RTVV suma al seu deute un nou canal d’informació

Amb més de 1.100 milions de deute acumulat, en fallida tècnica segons la Sindicatura de Comptes, amb un descens sever d’ingressos per publicitat reconegut en la presentació de pressupostos i sense contracte programa, Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) va anunciar ahir el nou canal 24.9, dedicat a la informació durant 24 hores.

rtvv-390x200

El president Camps ho va anticipar al setembre i ahir Pedro García, director general de RTVV, va presentar 24.9 al consell d’administració. El nou canal estarà dirigit per José López Jaraba, ex delegat del diari Abc a la Comunitat Valenciana i ex cap de la secció de nacional en la redacció de Madrid.

La Generalitat assumeix el deute de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) en 2009 sense que haja sobre la taula el contracte programa que també va anunciar Camps el passat any. El Consell es va comprometre al presentar els pressupostos de 2009 a pagar en aquest exercici 230 milions d’euros entre subvencions, devolució de préstecs o pagament d’interessos.

elpaiscom
Noticia Completa
Anuncis

4 pensaments sobre “RTVV suma al seu deute un nou canal d’informació

  1. i ahi va una nova mostra de la nefasta gestió del govern de Camps. Deguem diners per tots els costats, pero per a la F1, i els vaixells si han tret, el que fa que cada volta el deute siga mes gros. Com tenen que haver diners per a invertir en sanitat, educació o cultura? en res del invertixen produeix ingresos, pero clar, i la imatge que es dona de cara al món de valencia? perque la política del pp es això, sols imatge, aparentar el que no som. I ara entre tots a pagar el deute de Canal 9, una vergonya de TV autonòmica, pero clar, es la principal eina política que te el partit, així que, s’ha de salvar com siga.

  2. De moment ja volen dur els sindicats a la RTVV a jui per irregularitats comeses en contra de l´estatut dels treballadors envers les obligacions que han sigut ignorades de pla. Vorem com queda la cosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s