Qui va prometre la plena ocupació?

Des de “El Mirador Valencià” hem realitzat un video on Francisco Camps insisteix diverses vegades en que s’arribaría a la plena ocupació al País Valencià

7 pensaments sobre “Qui va prometre la plena ocupació?

 1. Que curta és la memòria ho que ignorants ens fan als valencians els nostres dirigents autonòmics.

  Felicitar-vos per el treball i m’he permés els luxe de posar-lo al meu blog, nomenant-vos com autors evidentment.

  Salutcions des de Beniarrés

 2. http://es.youtube.com/watch?v=UbfoV_ANwVg&feature=related

  Trobat a la xarxa.

  Ara disme si en el 2007 la cosa no va explotar i ara al 2008 ja a començament ja en les empreses ja començaren a fer reduccions de jornada, per lo tant algo es couia eixos dies i hi ha que recalcar que s´estava en precampanya. Vols excusar d´uns conters fets del 2007 per ala gestio del nou mandat socialiste.

  Un últim e important cosa, al 2003 va rebre un pais sanejat. 5 anys despres i es dedica a traure recursos dineraris fora i lo mes pitjor amb el numeros en roig.

 3. Sa beu quin és el verdader problema? que mentres nosaltres discutim sobre qui té la culpa de la crisis, els polítics, del partit que siguen, ells viuen igual que sempre, i xarren molt però no actuen, tant els de un costat com l’laltre.

 4. Ja va seguent hora que repartim entre tots els governants les responsabilitats de la situació actual, començant per l’alcalde ó alcaldessa de cada poble, continuant per la província i després als governants de cada autonomía.

  Si Mr Camps sabía dir que a València havía creat nosequants llocs de treball, que tinga valor per a tornar a eixir i que ens confese els llocs de treball que ha destruiït.

  També penxe el vostre video al nostre blog,

  salut

 5. a vore peperet, aixina contestes a lo que diu camps? amb un video que esta mes manipulat que manipulat, jajajajaajajaja. quan es deia que no hi havia crisi es perque les dades no ho refectien, per aixo camps tambe va prometre plena ocupació, cosa que demostra que el pp volia fer por per a guanyar les eleccions. I de l’aigua ni parlem. Lo de que van portar a catalunya era de les aigues sobrants dels regants de tarragona i no era aigua de l’ebre.En terrorisme primer no estava Rajoy d’acord, despres en vore que estaven detintguent-ne a molts, ja li pareixia be la política antiterrorista… Pareu ja de fer i dir tonteries per favor. Tots sabem que el psoe no ho ha fet tot perfecte, pero es que conforme parleu els de la dreta pareix que tingueu la veritat absoluta i despres tambe feu unes cagades espectaculars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s