El Govern dividit per la posició front als bancs

El Govern Espanyol sembla que no acaba de definir una postura concreta per pressionar els bancs

miguel_sebastian

El ministre d’Indústria va fer ahir unes afirmacions sense dubte ben polèmiques. Miguel Sebastián va assegurar que al govern espanyol «se li acaba la paciència» amb les entitats bancàries ja que les empreses i les famílies no poden aconseguir crèdits. Aquesta opinió, al meu parer la més encertada, ha sigut censurada en certa manera per José Blanco que ha afirmat els socialistes tindran «una paciència il·limitada» amb les entitats bàncaries perquè aquesta és «l’obligació i el deure del partit».

La declaració de Blanco crec que està fora de tot sentit no es deuria d’afirmar que la paciència és il·limitada per què aleshores estem dient que aguantarem el que els senyors banquers decidisquen. Pel contrari l’opinió de Miguel Sebastián denota la seva formació en economia, ja que és una afirmació molt més realista i més lògica i ho és més si es refereix indirectament a una possible entrada de l’estat en l’accionariat dels bancs. Aquesta seria la mesura més adequada que es deuria de prendre, ja que d’aquesta forma seria molt més fàcil propiciar el flux creditici i a la vegada vigilar pels drets dels ciutadans.

Anuncis

2 pensaments sobre “El Govern dividit per la posició front als bancs

  1. Jo crec que lo mes adient seria fer una banc nacional i proveirlo a ell directament. D´aquesta manera els empresaris i autonoms tindrien un lloc on acudir per adelantarlos les lletres. O aixo o directament intervencio publica estatal sobre bancs i caixes.

    Molts empresaris els ha costat tancar degut a aixo, a la falta de liquidesa (diners). Lo més vergonyos son els banquers que ara culpen a tots de la bambolla i ells se pensen que son un santets i aixo no ho es.

  2. jo tambe pense que no es pot tindre una paciencia sense limit, hi ha que presionar als bancs un poc per a que faciliten els credits. Em de posar un poc de la nostra part tots

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s