Rus manté a Franco com alcalde de Xàtiva

Un jutge serà qui decidisca fins a quan l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, del PP, seguirà compartint el càrrec de manera honorífica amb Francisco Franco.

puchrus

És “l’única eixida” que ha deixat la decisió dels edils del PP de rebutjar, de nou, retirar-li els honors al dictador a proposta del PSOE, segons va explicar ahir el coordinador local de Esquerra Unida, Miquel Lorente, qui va anunciar que el cas arribarà als tribunals: “haguérem preferit que se solucionara per vies polítiques”, va lamentar el dirigent d’EU.

Aço demostra de nou el caràcter pròxim al feixisme que caracteritza al Partit Popular, i en particular al senyor Alfonso Rus. I pel que respecta al nostre poble, el senyor Puchades te la poca dignitat de “compartir llit” amb aquest senyor a pesar dels seus succesius enganys.

Anuncis

12 pensaments sobre “Rus manté a Franco com alcalde de Xàtiva

 1. Es normal, perque Rus es de la mateixa estatura que Franco y la veu la te pareguda, y axina ve chent la estatua de Franco es com se vechera ell

 2. Mira administrador, desde el meu punt de vista el teu blog ha pasat de ser interesant en un primer moment, posteriorment irritant quant hi havia gent que insultava, despres li vaig veure un gir important i creia que era una eina critica pero informativa i que separaves la informació de les teues idees polítiques.

  Actualment, i despres de veure que mescles al nostre alcalde amb una decisio del RUS que NI siquiera saps si la comparteix o no, i damunt utilitzes la expresió “compartir el llit” em pareixes despreciable.

  Al menys podies tenir-li al alcalde el mateix respecte que ell ha tingut en tu (i amb aixó no vullc dir que no el critiques, que estas en el teu dret, i com a sectari d’esquerres quasi en la teua obligació), pero hi han formes i formes. I en el comentari t’en pases 3 pobles (i dos provincies)

  pd.- pero en una cosa estarem d’acord… el alcalde es tonto i massa bona persona, perque sens dubte i vejent el poc respecte que presentes, jo no et faria arribar ni un paper ni mig, que “no esta hecha la miel para la boca del asno”

 3. Be vaig a aclarirte quatre coses que igual no tens del tot clares. Primera per a rebutjar els insuls i les males paraules, tu n’has emprat algunes, deixes en evidència el teu caire de no respectar les opinions dels demés.

  Segon aclariment, aquest bloc no ha pretés ni pretendrá ser un mitjà d’informació apolític, és a dir, aquest bloc és subjectiu i expressa l’opinió des d’un punt de vista que es perfectament respectable que no compartisques. Però ningú t’obliga a entrar ací.

  Tercer sobre la expressió “compartir el llit”, en aquest cas i com crec que la majoria ha entés, em referixc a que son molt amics i segueixen una mateixa línea de actuació política. Que tu de ahí tragues altres conclusions ja es problema teu.

  M’agradaria que em digueres un sol post, un sol comentari, on jo haja faltat el respecte a algú i menys al nostre alcalde. Aquest bloc preten criticar amb respecte i amb la forma més coherent possible, i si trobes alguna cosa a part de frases fetes que incompleixca això, estaré disposat a rectificar.

  Com veus t’he respost sense utilitzar ni un insult, a diferència del que has fet tu. Et contradius totalment quant vols defendre valors que ni tu mateixa pràctiques, dius que no vols insults i tu insultes, dius que no vols personalismes i tu mateixa has entrat en la meva persona de la que per cert tens una concepció equivocada en tots els sentits. El teu comentari crec que queda fora de tot lloc a falta de proves més enllà de una frase feta.

  Repetixc i enfatitze en que la màxima d’aquest bloc és la visió crítica sense personalismes i sense faltar el respecte. A diferència de tu, crec que aquest bloc ha conseguit això i a més portar la llibertat d’expressió i la pluralitat informativa a Benigànim.

 4. Anònim, si iha algun calificatiu que no tinga el Sinyor alcalde de Benigàni es el de tonto, els tontos en la meva epoca no es triplicaben el jornal.

 5. Anonim…eixa última frase que dius a la teua intervenció és…simplement perfecta. No podia sintetizar tantes coses en tan poques paraules!

 6. Tens raó, ningún m’obliga a estar aci, Joan, pero em sap greu que una persona a la que aprècie, com es el Alcalde de Beniganim, que en tot moment s’ha prestat a colaborar amb el que li has demanat el critiques sobre una cosa de la qual no tens ni la mes remota idea del que pensa ni de quina es la seua opinió. Este blog pot ser lliure, pero lo que no pots dir mai es que es verídic… o li has preguntat al alcalde abans de posar la noticia la seua opinió…? Em juge un dit a que conec la resposta.

  I si Joan si, la meua opinió sobre tu, mes enlla de les teues idees (a les que respecte e inclus puc estar en algunes d’acord) es bastant pitjor que la que tu tens del alcalde; Com a company de institut que he segut teu se que eres un estudiant pésim, com a periodista bloguero t’has convertint en un sectari i com a persona em sembles bastant mes despreciable del que un es pot imaginar a cop d’ull.

  Posar en boca d’algu algo que no ha dit es mentir intentant dibuixar la realitat a la teua manera; I considere que col.locar una foto sobre unes paraules que ell ni ha pronunciat ni saps si respalda es com ja t’he dit despreciable. I per cert, en aquest cas, les paraules despreciable, ignorant o imbecil, no t’els agafes com a insults… sino com a adjectius calificatius de un comportament que em pareix deplorable .

  (Pero no t’ho agafes com una questió personal, sols es política)

 7. Anonim, per el que jo veig, Joan no a dit el que opina l’alcalde, lo unic que a dit es que comparteix llit, i aixo crec que es refereix a que comparteix partit, i aixo no ho pot negar ningu.
  Salut i Republica

 8. “Anònim” com t’han dit jo he posat la meva opinio amb un fet, que és que el senyor Puchades i el senyor Rus son molt bons amics, el que he vullgut esmentar amb l’expressió “. En ningún moment he dit jo que ixa siga l’opinió del nostre alcalde ni res per l’estil, simplement que el senyor Rus com a polític em pareix depriment i pel que veig al senyor Puchades li cau bastant bé.

  Ja que et veig molt interessant en la meva vida personal, faré dos puntualitzacions i no pense tornar a entrar en el joc dels personalismes. Dius que soc un estudiant pèsim, opinió que no comparteixc, no se si a tu una mitja de 8,6 et pareixerá adequada però al meu pareixer si, demostres que no saps res i et guies per fets no comprovats com tu mateixa denúncies en el cas de l’alcalde. Després dius que com a blocaire tampoc, doncs bé no se si saps pero aquest bloc s’ha emportat el premi al millor bloc d’informació i actualitat de les comarques centrals valencianes, per tant pot ser lo teu siga tan sols un dissentiment polític amb la linea del bloc que respecte totalment. Amb açò queda demostrat que parles sense coneixer els fets, i deixante guiar únicament per la teva confrontació amb la meva ideologia.

  És el que te portar la pluralitat informativa i la llibertat d’expressió a aquest poble, que uns t’odien i altres t’alaben. Amb els teus comentaris has demostrat que efectivament ratifiques la política de personalismes i descalificacions que es habitual a Benigànim. Jo mateix conegent la teva IP i sabent qui eres, podría dir moltes coses, pero no vaig a fer-ho, per que ixa precissament és la màxima d’aquest bloc. Tu l’únic que has volgut fer és aprofitar l’anonimat per a soltar tot un munt d’insults i descalificacions sense poder corroborar les mateixes.

  Per què en ves de tant de personalitzar aquest bloc en la meva persona, no et dediques a rebatir amb arguments les idees que s’exposen en aquest bloc? No creus que això seria més interessant?

  Com veus de nou, tota una argumentació sense necessitat d’insultarte ni de traure coses de la teva vida personal, no em portarás a ixe joc. I a partir d’ací espere que es parle del que toca a aquest bloc i no de la vida privada de cadascú.

  Salutacions

 9. Mare meua¡¡¡¡¡ l’anonim…..per això fiques anonim i no desveles la teua persona¡¡¡per vergonya¡¡¡¡en pareix penos,vergonyos que digues totes ixes coses de Joan i mes diguent que vas estudiar, ¿no es van ensenyar educació y bons modals?ay mare quin sistema educatiu tenim¡¡¡¡¡M’agradaria explicar que compartir llit vol dir exactament el que a dit Joan, mantindre un postura politica prou pareguda, això no vol dir que si el Rus es un Fasciste també deu de ser Juan.Lo unic que puc dir jo es que el nostre alcalde es molt amic d’un fasciste,cadascú elegix les seues amistats.De la mateixa manera que critiquen a Zp els del PP per fer lliga en Carot,Chaves,Cuba… nosaltres els de l’esquerra podrem traure-li punta a la relació de Juan en el Rus.(vull que quede clar que traue-li punta no vol dir……això que algun desviat estará pensant perque entre compartir llit i traure-li punta igual acaben diguent que desde el blog hem dit que mantenen una relació¡¡¡¡¡¡¡
  Un besito¡¡¡¡i un poc mes d’humor¡¡¡¡

 10. Com molt be dius Goan:
  Nosaltres els de l’esquerra podrem traure-li punta a la relació de Juan en el Rus

  Aixó es estupendo, i defineix exactament el espirit de aquest blog. Juan Puchades es presenta per el partit popular, que es un partit lliberal i vosaltres, que sou d’esquerres vos preocupa, no ja que el que faça siga bo o roïn, sino traure-li punta i criticar qualsevol informació, encara que, com en aquest cas NO TINGA RES A VEURE AMB
  ELL.

  I tot aixó sincerament, em pareixeria mol be…. el que no entenc es que si este es un blog que te com a unic objectiu criticar siga com siga al Sr. Puchades (com en aquest cas, en el que no teniu ni idea de la opinió del alcalde sobre la decisió…), ell vos continue enviant inofomació relativa al poble e inclus us concedisca una entrevista.

  Que si, que es molt diferent MOLT diferent tindre una ideologia i criticar en funció de la mateixa una actuació… que esperar a que es faça una actuació… i estar sistemàticament en cotra (i aquest es el teu cas).

  I et penses que els lectors son tontos o que? Per supost que “gitarse amb ell” no te una expresio literal, pero tots sabem que es una manera despreciativa de fer una rel.lacio política. Exemples de titulars (mirar CAIGA QUIEN CAIGA DEL 2006, seción periodistica):

  1- Estil periodistic: Jose ramon estafa a el pueblo de beniganim con la utilizacón ilegal de tarjetas visa para uso particular

  2.-Amb el estil del mirador valencia: Jose ramon da por el culo a los vecinos de beniganim usando la visa para asuntos propios…

  Veus la diferencia? Aque també es una metafora? De ella no es deriva que el ex haja anat casa per casa…Com et dic a mi m’agrada mes el primer estil, pero el teu s’asembla molt mes al segon

  Una salutació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s