Més voluntat que diners en la lluita contra l’atur

Voluntat molta, diners pocs. Aquests són els paràmetres sobre els quals el Consell que presideix Francisco Camps intenta frenar la ràpida destrucció d’ocupació que afecta al País Valencià.

camps

En els últims dotze mesos l’atur ha crescut un 66% i desembre es va tancar amb un total de 357.824 inscrits en les oficines de l’atur. Una destrucció d’ocupació que amenaça amb dur-se per davant la imatge de concertació social que amb tanta cura ha construït el Consell durant els dos últims anys. En aquest escenari, l’Executiu valencià no oculta la seva irritació amb uns sindicats que han iniciat les mobilitzacions en el carrer després d’haver signat mesos enrere importants acords en matèria de funció pública i concertació social. Fins al punt que els càrrecs populars han fet cridades públiques als sindicats perquè es mobilitzen contra el Govern socialista i no contra la Generalitat.

elpaiscom
Reportatge Complet


Anuncis

22 pensaments sobre “Més voluntat que diners en la lluita contra l’atur

 1. Para obush
  Entonces en dones la raó, si una sabata val de fer 7 euros en xina i no la poden comprar els xinesos, en el sou que cobren per ferla? es com açi una vivenda que val el sou de un treballador durant 12 o 20 anys sense gastarse un duro per a menjar.
  i lo de la corrupçio en xina, quan condenen algú per corrupcio es perque sa interpossat en el cami de un corrupte de mes poder. En una sosietat socialista com la que defenia Mao, segur que no hiaurien els desfases soçials que hian en xina, lo que vol dir que xina a canviat a pitjor, pero per a la majoria dels xinesos el poder subsistir es un logro, ja que fa poques generacions la vida de les persones no valien res en mans dels Mandarins.
  Si tens ocasió de poder parlar, en algun xines que vixca en España i no tinga ja por a les mafies que els controlen, voras que hia una altra versió a la teua

 2. Aixo que tu dius “currante” no te cap ni peus, la fan a la Xina per a vendrela aci, Ho entens ara?
  D´aco se diu dumping empresarial, es a dir vendre per baix del cost de fer aci a Espanya. Aquesta práctica es la causant del afonament textil i sabater a la nostra comunitat, tanmateix com que ara ja entren productes agricoles extrangers que son els causants de la caiguda i la no rentabilitat dels productes autoctons.

  Els xinesos els interesa de que els vinguen les fabriques a produir al seu pais, igual com aci interesa en el seu dia de que vinguera la Ford a Valencia; per el sol fet de que empleen a la gent i contribueix a la modenitzacio del mateix.

  Home si tu comptes el valor comercial d´aci amb la capacitat adquisitiva dels xinesos, aquestos ja fariea anys que s´hagueren mort de fam.Una mostra:

  Aci el sandero es ven a 10000 euros, alli a la Xina un de similar carateristiques fet al seu pais els venen a 3000 euros, com voras els preus d´alli son d´acord amb el que poden alli gastar.
  En quant a lo de Mao, no vullgues tu saber més de lo que els xinesos patiren baix el seu mandat, que van tindre amb ell hambrunes i una revolucio cultural que quasi acaba de esborrar les antinguitats i tot rastre cultural anterior.

  Per lo tant no vages mesclant la politica amb l´economia, els diners no tenen nacionalitat i si que tenen amo. Ara si a tu t´afalaga culpar al conjunt de tots per quatre sinverguences, tu mateixa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s