El PP Valencià en el ull de la corrupció

Afins al Partit Popular han sigut detinguts per una presumpta trama de corrupció en la que estaría implicat de molt a prop el PPCV

campsppcv

Funcionaris judicials, per ordre del jutge de l’Audiència Nacional Baltasar Garzón, es van desplaçar ahir fins a la seu que té en l’avinguda d’Aragó l’Agència Valenciana de Turisme, que dirigeix la consellera Angélica Such, per a reclamar i requisar tota la documentació relacionada amb l’adjudicació a l’empresa Aurenja Market del concurs per a muntar els pavellons de la Comunitat Valenciana en les fires del turisme de Madrid, Barcelona, Bilbao i València.

El registre, que també es va realitzar en la seu que té Aurenja Market en el cèntric carrer de Colón de València, forma part de la desarticulació d’una trama de persones afins al PP que, presumptament, prestava diferents serveis al partit en canvi d’un tracte de favor en les Administracions governades per aquest partit. La trama s’estén per diferents províncies espanyoles.

elpaiscom
Noticia Completa
Anuncis

5 pensaments sobre “El PP Valencià en el ull de la corrupció

  1. Mare meua!! si corruptes hi han en tots el costats, pero de cada 10 que ixen, 7 son dels peperets, i aci al país valencià, no paren de guanyar eleccions, i hi ha gent que continua creguent-se totes les mentides del senoyr Camps, i deixant-se manipular per Canal 9. Per favor, obrim els ulls i fem un canvi de govern.

  2. Els PPeros saben que manipulant la informaçiò, seguiran tinguent el poder, es una de les moltes heines o ferramentes que tenen, en les seves mans. el PP vol i neçesita, una sosietat aborregada que sols mire ahon ells vullguen, per això volen controlar tots el mijos de comunicaçio, a la vegada que mantenen al seus estomags agraïts.

  3. (CURRANTE) TENEN UN GRAN PROLEMON YA NO TENEN RES EN LA DISPENSA PER A DONA ALES SEUES FIERES ,ESTE ANY ES CLAVE PER A ANAR CAIGENT PESES DEL LES DEL DONINO ANIREM VEGENT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s