La llei de dependència s’estanca al País Valencià

l’Aplicació de la llei de la llei de la dependència al País Valencià continua estancada, segons ha denunciat recentment el Partit Socialista

cotino-juan-conseller

El govern de la Generalitat Valenciana només ha concedit assitència o prestació econòmica a un de cada quatre sol·licitants d’ajuda per la llei de dependència. Aquestas 12.142 dependents amb ajudes només corresponen a un 24,3% del total de les sol·licituds presentades, al voltant d’unes 50.000.

El grup parlamentari del PSPV calcula, això no obstant, que el nombre de sol·licitants es pot elevar fins a 70.000. Els socialistes han presentat unes 40 preguntes sobre aquesta qüestió al plenari de les Corts, que no han estat contestades per cap membre del Govern Valencià. A més, una part dels dependents, que si han estat acceptats per la Generalitat, no reben els ajuts econòmics corresponents des de fa dos mesos segons informava la setmana passada “Levante-EMV”. Així però, la Conselleria de Sanitat ha negat la demora.

Anuncis

6 pensaments sobre “La llei de dependència s’estanca al País Valencià

 1. eixa es la comunitat tant bona i pròspera que anuncia tots els dies el senyor camps i canal 9, i tot i eixint en tots els llocs el deute i la mala gestió del país valencià, encara tenen la cara dura de negar-ho. Pero el pitjor de tot es que ha ha molta gent que s’ho creu i no veu la realitat. Per a quan un canvi? quant ens tindrem que enfonsar per a que la població veja la realitat?

 2. Tanto como uno u otros, todos cogiditos de la mano y con el el bocadillo y billete pagado. Esta crisis a más de cuatro les servira de rapapolvo, ¿Qué te crees?¿Qué entrando el siguiente lo solventava en dos tardes?

  Citemos ejemplos. Estos derrochando en costrucciones y eventos y los otros dando papeles y reagrupaciones a mansalva. Que no nacen lo suficiente, no pasa nada, importemoslos de afuera; cuando aqui ya se quiere dar barra libre al aborto y peor aún ya mostrar tibieza para con la eutanasia.

  Eso digo yo; ¿Para cuando un cambio? Pero no de actor, sino de libreto. Esto esta caduco y ya no se sostiene por más tiempo, nuestros nietos nos lo agradeceran.

 3. obush estic d’acord amb tu amb que fa falta un canvi en moltes coses, pero en lo de regalar papers a mansalva, no tant, perque la importació de fora la fer Aznar, que no paraven d’entrar inmigrants i no sabiem ni quants n’hi havien ja aci dins, el psoe, el que va fer es regularitzar a eixa gent i d’eixa manera ( mes acertada o menys) almenys sabem quants en tenim i poden treballar de manera legal.

 4. T´enganyes tu mateixa “jo”. les primeres pateres que van apareixer, van ser en la legislatura de Felipe. Tot just quan camviaren la llei d´extrangeria en aquellls anys.

  Poc despres a la crisi dels 90, es va fer un greu atemtap als drets del treballadors abaixant el despido, la creacio de contractes basura i la legalització de les ETTs. Per no dir que els peperos heretaren la llei aprovada per Felipe i companya. Estem molt pitjor de lo que vosaltres us penseu.

  No hi ha que culpar a ningu en especial. Lo que s´ha fet tots aquestos anys, ha sigut el pasarse la pilota entre tots. Ja siga per pujaes i abaixaes dels mercats bursatils, com per l´avaricia i la gelosia de tots vullguen guanyar diners rebotant.Que ha passat?

  Lo de sempre, que han mort la gallineta i punt. D´eixir, eixirem de la crisi, lo que jo no se es a quin preu. Per aixo jo dic que us desperteu.

 5. era massa jove quan a la legislatura de Felipe i no tinc massa coneixements del que pasava en aquells anys. No he fet el comentari tirant les culpes a ningú, ni diguent que el psoe ho estiga fent perfecte (no era eixa la meua intenció). Esta clar que en moltes coses han estat passant-se la pilota, i també que tots han fet coses be i coses mal. Esta clar que uns o els altres poden heretar coses mal fetes, pero el que no es pot fer tampoc es criticar sense aportar cap solució com fa ara el pp, i dir que ells recolzen al treballador quan tots sabem que no ho han fet mai, i només fan que atacar al govern aprofitant la situació. De totes maneres gracies per la informació, i com tu dius, hi ha que despertar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s