100 ciutadans preguntaran a Zapatero

51 dones i 49 homes representatius de la societat espanyola formularan les seues preguntes al president del Govern en la nova edició del programa, presentat i moderat per Lorenzo Milá en La 1 de TVE.


Una entrevista, que els ciutadans podran veure el dilluns 26 de gener a les 22.00 hores en tots els mitjans de RTVE, per a la qual el president del govern duu diversos dies preparant-se amb la intenció d’enviar als ciutadans un “missatge didàctic i comprensible” sobre la crisi econòmica.

Les 100 persones seleccionades per a fer les preguntes en el plató provenen de tots els sectors del mercat laboral. També assisteixen estudiants, jubilats, mestresses i desocupats. Estaran representats els immigrants i persones amb discapacitat, i totes les tendències presents en el Parlament. Andalusia (15), Catalunya (14) i Madrid (13) són les Comunitats Autònomes amb més ciutadans en aquest espai de televisió.

16 pensaments sobre “100 ciutadans preguntaran a Zapatero

 1. El programa es una burda propaganda de ZP y su sonrisita de imprudente, cínico y zafio. No tiene ningún interés, es un panfleto que abunda un poco más en esta sociedad totalitaria, sin libertad y donde se intenta implantar el pensamieto único. Una sociedad alienada y hundida EN UNA GRAN MISERIA MORAL Y CULTURAL, la España del chikilicuatre. ¡SALUD Y LIBERTAD!

 2. ¿¿Tengo una pregunta para usted?? O (de Oviedo, para los malpensados)
  ¿¿tenemos unas preguntas anteriormente preparadas para usted??

  Por que no me creo que les dejen decir todo lo que quieran saber.

 3. “Ernesto” veig en tu un to despectiu, no se si saps que el senyor Rajoy també acudirá al programa després de Zapatero al igual que altres liders polítics. A mi em pareix una molt bona aposta per la pluralitat informativa que facilita i molt el contrast d’opinions.

  Salutacions

 4. Pense que és un gran programa, i una oportunitat de donar transparència a una gestió… hi ha liders… (CAMPS) que només s’atreveixen a contestar als microfons de Campsnal9, ja voldria jo vore-lo ahí enmig del ‘ruedo’ i poder fer-li unes preguntetes ja…

  A una altra cosa!!! A veure si la pluralitat politica arriba a tots…per exèmple fins a Esquerra Unida.

  Ernesto… parles com… no sé… mira.. al llegir-te hem ve al cap una imatge… com si fores baixet… amb bigotet rasuraet… portares unes Rayban de pera… vestires d’uniforme blau… i només escrivires amb la mà esquerra perque el braç dret el tens tieso i amunt brindant al sol… m’entens?? pareix que defenses idees de l’Espanya més profunda i Autoritaria que coneguem.

  Com pots dir que estem en una societat de “pensamiento único”?? això voldria la gent com tu, que vivirem en un “pensamiento único”, sempre que este “pensamiento único” fora el vostre clar.

 5. Pa i circ, lo mal es que de moment voren el circ i altres ho voran sense tastar el pa.

  Jo tambe tinc ganes de preguntar i mira tu no me deixen trucarlo al plato en directe. A vorer si aquesta nit es mostren compasius els de TVE1i deixen que la gent puga trucar desde sa casa al directe.

  Tic, tac, tic, tac, demane el mateix per al Camps i mira tu tinguem que fer l´excepcio al Rodriguez Zapatero. ¿Us heu fixat que omitix u omitixen el primer apellit seu (el del president)?

  Saps lo que s´han sentit este mati desde la radio i no es la cope precisament, que volen tornar a ingresar més diners en els bancs el gobern, degut a l´alt index de morositat que esta pujant degut als EREs (Aixo si, no els culpe dels ere als que manen).

  el Zapatero es el Robin Hood dels bancs, agafa diners de tots per a donar als mes rics; que curios, bonica manera de donar tranquilitat (aixo si els banqueros, ben descansats estan), I damunt a les rentes més altes que de les quals una majoria provenen del capital mobiliari els regala la reduccio del % que pagaven a hisenda.

 6. Peperet, en el programa, la representació de les persones que hi son, correspon per afinitats a la mateixa proporció de representació en el parlament español. Per tant hi haurà diversitat d’opinions. De totes formes dirte que el teu partit no es exemple de pluralitat informativa, si no mira l’últim “debat” que va fer el Camps a Canal9.

  Respecte als bancs ara resulta que les oposicions de dretes europees defensen als treballadors… Tota la vida defensant als rics i ara mira es preocupen dels que menys tenen. Pots mirar el país que vullges, disme un sol de DRETES o de ESQUERRES que no hajen injectat diners als bancs. Em pareix molt correcte que tu opines que no es necessari i que es podría invertir en un altra cosa, pero no identifiques això amb el PP, per que si el senyor Rajoy havera estat al govern, havera fet el mateix que tot el món.

 7. despues la gent diu que si hi ha machisme , i yo si la meua vista no m’anganya veig que els que formularan les preguntes son 51 dones i 49 homes , i despues volen que hi hasga igualtat

  per que no 50 done si 50 homes?????????

 8. Son 51 dones i 49 homes perque en la societat hi ha MÉS dones que homens.
  Si no saps això és que tens poca cultura, perque tots sabem que l’esperança de vida de les dones és més alta, i a més a més, naixen més dones que homens.
  Així que informat un poc abans de criticar

 9. NO VAL LA PENA ENTRAR EN EIXES DISCUSSIONS, ÉS PURA DEMAGÒGIA.
  ÉS IMPRESIONANT FINS ON ARRIBA LA CAPACITAT DE RAONAMENT D’ALGUNES PERSONES, JEJE

 10. Tan sols fer una puntualització a una intervenció meua més amunt. Havía dit que Rajoy aniría al programa, pero segons he llegit el senyor Rajoy ha declinat la invitació al menys fins que passen aquestes eleccions autonòmiques i europees.

  I també un apuntament al senyor “Power el del royalti” que insisteix en fer al·lusions personals en aquest cas cap a un servidor. Si les teves intencions son amenaçar o intimidar, tu mateixa et deixes en evidència demostrant que et molesta la llibertat d’expressió. De totes formes quedes en evidència apostant per ixe “personalisme” que en aquest bloc s’ha rebutjat des de un principi. Ací venim a discutir arguments no a enfrontarnos personalment, si tu creus que jo estic equivocat estaré encantat de debatir en tu els teus arguments, pero ixe enfrontament personal al menys ni en mi ni en aquest bloc el trobarás. El bloc te accés a les IP’s de tots els comentaris i més, i per tant sabem qui eres, pero MAI trobarás en aquest bloc fent al·lusions de caràcter personal, en definitiva ací estem per debatir idees i no per llançarnos els trastos en la nostra vida personal.

  Gràcies!

  Salutacions

 11. Jo crec que haguera segut més adient de sentar un 50% de tot dos sexes i alhora dels 100 asistents; que hi hagueren hagut uns 14 (dins dels 100) repartits d´igual manera.

  Ara ens toca tots esperarnos fins a que es reuneixquen els diputats per vorer eixe pleno.

 12. Si estic d´acord amb tu.

  Xapo per al Zapatero, si sobretot despres que m´he assabentat de que este president nostre s´ha comprometut en donar uns 250 millons d´euros repartits entre diversos i futur ejercicis per ajut humanitari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s