El Partit Popular de nou en contradiccions

Sectors del PP han criticat la normativa d’instal·lació de un cartell en totes les obres finançades en el Pla d’Inversió Local promogut per Zapatero

publicitatcamps

La normativa per a les obres acollides al Pla d’Inversió Local promogut pel Govern Espanyol, estableix que s’ha d’instal·lar un cartell anunciador de l’obra en el mateix lloc de la construcció. El Partit Popular i els sectors més dretans, no han tardat ni un dia a eixir al pas, criticant el cost d’aquest cartells i també l’efecte propagandístic. En aquest cas estic d’acord amb ells, estos cartells son inútils i l’únic objectiu que tenen és el de la propaganda i per tant una inversió innecesària en la situació en que ens trobem.

Però com sempre el problema que te el Partit Popular és que es contradiuen les posicions d’oposició amb els accions als territoris en que governa. Abans de les passades eleccions el senyor Camps, va manar instal·lar uns mega cartells en els llocs on suposadament s’han de construir nous hospitals el dia que el Camps tinga ganes. Per exemple a Gandia está instal·lat este gran cartell, això que la construcció de l’hospital està totalment paralitzada i no s’ha fet res. Tota aquesta inversió per disimular la pèssima situació de la sanitat valenciana.

Com es pot dir una cosa, i a la vegada estar fent el mateix?

Anuncis

4 pensaments sobre “El Partit Popular de nou en contradiccions

  1. Se hacen la foto del inicio de la obra y el san Benito para el que venga despues del de la foto; eso si, si se acaba la obra se ve despues la tortas que se dan por figurar de nuevo.

    Todos por igual y nadie les puede decir nada, no como en Francia que si han sabido responder y eso que los franceses estan mejor que nosotros.

    Un ultimo apunte, estamos en números rojos y esto supone que una vez terminada la obra, el mantenimiento corre a cargo del simposio municipal oseáse más impuestos y mayores cacicadas a los habitantes del pueblo. Y en esto todos los ayuntamientos lidiaran con este regalo.

  2. Xicons i xicones, van per els DINERS, que no en tenen prou i necessiten fer recaptació. Han cremat tot lo que tenien que cremar i ara les factures i els seus xanxullos els estan passant factura i a pagarho qui si no que el poble.
    No soles aci, sino tambe a la CV, les revisions a Valencia més cares que a Albacete. I la FAENA es la mateixa que fan aci que alli. Un 10 per el video de la xica diguentli les quatre veritats.

    Encara hi han que no s´han llevat de damunt la vena dels ulls. A les altres votaes a aquestos personatjes hi ha que ferlos fora i posar d´altres més competens. Tant si es el PSOE, com el polero o com el perico de los palotes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s