Denúncia Ciutadana: Incompetència sanitària

Comencem l’any amb nous fets que fan relluir més que mai la incompetència sanitària al nostre terme.

lluisalcanyis2

Com venim patint de fa anys, els deficients serveis sanitaris dels que disposem i els seu negligent personal sanitari només fan que passar al pacient d’un lloc a un altre sense solucionar-li el problema, arribant fins i tot a negar-se a atendre al pacient. Vergonyós avui en dia, que tenim que patir una seguretat social de fa 30 anys, en la qual no s’avançat gens. Les urgències un cop més col·lapsades, i el que es pitjor, sense especialistes disponibles. El cas que citaré a continuació es un dels tants que pateixen aquest mal servei de la sanitat publica.

Ahir dia 12-1-09, un pacient va despertar amb la cara totalment inflada i enrogida per un tipus de excema (no se exactament de quina patologia es tracta ja que encara ningú li ha diagnosticat res),va intentar agafar torn al seu metge de capçalera (J.C) però per a variar no hi havia ja des de bon matí, va anar al final de la consulta (13h) sense torn ja que era una afecció urgent que afectava molt al pacient, la resposta del metge va ser que anara a urgències de l’hospital Lluís Alcanyís amb un paper que li va omplir, per a que l’atenguera el dermatòleg de Guàrdia. Una vegada en urgències el pacient entrega el seu volant i espera a ser atès fins quasi les 5 de la vesprada, per a desgracia d’ell una vegada l’atenen li pregunten a que a anat allí, i li diuen que no el pot atendre cap especialista perquè no disposen de dermatòleg a urgències i no pot atendre’l ningú. El pacient sense ningú que li tractara el seu problema i amb la cara totalment inflada encara te que tornar a casa.

A l’endemà (13-1-09) continua amb el problema sense remitir i torna al metge de capçalera que l’envia de nou a l’hospital Lluís Alcanyís on el pacient es dirigeix a consultes externes de dermatologia i per a sorpresa d’ell no hi ha dermatòleg en tot el dia perquè els dimarts no hi disposen d’aquest servei (es suposa que dimarts no pots tenir cap afecció dermatològica), el pacient desorientat pregunta a les infermeres si algú pot atendre el seu problema perquè ja que no saben quina patologia es podria ser alguna reacció al·lèrgica i pregunten si hi ha al·lergòleg passant consulta, a lo que li responen que sí però que no el pot atendre perquè està atenent cites concertades de fa mesos.

El pacient encara sense haver sigut atès per ningú, es dirigeix al centre d’especialitats de L’Espanyoleto, on dient-se centre d’especialitats deurà de tenir treballant algun especialista, i espera que almenys un dermatòleg. Per fí, troba la consulta de dermatologia (amb el volant del metge de capçalera a la mà), i ho!! sorpresa no hi han pacients, pensa que per fi algú l’atendrà, però no, la dermatòloga es nega a atendre’l perquè segons ella el paper que li ha fet el seu metge de capçalera no està ben redactat i ella no atén urgències i no té perquè atendre’l, tot açò en un tò despectiu cap al pacient. Tot seguit el pacient es dirigeix al servei d’atenció al pacient del centre d’especialitats per reclamar l’actuació de la metgessa i el tracte que està rebent, pel qual deixa constància però ja sabem que serà paper mullat ja que les reclamacions acaben on comencen i no es fa mai res, negligència rere negligència, i maltractament rere maltractament.

El pacient ja desesperat torna a parlar amb el metge de capçalera, i demana que al menys per baixar-li d’inflamació el punxen d’Urbason, al quan el metge li respon que és massa tard i que ja li se rebaixarà l’inflamació sola. Tot seguit li fa un volant preferent per a que agafe torn al centre d’especialitats, torn que preferent i tot no li se donarà abans de 15 o 20 dies.

Com podem vorer la política dels nostres “serveis sanitaris”, es la següent: “si es molt greu ja et moriràs i tindrem un menys que atendre”, perquè vergonyosament a hores d’ara aquest pacient està treballant malauradament amb la seua afecció a la cara i sense dormir per les molèsties que li provoca, i ningú a hores d’ara s’ha dignat a atendre’l i diagnosticar-li el que té per poder donar-li solució. Aquest és un més dels casos d’incompetència que hem patit als serveis mèdics de La Costera, i que desgraciadament seguirem patint si ningú li posa fí, la qual cosa està molt crua.

Segurament molts dels que llegiu aquest fet es veieu identificats o conegueu algun familiar o amic que ha patit un cas semblant d’incompetència en aquestos serveis mèdics. Per a mi, no es la primera vegada que la seguretat social m’ha maltractat i inclús en dos ocasions anteriors de casos més greus d’operacions necessàries, hem tingut que acudir a la privada perquè probablement a la llista d’espera no ho hauríem contat, encara estaríem en ella.

Vos recomane fer-los públics per a veure si fent força tots algú ens fa cas i denunciar cada cas de maltractament mèdic i de problemes causats pel deficient funcionament de la sanitat pública a la nostra comunitat.

No volem que ens enganyen més, ja està bé d’actuacions polítiques per eixir a la foto, i més actuacions polítiques per solucionar els problemes reals dels ciutadans.

Mar S. (Una ciutadana indignada i maltractada pels serveis sanitaris valencians)

Anuncis

10 pensaments sobre “Denúncia Ciutadana: Incompetència sanitària

 1. Indignant. I com al final s’ha comentat, tots coneixem per desgràcia un cas paregut que ens haja passat a nosaltres o a alguna persona del nostre entorn. I el que més ràbia em dona és que els senyors polítics vagen alardejant i presumint de que tenim una bona estructura sanitària a la comunitat valenciana. Ah! i si alguna cosa no funciona correctamente o hi ha manca de personal, sempre sempre és culpa del govern central. Vinga va!! Vergonyós!! Que no s’inverteix des del govern prou diners, que no és té en compte el número d’habitans del pais valencià!! Quina poca vergonya, com poden dir això si són els primers que despilfarren diners que havien d’anar dirigits explicitament a la salut dels valencians, però… què bonic és crear construccions faraòniques per a omplir les butxaques de uns pocs, i mentres buidar la dels treballadors. Què bonic és mirar a un altre costat, que bonic és mentir, què bonic és tirar la culpa als demés, què bonic!!

 2. Jo també conec un cas… un veí del poble, que després d’un accident va fer més de tres visites a l’hospital perquè li feia molt de mal el cap. El remei?? Li van receptar Ibuprofeno (pastilles per al dolor) i arreando!!! Una cosa que havia tingut un accident i tot, i no li fan ni una punyetera placa?? Se suposa que l’home havia sufrit un accident de cotxe!!! ni una placa?? pues be, després de receptar-li les pastilles i insistir-li en que no tenia res, al dia següent la cosa va anar a més i aquesta persona es va posar molt molt molt malament, i si no arriva a anar a l’hospital rapidament havera mort. Resulta que el mal de cap que tenia era un cuall de sang al cap a causa del accident. Tant costava fer una placa?? que val una placa 5, 10, 15, 20€??? I ara em pregunte jo, tan poc valia la vida d’aquesta persona??

  UN ALTRE INDIGNAT!!!

 3. sabeu el que pasa que la recepcio del papa parlant de la familia el circuit de formula uno i tot el foklore que li agrada al senyor camps va per davant de la salut dels valencians. made in PP.

 4. Molt de rebombori, molta palla però poc de grà és el que té aquest govern pepero…
  que no sols de imatge i espectacle viu el poble, la gent comú menja, te malalties , necessitats educatives reals (a que si, blackberry fountain???) i paga impostos per a que els que estan al cap del cotarro els dediquen a solventar estes coses, que malgastar tots sabem fer-ho, pero és que damunt ells es riuen del poble que els manté (que ja ens val també als demés per contiuar mantenint-los al poder, tocat els ous… si al final té raó el Rus en lo de “burros”)

 5. És molt boníc que hi haja cotxets, el papa i tots els projectes faraònics que fa el PP del País Valencià. Cara a la galeria queda molt be però despres passen coses com aquesta que son indignants

 6. Diners para la saluyd no pero para la venguda del Papa, les barquetes, els coches, y aixna molt de bombo y olclore, pero para sanitat y escoles y servisis sosials que eufasa el Gobern Central, y els despilfarrant els diner.
  ¿PER FI YA SE SAP QUE VA COSTAR EL TOTAL DE LA VENGUDA DEL PAPA EN VALENSIA? no crec que mos enterem perque fento la Iglesia es secret de confesió. Casi segur que part de la erensia de la familia Nadal DE ONTENIENT AURA A NAT A PARAR AHI y mut.

 7. Tot el que passa en la sanitat i mes concret en l´area 14 (xativa, y la vall) es la estratejia de la coselleria per a que acaben de privatidsar la sanitat com en l´area de alcira la prova es que els profesionals sanitaris bons van, anansen perque veuen que el barco safona Caldria que els que vejeu el problema surtireu al carrer a fer vorer lo que está passant a la gran majoria dels veïns que inclus son votans del PP Cal una rebolucio per impedir que vajen deteriorant la nostra calitat de vida.

 8. El que no pot ser, es que vages pel matí a l’hospital i el metge es negue a atendret d’urgència perque no tens número i no vol atendret, ara això sí, si vas de vesprà a la seua consulta privà entonces si que t’atenen si, tu paga-li i ells t’atendran, el mateix metge que de matí et tracta malament de vesprà en la seua consulta es una gracia, això si només t’ha costat uns 100 o 200€, lo que vullga demanarte!!!

  Els metges que treballen per a la SS tindrien que tindre prohibit treballar de forma privada, i vorieu com acabavem amb el puto negoci!! que només volen que diners!!

  Perque un professor, o qualsevol treballador funcionari té que renunciar a treballar al sector privat, o com a mínim demanar-se mitges jornades per completar-la amb un negoci privat, i els metges tenen barra lliure?? Perque els metges poden de mati treballar de funcionaris i de vesprà tindre la consulta priva?? Amb això l’unic que passa es que quan volen guanyar pasta, de matí no et trauen trellat, no saben que tens, ara si vens a la meua consulta de vesprà t’ho cure tot!!! això si, primer paga!!!

  Escandalos!!! RUS, CAMPS DIMISSIO!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s