fet a tú amb el que tú has fet a Carlos. A tu, encara que et diguen el que vullguen, que no es el cas… ningú sabrà ni qui ets… i per tant la teva imatge personal no quedarà perjudicada… de això al que tú has fet amb Carlos hi ha una gran diferència… TU HAS DIRIGIT ELS TEUS INSULTS A UNA CARA, A UNS NOMS I COGNOMS FETS PÚBLICS, FENT MALBÉ LA IMATGE DE CARLOS SENSE NINGUNA NECESSITAT… Entens ara la diferència?? Joan és un gran moderador.

    I deixem ja el temeta perfavor i parlem dels exists de Carlos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s