Informació de la passada sessió plenària

Us oferim informació i documentació de la passada sessió plenària extraordinària en la que es va aprovar la construcció de una “sala d’usos múltiples” amb la inversió local del Govern d’Espanya

Tal i com es va comentar a la crònica, el passat divendres es va aprovar en sessió plenària la construcció de una “sala d’usos múltiples” en terreny de l’auditori que roman en l’aire. La construcció serà finançada pels diners del Fons Estatal d’Inversió Local impulsat pel Govern Espanyol.

Seguint el nostre compromís de fer arribar tota la informació possible als ciutadans, us oferim la memòria valorada del projecte així com les reaccions del grup de l’oposició. Podeu baixar tots els documents fent click en la miniatura. Per visualitzar els documents, necessitareu un visor PDF com el Adobe Reader o el Preview.

memval
Memòria Valorada del Projecte
propossal
Proposició Presentada
salapspv
Al·legacions del PSPV al projecte
Anuncis

31 pensaments sobre “Informació de la passada sessió plenària

 1. L´unica cosa certa es que el millonet ve del gobern central i esta aprovat; siga el color del que siga del que mana, aquestos diners estan aprovats per els diputats. Este millonet es una cosa que es veu i que esta a la má.

  En l´assumpte del 4 millonets, encara a dia d´avui no s´ha vist cap subencio d´eixe calat i molt menys del qui ho haja aprovat la seva cara . Per a mi aixo es marejar al personal de que “nosaltres en 4000000, mes bo i mes gran” ; el ple en que es van abstindre els del PSOE en eixe dia no van ells presentar cap planol i presupost de l´auditori abans esmenat per aixi poder comparar les dos opcions i triar la més adient per al poble en eixe pleno.

  Perque clar el millonet eixe esta asegurat de que es rebra, ara anem a posarmos en el cas de que es tries l´opcio dels socialistes i se duguera endavant. Hi hauran 3 millonets en l´aire que veges tu que si s´acabaren els fons per a aquestes obres, el bony eixe aniria a parar per al poble. Resultat de l´euació aquesta: 1+1= 2 bonys més per al poble (el primer d´abans i el segon aquest).

 2. l’opció dels socialistes no s’ha triat no peque no hi hagueren diners o no estiguera el projecte aprovat, que el pp aixo no ho ha negat mai, sempre ha dit que ells en farien un de mes xicotet, el que vol dir que si que havien vist un projecte aprovat, el que implica que tambe estaven els diners, que tot forma part d’un projecte (instalacions+diners), eixie auditori no s’ha fet perque com explicarien ara els del pp si estiguera fent-se tots els projectes del psoe? com explicarien que no tenen idees? aleshores el que han fet es posar denuncies tontes, mentir, i intentar desprestigiar al psoe per a desviar l’atenció de la gent, aixo si que es marejar al poble. I ara per a que no diguen que han deixat escapar un bon grapat de diners, faran una xapusa en compte d’un auditori, perque el pp si que no te projecte d’auditori, i el programa electoral de pp amb les promeses en casa el tinc, i de moment sols el contenidors, i no hi ha temps per a fer el que falta, tambe demanareu la dimissió del pp quan arriven eleccions?

 3. Para un anonimo que dice lo del baloncesto.

  Ahi se puede jugar a baloncesto? Habria que levantar el techo 4 o 5 metros mas no? O es que en el baloncesto no se pueden hacer pases altos? Por cierto alli hay canastas para jugar?

  Si le hubieran hecho caso al presidente del baloncesto yo creo que lo hubieran hecho mucho mas alto de lo que esta ahora y hubieran puesto canastas no?.

 4. Te queixes que els del PP no fan res i poc despres vols lligar als d´ara amb els projectes inaacabats o per començar dels anteriors que varen estar i lo milloret de tot es que si s´acaba una cosa el PP que la va iniciar el PSOE del poble al que tinguem que agrair es al PSOE i no a tot dos equips de gobern per la faena feta. No se jo pero aixo ja ratja el sectarisme pur i dur; en eixa clase de pensar poc se pot parlar.

 5. els projectes estaven per començar perque anaven a començar-se en la legislatura, per aixo hi havien subvencions, i per aixo hi havia un programa electoral on ho explicava tot, i tot aixo la gent com tu ho sap de sobra, el que pasa es que el pp el que va fer es no iniciar-ne cap per a perdre se les subvencions, perque si no comences un projecte en un temps llimit, la subvencio es perd, que el que volia el pp, i clar, ara si que es veritat que no hi han, pero perque les han deixat escapar. I persuposat que si ara el pp acaba algo iniciat pel psoe hi ha que donar les gracies al psoe, o es que ara si s’acaba l’avinguda tenim que donar les gracies al pp que ha renegat tant? el projecte de qui es? i la casa ribelles, que va iniciar la seua remodelació? el pp? doncs no tinc perque donar-li les gracies de la idea. O qui va aconseguir la subvenció per a l’asfaltat de la carretera fins a la gasolinera, el pp? jo li donaré les gracies al pp d’aci dos anys, per no tindre un complex esportiu com cal, per no tindre en funcionament el centre de dia, per no tindre una residencia, per no tindre un auditori, per deixar al poble sense diners, per haver fet un contenidors i per no tindre idees per a millorar el poble, ja que per iniciativa propia sols haurán fet uns contenidors i una sala multiusos, o siga, practicament res del que van prometre. El que tenien que haver fet, era deixar que es feren eixos projectes del psoe i ells fer-ne de nou, i li donaria les gracies per haver-los acabat i per els nous que ells han fet, i d’eixa forma em demostrarien que volen millorar el poble i treballar per a tots, i aconseguirien el meu vot, pero han demostrat que sols volen cobrar i enfrontar, desprestigiar a l’antic gover com siga, i enfrontar a la gent.
  Lo teu si que es sectarisme, inclus en el nom ho dius, i en gent com tu que no te opinió propia sino la que li diuen despres d’una palmadeta a l’esquena tampoc es pot parlar.

 6. per a hcen, dir-te que el lloc per a jugar a basquet es el pavelló, aixo no vol dir que en eixa sala no es puguen treballar altres continguts relacionats amb el basquet si fera falta, no es precís fer un partit o fer pases alts ni tirar a canasta, pots treballar altres conceptes tècnics o tàctics sense necessitat d’un sostre alt.
  no te res a veure que si ho revisa el president de basquet tinga que ser la sala per a jugar a basquet, es pot haver fet una reunió entre totes les parts i arribar a un acord sobre com fer la sala i haver un portaveu, siga el del basquet o el d’escacs.

 7. Lo que hi ha que llegir a voltes.

  Si te fixes be en cap moment he censurat el PSOE, nomes he esmenat el que pot passar si s´acaben els fons abans d´hora. Molt pares de familia m´hauran entes en quan he dit si s´acabes els diners (que aixo ha passat, cumplir en tot i acabarse els diners). A voltes hi ha que saber parar i vorer el que pot pasar si ixen entrebancs.

  No soc tan sectari com tu dius i ja ho veus en els meus comentaris. El que un siga de dretes no significa que tambe siga un inquisidor i ja parlant de l´esglesia us pose un enllaç de les festes de la Beata Ines de Beniganim que ha sortit a 2Las provincias”:

  http://www.lasprovincias.es/valencia/20090121/local/costera/devotos-toda-comunitat-valenciana-200901211950.html

  Hem doblat en un sól dia la nostra poblacio en nombre d´habitants. El churrerro no tenia prou mans per a servir a la gentada que acudeix fidelment açi tots els anys.

 8. sobre la web. Ja però en aquell moment la pàgina estava molt buida. Ara està més pleneta i al menys dona informació. I m’agrada’t molt la secció de subvensions i la del punt juvenil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s