Tempesta al PP valencià… i Canal9 ho ignora

La trama de corrupció desvelada pel jutge Garzón, ha esquitxat de ple el govern de Francisco Camps

camps2

Com dèiem l’altre dia, el Partit Popular està inmers en una greu crisi, no econòmica però sí política. La trama de corrupció en diferents empreses relacionades amb el Consell, l’han situat en el punt de mira de les informacions. De fet, segons pública avui la “Cadena Ser”, en els gravacions en poder del jutge, es nombra al president Camps dins de les conversacions de la trama.

l’Empresa imputada, “Orange Market”, organitzava actes per al PPCV i per a la pròpia Generalitat. Segons s’ha publicat a la premsa, aquesta empresa havia guanyat diferents contractes a pesar de ser l’oferta més cara de totes les presentades.

Amb tota aquesta informació copant els titulars informatius de tots els mitjans, per a Canal9 aquesta informació pareix que no te cap rellevància. Els informatius han obert amb noticies secundàries com una fira de marbre i ceràmica, però ni rastre de la trama de corrupció que afecta a tot el Partit Popular.

Anuncis

7 pensaments sobre “Tempesta al PP valencià… i Canal9 ho ignora

 1. De acuerdo contigo, pero esta tarde desde las 4 y pico que hay sesión extraordinaria en el parlamento tratando de la crisis, sus efectos, consecuencias y demás y por aqui ni una sola mención al mismo.
  Patronal madrileña pide abaratamiento despido y la CEOE le sigue el juego; PUES,, VA SER QUE NO. No se les cae la cara de verguenza demandando más flexibilidad, JA JA. Que lo hagan y pasado mañana arde Troya. Y no sigo porque me hierve la sangre con estas sanguijuelas.

 2. La veritat es que sembla mes que et preocupa la corrupció de uns empresaris (que espere al igual qe tu que els caiga tot el pes de la llei) que no el paro en el país, en la comunitat o en el poble. Ni una mencio ni mitja…. rsulta si mes no bastant curiós.

 3. no digau que a aquest bloc no es parla de la crisi, ni de la gent sense faena que no es veritat. Han hagut noticies sobre eixos temes, i en seguiran haguent, no patiu. I estil periodistic, no son sols empresaris, hi ha 37 imputats i entre ells gent del pp, i com tu dius espere que els caiga tot el pes de la llei, perque gent d’eixa classe no es mereix estar en eixos carrecs, siga del partit que siga.

 4. en eixa noticia es veu clarament la política d’engany del pp i la ignorància dels que el voten. Una volta llegida la notícia es fàcil fer-se una pregunta: realment defensen tant el trasvassament de l’ebre per regar i per als llauradors?
  jo crec que es veu clarament que l’aigua fa falta per a que es puguen fer totes eixes urbanitzacions de camps de golf.

 5. heu vist la foto de familia????? TODOS CONTRA LA JUSTICIA ESPANYOLA….. VERGONYÓS.
  Quan Garzón va destapar el cas del GAL que contents estaven els del PP, que bon jutge que era Garzón i tan imparcial…..però ara que els han pillat, va i s’enfaden…. com els xiquets, i es fan una foto de familia, supose que per a demostrar que tots són igual…. però igual com??? de corruptes??? de falsos????, sols faltava davant de tots i al costat de Rajoy….. FABRA, amb ell en la foto la resposta a les anteriors preguntes queda clara, no?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s