Propaganda per la sala d’usos múltiples

En aquestos temps de crisi i “austeritat” a l’Ajuntament de Benigànim no se li ha ocorregut altra cosa que gastar-se diners en publicitat

fulletsala
Feu Click per Baixar

En el fullet que teniu disponible dalt en PDF, l’Ajuntament anuncia la construcció de la Sala d’Usos Múltiples amb mapa i intervenció del senyor Puchades. De nou s’insisteix molt en que l’auditori i la sala no és el mateix, però ells mateixa ja es deixen en evidència quant diuen que en un futur s’uniran, és a dir, que com l’altre projecte no han sabut exigir el que tocava han pensat que en aquestos diners podrien servir-los per fer un afegitó i sumar algo.

En el revers un escric signat pel senyor Puchades ens explica l’assumpte. Destacar la presència en secundària del valencià, així com l’absència de paraules com “Govern Espanyol”, “Zapatero” o “Govern de la Nació” com li agrada al senyor Puchades. Segurament si fora de la Generalitat o la Diputació la cosa canviaría. Per que no han explicat que és el Fons Estatal d’Inversió Local i qui el promou? A això s’en diu amagar informació per a benefici propi.

Esta molt bé informar a la població, però perquè només l’informen d’allò que els interessa? Per altra banda sembla que la crisi econòmica i les consignes d’austeritat no han aturat la enorme despesa que l’Ajuntament de Benigànim realitza en marketing i publicitat.

Anuncis

15 pensaments sobre “Propaganda per la sala d’usos múltiples

 1. el pp, no oculta informació, agilitza tramits home!! I a mi es senyor puchades em pot dir el que vullga, el pp va prometre que al acabar la legislatura beniganim tindria un auditori, entre altres moltes coses, i de moment ens han enganyat a tots, perque no farán res. I la sala d’usos múltiples es una substitució de l’auditori. Fora el pp a les pròximes eleccions.

 2. Beniganim, està ple de racons, “la casa de la cultura” “la casa de la musica” “la casa dels metges” “el lloc dels festers” i ara aquest, espere que li se done un utilitat com calga i no siga un racó més que ens coste molts diners i no aprofite que al que calga.
  Hi han MOLTES COSES mes necesaries pel nostre poble, ja que aquesta inversió
  aporta poc, …….. en tots els aspectes.

 3. No o home no, tindirien que posar una foto del zapatero.
  Joan la cuestió es criticar. Vols rascar de aon no hia.
  El alcalde no parla de unir, sino de tiendre zones comuns.
  Per afrodita dirli que si la gent (que ha governat beniganim) fora vident del futur podria haber fet un macro edifici on cabera tot, pero les coses es fan cuan es fan i dels diners que es disponen.

 4. Volem l’auditori! Volem l’auditori!!!
  El senyor Camps ens ho va prometre…tots tenim el CD de la campanya electoral del PP de Benigànim a casa: “si jo sòc President i tú, Juan, eres Alcalde a Benigànim tindreu Auditori i Poliesportiu”…va ser algo així no???. Au pues!. A vore si fem algo que per això cobreu!!! i no poquet!!!

 5. dnou, parles de que la qüestió es criticar? i que fa el pp, no critica? I no fa falta ser vident per a saber que a beniganim fa falta tot el que anava a fer el psoe, i segur que altres coses, pero un auditori com cal fa falta, un complex esportiu com el que anava a fer-se fa falta, el centre de dia en funcionament fa falta, la residencia fa falta… no se qüestió de ser vident, sino de ser previsors, de fer progressar el poble i avançar-se al creiximent del mateix.
  I les coses es fan quan es fan? jo no pense aixi, en el programa electoral del pp hi han unes promeses per a estos 4 anys, una d’elles un auditori, pero un auditori fet, acabat, en funcionament, i no una sala d’usos múltiples. I tu saps que prácticament res del que han promés es farà. Hi ha que criticar a tots per igual quan governen si fan alguna cosa mal o no fan el que van prometre, i no mirar tant el color. Respecte als diners, tenen diners per al que volen, i no estaria mal que digueren que els diners son de Zapatero, perque si foren de diputació o conselleria si que ho dirien, el que pasa es que vos dona ràbia vore com els peperets de la generalitat no solten un duro, i als que tant critiqueu son realment els que estan treballant per tots, mes be o mes mal, pero almenys ho intenten.

 6. Dnou, les coses es fan amb un poc de previsio, el que no pot ser es, per exemple, fer un pabello i als cuatre anys quedarse curt.
  Per que en el Llosar en l’ultima pagina a la part de baix posa: Colabora, Conselleria de cultura, Diputacio de Valencia, etc i en aques butlleti informatiu no posa: Patrocina Gobern espanyol o ministeri d’administracions publiques?
  Igual es per que estes administracions no son del PP?

 7. Lo important no és que va a fer-se un centre juvenil i un auditori, sinò que han enviat un paperet informant al poble i donant la possibilitat de fer propostes (participació ciutadana)!!!! per primera vegada conta l’ajuntament amb el poble desde fa no sé quans anys!!! per fi beniganim tindrà un lloc per a la gent jove, això si és important! de moment no està fet, però en el moment que estiga, al igual que l’auditori, es podrà dir que el pp ha fet les propostes, cosa que el psoe no podrà dir-ho.

 8. anonim, que ignorant eres. de veritat et creus que en el que queda de temps hi ha prou per a construir un auditori i un centre juvenil? et recorde que entre les propostes estava la de un auditori fet, acabat, inaugurat, no el projecte. Si tant de interes en fer un auditori tenien, podrien haver tirat endavant el que tenia aprovat el psoe, que per altra banda no pots dir que el pse no ha acomplit mai les promeses electorals perque si que ho ha fet, clar que estos 4 anys no, pero perque esta a l’oposició, aixina que no et poses tan “gallito” que gracies que va manar el psoe 8 anys i el poble ha crescut un poc i s’ha modernitzat, perque disme que han fet a part dels contenidors en 2 anys i posar-se bons sous?. Jo tambe espere que el pp, faça tot el que va prometre, perque tampoc veig cap projecte d’un centre comercial amb bolera, que tambe deien que estaria acabat i es podria anar, i un centre comercial no es fa en 4 dies. No anem acurtant les promeses del pp, que van ser moltes, no un centre juvenil i un auditori solament. Tambe va dir puchades que en gener el centre de dia estaria en funcionament, on esta eixa promesa? una altra mentida, si es que no paren. O es que clar, puchades no va dir quin any no? ah claro, perdo. Mare meua, menut poble de cegs, que tenen les mentides davant de la cara i no les veuen, o millor dit no les volen vore. Aixina es quedara el poble,

 9. dnou, per que en el llosar no posen fons provincial, cuant es feferixen a la diputacio, o fons autonomics cuant es refereixen a la generalitat???

 10. Anonim, el projecte ja esta presentat i aprobat, per lo tant per moltes propostes que la gent faja, no podran haber modificacions, aixo es tindria que haber fet, abans de fer el projecte, pero com no pensaben fer res, no van dir res abans. El que pasa es que com han rebut diners del govern d’Espanya, tenen que fer algo amb ells, ja que de la Generalitat i la Diputació no rebran ni un duro.

 11. Anonimo,el PP hara un centro juvenil,pero no debemos olvidar que lo hara gracias al govierno de españa que da la casualidad que es del PSOE ¿DONDE ESTAN LAS PROMESAS DE CAMPS Y PUCHADES? tu mejor que nadie sabes quien va a pagar los contenedores y las gradas del campo de futbol,a base de prestamos que pagaremos los vecinos asi cualquier persona puede hacer cualquier cosa ,si lo paga el pueblo ¿donde estan las subvenciones para arreglar caminos? porque pagar los propietarios si se paga un impuesto para mantenimiento de caminos rurales….
  no critiques tanto la gestion del PSOE porque el PP tiene mucho mas y parece que no lo quieres ver dedicate a lo que estas y deja el pasado que a la vista esta.

 12. Com bé diu Afrodita, el que li sobra a l’Ajuntament de Benigànim són “racons”. Com sempre va bé recordar, va ser el govern municipal del PSPV el que va intentar aprofitar allò que va heretar. Li va donar ús a l’antic ambulatori amb l’Àrea Jove i al primer pis serveis que depenen de Benestar Social, dalt del bar dels jubilats millorant les instal.lacions de l’Escola d’Adults, la Casa de la Música mantenint la seu de col.lectius i disposant d’una aula de tallers, a més d’instal.lar a la planta baixa la Sala d’Exposicions, ampliant el Pavelló amb una sala perquè s’havia quedat curt d’espai…. En quant al PP, va desestimar el projecte d’Auditori del PSPV…. i no era més lògic que el que plantegen ells???? Per què ara plantegen dues coses una sala “multiusos” i un auditori….. si tenen un centre de dia morint-se de fam…. i la piscina???? a veure quants anys estan per reparar els desperfectes….. Si estaguera Calardo el xiquets ja estarien nadant….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s