Resultats Fets del 2008

Us oferim els resultats de la macroenquesta que us vam proposar, per que escollireu els fets més importants d’aquest passat any 2008

FET INTERNACIONAL DEL 2008

La crisi econòmica i la victòria de Barack Obama s’han disputat el lloc. Finalment, però, amb un 50% dels vots, per als nostres lectors el fet internacional més important del passat any ha sigut la crisi econòmica i finançera que encara a hores d’ara vivim. Per darrere s’ha quedat el fet de l’independència de Kosovë amb el 6,52% dels vots, i la presidència de Sarkozy a l’UE sense cap vot.

FET VALENCIÀ DEL 2008

ESPA�A-EDUCACI�N

En aquest cas els lectors ho han tingut clar i han votat majoritariament en un 60% per la guerra d’educació per a la ciutadanía com a Fet Valencià de l’Any. Per darrere han quedat el tancament dels repetidors de TV3 amb un 23,81% i la reelecció de Carlos Fabra amb un 16,67% dels vots.

FET BENIGÀNIM DEL 2008

ajuntament0

En aquest cas la votació ha estat més distribuïda entre les diferents opcions, així però, la victòria se l’ha emportat l’elecció a dit dels llocs públics amb un 43,75%. En segon lloc ha quedat la sentència del TSJ contra l’ex-alcalde amb un 22,9% dels vots. Més per darrere han quedat la censura de Puchades a l’oposició amb un 18,75% i les nostres entrevistes amb un 14,58.

Gràcies a tots els que han participat

Anuncis

10 pensaments sobre “Resultats Fets del 2008

 1. q sin veguenzas estais hechos todos los que dirigen esta pagina, me quedado bocabierta cuando he visto en el you tube lo del pleno en el que el señor vayá abandonó la sala,como podeís decir que no dejan hablar si llevan ocho años el partido popular asistiendo a los plenos y sin dejarles ni decir ni muuuuu…no se si lo recuerdas pero ha salido hasta en el levante( diario que os apoya)lo que han vivido,asi que no vayais manipulando a la gente……………el señor vayá a llegado hasta el supremo con sus mentiras…pobres y aún poneis eso en el you tube y luego tachan de fascistas a los de partido popular,madre mia como esta españa con el zapatero los de su partido van perdiendo razones….

 2. mira anonimmmmm, tu si que no saps el que dius!! com tens la cara dura de dir que durant 8 anys no han deixat parlar als de pp, si han fet hasta manifestacions i insultat al JR? tu si que no tens vergonya!! i asi qui manipula? i perque el pp, no diu que en les denuncies de la resi, no han trobat res irregular, i que en la auditoria que li han fet a JR no li han trobat res il·legal? i ara diuen lo del suprem, molt be, i jo dic per que a fabra no el condemenen? perque es del pp? jo no dic que la sentencia a JR no esta mal ni be, pero em pareix una sentencia partidista. En fi, a la fi la veritat eixirà no patiu. I com sempre ja anem en les comparacions. En la grabació del ple, es veu clarament com el senyor puchades expulsa de forma no correcta a JR perque no vol reconeixer que ell tambe ha contractat a dit i que ha mentit a la població. Si el que et molesta es que el teu amo quede en evidència davant del poble ja es una altra cosa que no te res a veure amb la gent que organitza aquest blog.

 3. perdona JO solo decirte que no tengo ningun amo…que me estas contando,pero ustedes que os creeis que sois para manipular a la gente,como que a entrado a la secretaria i a interventora a dedo? pues si lo dice claramente ni las conocia…y ademas que se piensa el señor Jr que aún es el alcalde cuando el a tirado del pleno a todos los de pp que te lo recuerdo que ha salido en vuestro periodico…porque el tiene que decir que me diga correctamente ccomo le tiene que tirar del pleno eso es una manera de chuleria i no me diga que es otra cosa…verdad!!!!no le dijo que se callara pues entonces que se calle i no todo el rato no no no me pareció lamentable desde ese dia qur falta una silla en la sala de pleno porque estava tan cogido para que no le hechasen que se la llevo a casa madre mia que espectaculo dio..y se lo recuerdo no tengo amo pero le molesta que diga lo que pienso???tan defensores de la libertad que os creeis, pues lo que teneis que hacer es ver si podeis arreglar españa cambiando vuestro voto porque entre los resfriados y la crisis españa esta para que la tiren a la basura gracias zapatero por tenerme en el paro

  pd:no me hagas hablar de las auditorias….porque vaya tela…aun tenemos la educación de seguir respetando vuestra dignidad porque mira mejor me callo….no quiero hablar mas del tema…

 4. Senyor “anònim” ací en este bloc el que está criticant-se és l’actitud del govern actual del PP, això no vol dir en absolut que des de aquest bloc s’aproven les accions que el PSPV va fer o no durant els seus anys de govern. Aquest bloc defen a l’oposició quant creu que l’ha de defensar, i demana la dimissió del seu lider com la de demanar.

  Ja se que es dificil eixir del bipartidisme, pero fes un esforç i provau, i voràs com no es tan difícil.

 5. anonim, no et calles no, si aci estem per a parlar, el resultat de les auditories ahi el tesns, RES IL·LEGAL. I si el senyor puchades no va contractar a dit a eixes persones, JR li va dir que ho demostrara amb la documentació pertinent, es a dir, papers que acrediten eixe concurs de trallat de plaça i ja esta. Pero perque Puchades es va enfadar? perque no te eixa documentació i li va eixir la mentida, ell tambe contracta a dit. Per a xuleria la de Puchades, com be li va dir JR, hi ha un reglament per a expulsar a algú d’un ple, per tant, si no es fa de manera legal, no te perque abandonar la sala. I si tu dius que com li va dir que callara tenia que callar, qui censura? tan dificil era mostar la documentació que demanava JR? a vore si resulta que qui oculta informació es el pp. I estem parlan de beniganim, no em claves a zapatero, que tambe pense que algunes coses no les esta fent be, pero mira qui dona 1 milió d’euros al poble, si zapatero o Camps. La crisi no es culpa de zapatero, en altres paisos governats per la dreta tambe estan en crisi, a vore si s’entereu ja d’una volta. El pp el que te que fer es donar solucions i no criticar sense parar i fer por a la gent, aixo si que es manipular. I respecte a lo del canvi de vot, a vore si el canviem tambe per a la comunitat valenciana, que ja que critiques tant a zapatero, perga una miradeta a la gestio de Camps, que molta america’s cup i F1 pero sanitat i educació lamentable. I per últim, jo no tinc cap periodic.

 6. Recuerdo un post de otra página, aunque desconozco la autenticidad de los hechos mostrados, os lo muestro:

  “El grupo municipal del PP de Benigànim ha pedido la dimisión del alcalde socialista, Josep Ramón Vayá, después de quedar más que demostrado que el primer edil de Benigànim mintió a los ciudadanos de esta localidad respecto a la calificación de su propia vivienda, según denuncian los populares.

  Afirman que fue el propio Josep Ramón Vayá, cuando el 31 de enero de 2001, siendo alcalde, llevó a pleno el Plan General de Urbanismo; un plan general en el que su vivienda se calificaba de urbana, mientras que los terrenos lindantes cambiaron de calificación y pasaron de ser urbanos a zona verde, con el perjuicio que ello supone y la consiguiente discriminación que sufrieron los vecinos de Benigànim propietarios de los terrenos, a los que el PSOE modificó la calificación.

  Los populares acusan al alcalde de haber mentido a los ciudadanos en una nota informativa, repartida por el PSOE en el año 2003, en la que los socialistas hacían responsables al PP de Benigànim de calificar como Urbana la propiedad del alcalde. La realidad demuestra que el PP en su etapa de la alcaldía lo único que llegó a aprobar al respecto del PGOU fue la exposición pública y no la aprobación definitiva, que se produjo con Vayá en la alcaldía, quien además introdujo modificaciones al plan, pero se encargó de no cambiar en absoluto la calificación de su vivienda, manteniéndola como urbana.

  Por ello, y ante la gravedad del asunto, los populares retan al ahora alcalde a que se querelle contra el PP, por acusarlo de mentir y engañar al pueblo, o a que presente su dimisión y explique los intereses que pretendía ocultar con su engaño.

  Desde el PP consideran que esta última opción, la de dimitir, es la única que le queda por el bien del pueblo y poder así recuperar el buen clima social que el comportamiento del alcalde impide.”

 7. y torna-li, que si ha sigut d’eixa manera em pareix molt be que es demane la dimissió de qui siga, pero a vore si ens fixem tambe en les mentides que el pp de beniganim esta contant als ciutadans, o es que com el psoe va mentir, segons algunes noticies, el pp pot fer el que li done la gana?
  De fet, respecte als terrenys declarats zona verda, el psoe ha seguit el que va iniciar el pp de paco, que son els que van declarar eixos terrenys de zona verda, el que pasa es que el psoe ho ha dut endavant. Respecte a la califiació de s’ha casa, si es com es diu, em pareix molt mal. Pero com ja he dit, el pp de beniganim tambe esta mentint en moltes coses, (diners, quota ecoparc, sous…) i ha parat el creiximent del poble en infraestructures, aixo tambe hi ha que criticar-ho.

 8. Estos nomes entenen dos formes de pensar, o uno o altre res mes. Mira si son ignorants que s’excusen en el que fan atres partits pera poder defendre el seu… ni que cobraren comisio!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s