l’Ajuntament es gasta 90.000€ en el nou projecte de “sala d’usos múltiples”

l’Ajuntament s’ha gastat 90.000€ en redactar un altre projecte per la “sala d’usos múltiples”, una reducció del Auditori que havia plantejat el PSPV

ajuntament0

l’Ajuntament de Benigànim gastarà prop de 90.000€ en la redacció d’un nou projecte de “sala d’usos múltiples”, rebutjant el anterior projecte del PSPV per considerar-lo “massa ambiciós” per a Benigànim. De fet el projecte que planteja l’Ajuntament, pareix serà simplement un recinte amb quatre parets i una sola sala que deurà servir per a tot, cosa que queda molt lluny del projecte que s’havia plantejat per part del PSPV. De fet ara l’Ajuntament ja no diu “auditori”, si no “sala d’usos múltiples” el que us pot donar una idea de com serà el recinte. A més de moment no es disposen dades sobre on s’ubicaria, el cost ect…

Us podem avançar ja, que l’Ajuntament pareix que està intentant incloure alguna d’estes obres en el Pla d’Inversió Estatal de Zapatero, i per això s’ha convocat una sessió plenària extraordinària per al proper divendres.

Per tant dos noticies una positiva i un altra negativa. La positiva que pareix que l’Ajuntament podria fer alguna cosa per no pedrer el milió d’euros de Zapatero, i la negativa que pareix que el projecte d’Auditori va devaluant-se progressivament en una simple sala.

IMPORTANT: Finalment la sessió plenària extraordinària tindrà lloc demà Divendres a les 17h en el saló de plens municipal.

Anuncis

30 pensaments sobre “l’Ajuntament es gasta 90.000€ en el nou projecte de “sala d’usos múltiples”

 1. Mira lo que tindrien que d¡fer es dixar-se astar de romançós i fer un auditori com deu mana que les dos bandes de bng estan fent uns concerts de putissima mare, perdó x l`esxpressió, i a l`esglèsia de la beata o al banyuls no es poden apreciar. Soc músic de bng i se del que parle

 2. Mira Joan, molt al teu pesar es el partit popular el que esta al govern, així que…aguanta i traga!!! jo m’alegre moltissim!
  El teu zapatero que tan defens…que tan be dius que esta portant-ho es un crack!!! ha conseguit en cinc anys el que Felipe González va fer en 14anys!! visca el psoe!!!! jaja…

 3. de que t’alegres xatet, de vore com el poble no progressa? de vore com et pujen els impostos i com els gasten per a cobrar? de vore que estan enganyan-te i no faran el que van prometre? que trist eres, ara entenc perque el pp guanya eleccions i quanta rao tenia el Rus. I lo pitjor de tot es que ho dius ben orgullós, aixo demostra la ignorància i la poca visió crítica de les coses que tens.

 4. Que vols, jo?
  Si estos del pp en una piruleta s’aconformen , mentres “l’amo ” es menja el kiosco sanser.
  Esten acostumats a arreplegar soles les molletes que cauen, pero els d’esquerres (QUE NO SON SOLES DEL PSPV), volem que es compartixca el pastís, que a mosatros tambe ens agrada.
  salut i republica.

 5. Estem en la chapion league
  Seguem la octava potencia mundial
  Assolirem el pleno empleo
  Qui diga crisi es un antipatriota
  Es una desacelaracio
  Es una desaceleracia desacelerada
  es una desaceleracio acelerada
  A març ens recuperarem

  No sabre molt de politica pero els que ara manen, de saber si que saben i molt de com torejarse a la gent.

 6. Elpeperet.

  Zapatero i Solbes, saben massa bé la crisis que tenim al damunt. No obstant tenen el càrrec que tenen, i no poden induir a la por i el tremendisme tal i com fa el PP, de manera interessada.

  El que hi ha que fer es buscar solucions al problema i no passar-nos el dia criticant, fent por, tremendisme i no aportar res a la recuperació econòmica.

  La por que el PP aporta al carrer, provoca un descens en el consum, i per tant roda la roda roda el molí, la crisi continua es retroalimenta amb la por del consumidor. Avalat pel Partit Popular.

 7. Solbes él que podria fer es presentar la seva dimisio, (no es de recibo que a cada 3 o 4 mesos camvie les previsions) i substituit en un altra persona més capacitada al capdavant de la seva cartera.
  Discrepe en lo de la por del PP, per el sol fet de que no se els concedeix quasi credit i el personal veu el percal de lo que els pasara si se queden aturats. Es a dir, restringeixen els gastos superfluus.
  Ahir de vesprada els que ens representen a l´UE, decidiren doblarse el sou, passant de cobrar de 3000 i pico a 7000 i pico. Cap protesta de ningu i tots contents.

  Hi han coses que es podrien fer i no se fan com per eixemple:
  A França les hipoteques tenen un llimit de 30 anys, aci no. Ja se pensa en allargarles o pitjor de tot que les hereten els fills.
  A França hi ha una llei que persegueix l´usura, aci hi havia una i la van llevar els socialistes.
  A l´Alemanya han abaixat l´IVA en un punt i aci no. Es poquet, si pero fa que les persones puguen consumir.

  Preparat perque al mes de març segons diuen fonts notarials, de que s´ha fet una revisio a la llei d´expropiacions pendent d´aplicarse en la qual el preu sera el marcat per l´administracio, independement de lo que en les escriptures estiguen tasades les propietats (ja siga en bens inmobles, com a rustics).

 8. Peperet, crec que moltes de les mesures que proposes son interessants i sens dubte estem d’acord en que moltes milloraríen la nostra situació econòmica. Pero jo crec que el problema no está en Solbes i menys en les prediccions, si mires al teu voltant voràs com la linea d’actuació dels governs europeus és molt similar. De fet i és lògic, la majoría de ministres d’Economia están sota les peticions de dimissió dia a dia, pero no crec que una dimissió en mig d’una crisi solucionara res.

  Respecte al PP, no coincidirem, han tingut una actitud partidista i això ha creat un buit d’oposició constructiva. Això, ho pots vore clarament reflexat en les enquestes i pròximament en les eleccions europees, amb aquesta actitut els ciutadans veuen el PP i PSOE en la linea del partidisme, i no en la de l’interés per solucionar els problemes dels ciutadans.

  Com s’explica que el PP volen que s’escolten “les seues propostes” per a la crisi, quant el senyor Camps ací no ha volgut ni llegir les propostes dels altres grups parlamentaris? Això és diu demagògia, actuar segons m’interessa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s